Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2016 18:07 - Открито опровержение на манипулативните лъжи и незаконните изисквания на БХК! http://bultimes.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 427 Коментари: 0 Гласове:
0



Открито опровержение на манипулативните лъжи и незаконните изисквания на БХК! Публикувано на 06.07.2016 в България
image image

ОТКРИТО ОПРОВЕРЖЕНИЕ НА МАНИПУЛАТИВНИТЕ ЛЪЖИ И НЕЗАКОННИ ИЗИСКВАНИЯ НА БХК КЪМ НЕЗАВИСИМИТЕ – СПОРЕД ЗАКОНИТЕ И КОНСТИТУЦИЯТА – БЪЛГАРСКИ ПРАВОХРАНИТЕЛНИ И ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНИ ОРГАНИ

Интересно как БХК – организация редовно защитаваща всички антибългарски, антинародни и най-вече чужди национални интереси – уж прозря в посочените цели на сдруженията Български Воински съюз „Васил Левски“ и БНД „Шипка“ престъпления по наказателния кодекс на Република България, поради което истерично и съвършено манипулативно в момента заповядва на независимата от тях Прокуратура двете организации /обединяващи хиляди български граждани от всякакъв пол, етнос, религия, социална и политическа принадлежност/ светкавично да бъдат закрити…

„ДРУГАРИТЕ“ пребоядисали се бивши комсомолци и комунисти, както и децата на активните борци за кокъл, отседнали в БХК, ЦИТИРАТ ИЗОПАЧЕНО ПРЕД МЕДИИТЕ СЛЕДНИТЕ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ, КОИТО ТУК СА ПРЕПИСАНИ ОТ САЙТА:

1. „Освобождението на народа на България от всяка форма на чужда зависимост, финансово икономическа и военно политическа окупация.“ Ако БХК считат, че това е неправомерно, то значи е истина, че БЪЛГАРИЯ се намира под чужда зависимост и окупация. А ако не е – то значи целта е празна от съдържание и тогава не само БХК, а и никой друг няма за какво да се тревожи.

2. „Премахване на изкуствено наложения ни престъпен модел за партийно-олигархично управление и разграбване на българската държава и националните и ресурси.“ Тук става въпрос за корупционните практики в страната, вече опасни за националната сигурност, и широки изразени от различни родни и чужди политически лидери и журналисти най-вече публични истини, за които е достатъчно човек просто да не е кон с капаци и да се огледа, за да ги види. Къде „другарите” от БХК видяха престъпление за сваляне на законно избраното според тях правителство – не е ясно! Та нали вече десетки години самите български политици от всички партии говорят за партийно-олигархичния модел срещу който те уж се „борят”.

3. „Връщане на цялата власт, стратегически предприятия и отрасли и на всички природни ресурси под контрола и управлението на Върховния СУВЕРЕН – НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ.“ От БХК явно считат, че народа не е СУВЕРЕН, тоест Върховен, Пряк и Единственият Законен разпоредител с властта и ресурсите на страната, а само сбор от безправни роби, нямащи право на глас? Сдруженията никога не са призовавали суверенът да няма свои представители, а само за такива да бъдат издигани и избирани най-достойните от достойните български граждани, при това от всяка една социална, етническа и религиозна общност. Дори двете сдружения настояват изрично да бъде върнато обратно гарантираното от Конституцията /и ограничено в момента с различни финансови ограничения и манипулативни похвати/ право на всички български граждани не само да избират, А И ДА БЪДАТ ИЗБИРАНИ. Но явно на БХК не се харесва това гарантирано от Конституцията право на българските граждани и те искат да им го ограничат или отнемат! Няма страшно „господа другари” от БХК, не се тревожете. Предприятията и всички природни ресурсите, собственост на българският народ, явно вече няма как да се върнат. Горките родолюбци са се объркали. Вие по-добре от всички знаете че няма как да се върнат, защото вече са ги разграбили и разпродали – и ги няма!

