Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2016 15:25 - Жалкото хленчене на Надежда и защо снимката й е сто пъти по-важна от лакърдиите. Ще подаде ли оставка посланичката ни в Турция? http://www.blitz.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 387 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 19.07.2016 15:29


Жалкото хленчене на Надежда и защо снимката й е сто пъти по-важна от лакърдиите. Ще подаде ли оставка посланичката ни в Турция? Митов направи безценна услуга на бившата външна министърка като й взе думата по взривоопасната тема Публикувано: 18 юли 2016 София, България image
Жадната за слава като мряна за червей Надежда Михайлова, пардон Неински, вече трети ден оревава държавата, че външният министър Митов й запушил устата около драмата с опита за преврат в Турция. "Заповядаха ми да мълча. Искат да ме дискредитират", хленчи дипломатката в жалък опит да си спечели 5 минути слава. Тя, обаче и дума не обели за оставка, както биха направили в подобен случай нейни колеги по целия свят. Наложи се Митов да си губи времето да обяснява, че й е наредил да не говори пред медиите, защото посланията по взривоопасната тема се съгласуват преди да бъдат официално оповестени, за да няма и сянка на съмнение, че позицията на държавата е единна.

"Посланиците не са политически анализатори, за да правят изявления. Това е принцип. Няма посланик на която и да е друга държава, който да е правил изявления по националните си медии от Истанбул или от Анкара в тази ситуация", уточни Митов. Но Надежда продължи да хленчи, че не е получила трибуна.

От момента, в който ключовата позиция в Анкара й бе подарена Надежда не спря да я използва като лична реклама. Обиколи по няколко пъти студията на водещите телевизии, раздаде щедри интервюта в сайтовете и печатните медии, в които не отправи нито едно конкретно послание.

Едва ли някои от вас е чул Надежда да се е притекла на помощ на изпаднал в беда наш сънародник в Турция. Повярвайте, че ако го беше направила, едва ли щеше да има зрител или слушател в пределите на изстрадалата ни Татковина, който да не го е разбрал.

Още си спомням една забавна случка в кулоарите на парламента отпреди десетина години, когато Надежда, тогава Михайлова, се обърна към репортерка на водещ вестник, която току-що й би взела интервю: "Избери ми по-хубава снимка и сложи по-силно заглавие, че и без това никой няма да чете какво съм казала".

Без да осъзнава, Надежда е напълно права. Всичките й интервюта са пълни с клишета, все едно, че не говори жена на видно място в политиката, а чиновничка, която по цял ден бие печати върху туристически визи.

Така че, мила ми Надежда, по-добре се обади на Митов и му благодари, че ти е забранил да бръщолевиш. Направил ти е безценна услуга!

Ивайло КРАЧУНОВ

И Кукуневица е същата!Две кипри,които мразят България,а са на ключови постове в управлението на държавата! И двете корумпирани! КОЙ ги постави? Те нямат необходимите качества,работят срещу народа и главното СИ ЖИВЕЯТ БЕЗГРИЖНО ЗА НЕГОВА СМЕТКА! Н.М.




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19840104
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930