Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2016 18:25 - Уикилийкс плаши Анкара със скандални разкрития (Горещи новини) http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 576 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Уикилийкс плаши Анкара със скандални разкрития (Горещи новини)   image

Уикилийкс вади мръсните ризи и на Анкара, хиляди разкрития излизат на показ

Още един горещ картоф попадна в ръцете на Анкара. След обвиненията, че военния преврат е дело на Ердоган, за да бъде направена чистка в армията, Уикилийкс пусна нова бомба. И докато светът отмести ужасен поглед към Северна Корея, която изстреля ракети в Японско море, от организацията продължават да дъвчат ситуацията с една от най-критичните държави в света. И обещават наистина скандални разкрития за Турция.

„Пригответе се за битка, пристигат документите за Турция“. С тези думи Уикилийкс обяви публикуване на информация за структурите на политическа власт в Турция.

Съобщението на Уикилийкс пристига само два дни след опита за военен преврат, който избухна в страната. „Пригответе се за битка, съвсем скоро ще обявим над 100 000 документа за структурите на политическа власт в Турция“, пише в Twitter профила на Уикилийкс, предаде Ройтерс. Все още не са ясни въпросите, които от организацията ще засегнат, но едно е сигурно — темата се очертава изключително критична и изключително гореща.

В публичното пространство вече се появиха и предполагаемите въпроси, около организацията вероятно ще гравитира. А те са пряко свързани с някои доста щекотливи теми.

Връзките на Ердоган с ИДИЛ

   

Съмненията, че Турция има някакви отношения на държавно ниво с ДАЕШ не са от вчера. Президентът отрече да има отношения с организацията, но се говореше, че има неформална сделка с терористите — той не закача тях, те не бомбардират страната му. Или поне доскоро бе така.

Управлявала ли е дъщеря му тайна болница за лечение на джихадисти?

Друга мълва гласеше, че една от дъщерите на Ердоган управлява клиника близо до границата със Сирия, в която се лекуват и джихадисти. Информацията така и не бе подкрепена с факти.

Има ли корупция на най-високо държавно ниво?

Още един горещ въпрос, след тайните записи на разговори между президента и единия от синовете му. Дали Уикилийкс ще даде отговор на тези и други въпроси? Очакваме да видим.

razkritia.com




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19784382
Постинги: 44931
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930