4. „Възраждане на изконната и единствено легална българска форма за държавно управление – НАРОДОВЛАСТИЕ – т.е. на ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ВЛАСТ НА НАРОДА.“ Тук от двете сдружения и още десетки други такива се призовава за ПРЯКА ДМОКРАЦИЯ, тоест по подобие на модела в Швейцария, Исландия и други изконно демократични държави в света, където по всички основни въпроси на държавното управление и важни за целият народ въпроси като: заеми, отбрана, национална сигурност, членство в различни международни организации, обявяването на война – винаги се прави допитване до народа. И странно защо „другарите“ от БХК виждат в това престъпление, след като именно това е истинската демокрация – властта винаги да се съобразява с волята на народа. Властта на народа е описана в Конституцията. Всякакви други тълкувания и желанието на БХК, и различни други субекти или партии да отнемат или ограничат правото на народа да бъде върховен съдник и разпоредител със съдбините на собствената си държава, в целият демократичен свят, се нарича само и единствено – фашизъм и диктатура! Предполагаме, че БХК не е тайно сборище на прикрити нацисти, които искат насила да наложат на народа ни ДИКТАТУРА! Защото ако има такива, то те незабавно трябва да бъдат разследвани и съдени като такива!

5. „Със съдбините и ресурсите на българската нация и държава могат и задължително трябва да се разпореждат всички български граждани, милеещи за своя народ и Отечество. Като същите са ръководени от най-достойните сред достойните и почтените представители на Суверена.“ Според двете сдружения с тях не могат и не трябва, да се разпореждат и облагодетелстват различни субекти, милеещи само за чуждите национални интереси, собственото си финансово благополучие и тайни банкови сметки в чужбина! Нито различни продажни, крадливи и алчни партийни елити или агенти на чужди държави и служби! „Господа – другари“ от БХК – подобни текстове изразяващи тоталното и дългогодишно недоволство на СУВЕРЕНА и неговите изконни желания да си върне обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдещето на своят народ и децата си можете да прочетете в хиляди български сайтове. Явно добре финансираните от чужбина, а не от българският народ и държава „господа другарите“ БХК не считат, че трябва да има достойни български граждани милеещи за своя народ и държава, нито че именно народа тоест Суверена притежава изцяло, пълноценно и правомощно всичките легални и конституционно гарантирани права да се разпорежда със ресурсите и съдбините си!

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ,ЧЕ „господа другарите“ от БХК НЕ СПОМЕНАВАТ И ДУМА, ЧЕ ЛОЗУНГИТЕ/ТВЪРДЕНИЯТА В ПОСОЧЕНИТЕ САЙТОВЕ СА ЛЪЖА. НЕ ОТРИЧАТ И ВСИЧКИ ЦИТИРАНИ ОТ ТЯХ ПРОСТИ ПО СЪДЪРЖАНИЕ КОНСТАТАЦИИ, ИЗВЕСТНИ И НА ТЯХ, И НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ! А просто се опитват манипулативно да забранят изповядването и лишат народа от тези негови СУВЕРЕННИ права.

ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЦИТИРАНИТЕ ОТ БХК СТРУКТУРИ.

Използването на изрази като командни структури, оперативни щабове и други от всички бивши и настоящи военни, съвсем спокойно биха могли да бъдат наречени дирекции, офиси, управителни звена и т.н., което с нищо не променя тяхното съдържание или демократична насоченост, а само облекчава тяхната координация и управление!

Всякакви мобилни и специализирани групи или доброволни формирования на граждани за ликвидиране последствията от природни бедствия, тежки промишлени аварии, екологични и хуманитарни катастрофи, както и за оказване помощ на органите на МВР и ВС съвсем не са военизирани структури за сваляне на властта, но БХК твърди друго. Което може би те съвършено целенасочено се опитват да провокират някой друг да извърши – ако самите ТЕ са недоволни от влиянието, с което разполагат неправомерно върху държавните органи. Или защото заплатите на всички държавни служители се плащат именно от българските граждани, а не от разни чуждестранни правителства, фондации и организации, които финансират, т.е. купуват, с грантове съвестта и морала на различни НПО и уж български партии и така ги превръщат във враждебна за народа ни чужда пета колона – т.е. в предатели.

Тренировъчни центрове на силите за териториална отбрана НА РОДИНАТА. От кога БХК смятат, че са забранени: тренировъчни занимания, като еърсофт и пейнтбол игрите; тренировките в спортните зали; в спортни, туристически, алпийски и стрелкови клубове; плувни бази и центрове по модерен петобой; конни бази; мото и автомобилни клубове? Или вече в България, по указания на БХК, са забранени и военно патриотичните игри и образование на българските граждани или ЗАЩИТАТА НА ОТЕЧЕСТВОТО и опазването на българската история, семейни норми морал и традиции???? Цитираните от БХК „престъпления“ според тях представляват непосредствени посегателства срещу политическата организация на републиката. Това според тяхното ръководство или тайни кукловоди са деяния, насочени непременно към събаряне, подравяне или отслабване на властта. Те целят да се засегнат основите на политическата организация, установена в Конституцията. НО КАКТО САМИ СЕ УБЕДИХТЕ, НЕ ТОВА Е ЦЕЛТА НА РАЗЛИЧНИТЕ СДРУЖЕНИЯТА, В КОИТО ВСИЧКИ НИЕ УЧАСТВАМЕ!

