Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2016 18:52 - Внимание: 3,5 млн. Мигранти са на крачка от нахлуване в България! http://bultimes.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 441 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 17.07.2016 18:54


Внимание: 3,5 млн. Мигранти са на крачка от нахлуване в България! Публикувано на 17.07.2016 в България image

image Опасността за България
се увеличава!
Опомни се!

След опита за преврат в Турция възникна страшна опасност. След тези събития в Турция, тя вече не може да се счита за сигурна страна и това ще даде шанс на трите милиона и половина мигранти да се втурнат масово към България, помитайки всичко по пътя си. А след като вчера правителството на Сърбия официално обяви, че от началото на годината през България са влезли над сто хиляди мигранти (сто хиляди!), а Унгария отказва да ги пропусне, то днес изпраща армията и полицията да затворят тотално границите си с България и Македония. Това означава че ако НИЕ сами не вземем нужните мерки, за да спрем милионите НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ, които ще нахлуят в БЪЛГАРИЯ, няма кои да ни помогне и ТЕ ЗАВИНАГИ ЩЕ ОСТАНАТ В СТРАНАТА, ПРЕВРЪЩАЙКИ Я В ПУСТИНЯ. КАКТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ, НИТО ИМАМЕ ИСТИНСКА АРМИЯ, НИТО ТЯ Е ЕКИПИРАНА И РАЗПОЛАГА С НУЖНАТА ВИСОКО ТЕХНОЛОГИЧНА ТЕХНИКА И ОРЪЖИЕ.

Ние сме 7 милиона. /Етническите българи са не повече от 4,5 милиона Н.М./ Ако нахлуят едновременно 3 милиона нелегални имиигранти – с какво ще ги храним или обгрижваме? Или директно ще си поискат /изискат/ за себе си обезлюдените села в Южна България, както през 2013 го направи т.нар. „Сирийска свободна армия“?!! /Цък, Цък/

ИЗХОДЪТ Е ЕДИН – СВЕТКАВИЧНА МОБИЛИЗАЦИЯ НА ВСИЧКИ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ В РЕДИЦИТЕ НА ВОИНСКИ СЪЮЗ И БНД ШИПКА. ВСЕКИ, КОИТО ЖЕЛАЕ ДА СИ ОПАЗИМ СЕМЕЙСТВАТА И РОДИНАТА, МОЖЕ ДА УЧАСТВА ЛИЧНО. А ВСЕКИ, КОЙТО НЕ МОЖЕ – ЩЕ ПОМАГА СЪС СРЕДСТВА И ВСИЧКО ДРУГО, КОЕТО Е ПО НЕГОВИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ. Така ще можем обединени заедно, да защитим южната външна граница на ЕС и да си спасим народа. Премиера категорично заяви, че въпреки многократните му предложения към Брюксел да затворят външните граници на съюза, ТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ПРАВЯТ НА ГЛУХИ И СЛЕПИ. Поради това, в този труден за страната момент, НИЕ от Воинският съюз „Васил Левски“ и БНД „Шипка“ /независимо от различните си виждания за бъдещето развитие и ускорено възраждане на българската държава/ ще подкрепим тези негови усилия. Защото в момента бъдещето на нашият прекрасен народ и Отечеството са по-важни от всичко!

СЪБУДЕТЕ СЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ. И СЕ ОБЕДИНЕТЕ В НАШИТЕ РЕДИЦИ. ЗАЩОТО САМО КОГАТО ЕДИН НАРОД Е ОБЕДИНЕН, ТОЙ Е НЕПОБЕДИМ! Обединени всички български граждани, без разлика заради пол, етнос, религия, партийна и социална принадлежност!

ДА ЖИВЕЕ ОСВОБОДЕНА, НЕЗАВИСИМА, СУВЕРЕННА И ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!

„ЗАЩИТАТА НА ОТЕЧЕСТВОТО Е ДЪЛГ И ЧЕСТ ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН. ИЗМЯНАТА И ПРЕДАТЕЛСТВОТО КЪМ ОТЕЧЕСТВОТО СА НАЙ-ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И СЕ НАКАЗВАТ С ЦЯЛАТА СТРОГОСТ НА ЗАКОНА.“ /Конституция на Република България, гл. 2, чл. 59., ал. 1/

Български Воински Съюз „Васил Левски“ и БНД „Шипка“ стартираха ускорено формирането на отделно подразделение  за Специални операции и антитероризъм към „Първа Шипченска Опълченска Бригада“.

image

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ ВОИНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ И БНД „ШИПКА“

1. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.

3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.

4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.

5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.

6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.

7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.

8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.

9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).

10. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО – да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес „мечката“ играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!

БНО Шипка и Воински съюз Васил Левски




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19796630
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930