image

Измяната като престъпление е израз на прояви, които се развиват вътре в обществото – най-вече сред тези, които са успели да узурпират властта незаконно и най-често с помощта на купени или фалшифицирани избори – и са насочени към изменение на установения държавно-политически строй, като създават опасност за вътрешната сигурност на страната. ОТ КОГО Е ЗАСТРАШЕНА СИГУРНОСТТА НА СТРАНАТА, господа кривосъдещи „правозащитници“? И СЪЩЕСТВУВА ЛИ ИЗОБЩО ТАКАВА ЗАПЛАХА, ЗА КАКВАТО БХК МАНИПУЛАТИВНО ТВЪРДЯТ И СЕ ОПИТВАТ ДА НИ ВНУШАВАТ? НЯМАМЕ НИЩО ПРОТИВ ТЕ ДА ПРЕДСТАВЯТ ОТКРИТО И ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СВОИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ИЛИ ДА СЕ СНИШАТ И ДА СИ ПОСИПЯТ ГЛАВИТЕ С ПЕПЕЛ.

Под Събаряне на властта от друга страна законодателят напълно ясно има предвид цялостното ликвидиране на съществуващата /според всички взети легални мерки по отмяна на предишната и създаването на нова Конституция съпроводено с открито, свободно и ясно воля изявление на съвестта и морала на всеки/ държавна, правна, финансова, социална, икономическа и т.н. законна системата.

Под Подриване законодателят предвижда категорично комплексното увреждане на устоите на всички отделни звена (общини, ведомства, организационни, обществени, административни, съдебни и всички други структури и ресурси), като се направят негодни за изпълнението на тяхната народополезна тоест тотално насочена към служение на СУВЕРЕНА – дейност. Друг е въпросът, доколко именно те сега са полезни и годни, за да служат на българският народ и държава??? Поради това съветваме БХК, вместо да отправяне манипулативни и незаконни указания към българските съдилища и прокуратури да ни закрият /с които целят да ги превърнат в тотално зависими от една финансирана от чуждестранни организации и фондации уж гражданска структура/, да направи поне едно почтено и открито проучване СРЕД народа ни. Българските граждани – ЩЕ ОТГОВОРЯТ – колко полезни, ефективни и служещи на народа ни са тези контролирани от политиците и зависими финансово институции и структури. И доколко БХК наистина защитават някакви народни и български права и интереси, а не чуждестранни такива!

Относно Превратът – както е известно още от римското право държавният преврат /или пуч/ е завземане на властта в държавата чрез неконституционни средства и с помощта на въоръжените сили, ръководени от страна на участници в държавното управление и структури. За да имаме подобна квалификация, той трябва задължително да се извърши чрез военен метеж, с помощта на поне част от въоръжени сили, които са под командата на някои от управляващите в момента държавни персони разполагащи с нужната сила и власт.[виж Wikipedia] Според Конституцията става ясно, че се касае преди всичко за едно “насилственото завземане на властта” и смяна на обществено политическият и социално икономически строй в държавата, без съгласието и противно на интересите и желанията на по-голямата част от народа. Преврата означава насилствено завземане на властта и ресурсите на страната с помощта на силовите ведомства – с цел замяната на съществуващият обществено-политически строй с друга власт. Власт напълно различна от законно, свободно и демократично избраната от болшинството имащи право на глас граждани на държавата. От друга страна законът визира, че става въпрос за завземане на властта, както в центъра, така и по места, тоест навсякъде из страната, като е необходимо подобна дейност вече да е започнала да се извършва мащабно, ефективно и обективно. Същото е и при бунта, т.е. въстанието – които специално са указани като общо човешка гарантирана форма и право на съпротива още в Преамбюла на Всеобщата Декларация за правата на човека на ООН, която е ратифицирана от България, и като всеки международен закон или съглашение, има правото над всеки от българските закони. И е задължителна за всяка власт и всеки свободно роден български гражданин. Винаги, когато местните власти се опитат да злоупотребят с гарантирането, свободното изповядване и реализиране на правата и свободите на всеки гражданин специално и конкретно указани във Всеобщата декларация за правата на човека или с опитват да натрапят на народа различни други закони, противоречащи на указаното във Всеобщата декларация, те извършват престъпление, предоставящо правото на бунт на народа.

Цитат:  „Като взе предвид, че пренебрегването и неуважаването на правата на човека доведоха до варварски деяния, които потресоха съвестта на човечеството, и че създаването на един свят, в който хората ще се радват на свобода на словото и убежденията си и ще бъдат свободни от страх и лишения бе провъзгласено за най-съкровения стремеж на човека,
Като взе предвид, че е необходимо правата на човека да бъдат закриляни от закона така, че човек да не бъде принуждаван да прибягва към бунт срещу тиранията и потисничеството, като последен изход“

С манипулативните си, нагли, непомерни и незаконни изисквания към независимата българска съдебна система БХК целят да сплашат всички български граждани и да ни наложат някакъв престъпен фашистки режим или тоталитарна диктатура. Както и да наплашат българските деца да не спортуват, да не се обединяват, за да се самозащитават и да си помагат, както и да не играят свободно /включително на стражари и апаши/. Та нали именно това виждат по новините /ПРЕВАНТИВНИ УДАРИ ЗА ОПАЗВАНЕ НА МИРА, БОМБИ НАД ЦИВИЛНИ ЗА ЗАЩИТАТА ИМ ОТ ДИКТАТОРИ И Т.Н/ и всякакви „правозащитни” организации, които и дума не обелват за престъпното ограбване и разпродаване на общонационалните ни богатства и природни ресурси; за безкрайното обедняване на българския народ и довеждането му до просешка тояга; за тоталната корупцията и престъпност, разяли като раков тумор българската държава. Нито поне един път да са защитили някъде българските граждани, вместо постоянно да тичат да съдят България в Страсбург, както редовно правят именно от БХК. Включая и когато именно БХК, в лицето на Красимир Кънев, съди България пак там за опита на българските служби и власти да екстрадират поредният издирван терорист и престъпник, който после взривява летището на някой от нашите съседи и избива стотици невинни граждани. Уважаеми представители на Суверена, на българският съд и прокуратура, не вярвайте, че някога представители на БХК ще защитят истинските ви права и свободи, нито пък, че ще защитят правата и авторитета на българската държава. Тези ваши права ще се наложи да си ги отстоите сами и заедно с всички достойни български граждани, членове на Воинският съюз и БНД Шипка. Но затова, докато именно народа си каже тежката дума кой да го защитава и представлява, а не кой да плюе и съди страната, за да лапне по щедри грантове, ще ви се наложи да гледате как БХК с огромна охота се застъпват за „правата“ на всички, които по цял ден не работят, но за това пък получават щедро финансиране от чужбина, за да злодействат, гействат, содомстват, гоморстват, сатанистват и крещят с голи задници от площадите срещу обърканите ни дечица, че имали права и искали равнопоставеност в обществото, но, разбира се, без да спазват моралните норми, валидни за всички останали; както и кой, кога и кого да закрива.

Включително и когато пуснахме Ултиматума в защита на българските полицаи, народ и държава; така и когато се лишаваме от семействата и децата си, за да ходим денонощно, и за своя собствена сметка, да пазим родната граница, своят народ и Отечество!

Престъпният натиск, клевети и стремежи на една от най-антибългарските, антинародна и антидържавна организация като БХК да ни закрият, означава само едно – ние наистина сме на прав път, легитимни и полезни на своя ВЕЛИК НАРОД И ОТЕЧЕСТВО!

НАСТОЯВАМЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ПАРТИИ, НПО и всякакви други организации, църкви и СМИ, получаващи или вече получили финансови средства от чуждестранни фондации, фондове, банки, правителства и чуждестранни централи и служби, да бъдат разследвани и, при доказване на подобни финансови схеми, да БЪДАТ НЕЗАБАВНО ЗАКРИТИ! Без значение дали същите се финансират от Русия, Турция, Израел, САЩ, Англия, Франция, Германия или някоя друга страна в света. Така както в САЩ незабавно биха закрили всяка една партия и организация, финансирани от Русия или както в Израел веднага щяха да са закрили всичко що получава пари от арабски или други чужди държави! НЕЗАБАВНО, ЗАЩОТО ТЕ СА ВРАЖДЕБНАТА ПЕТА КОЛОНА НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, ИНТЕРЕСИ И СЛУЖБИ! И още с получаването на първите грантове или чуждестранни финансови средства те вече категорично са извършили държавна измяна!

източник: bnoshipka.org




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19707095
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031