Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2016 00:52 - ЗА ФЕМИНИЗМА И ЗА НЯКОИ ДРУГИ НЕЩА ИЛИ ЗАЩО НА ЖЕНИТЕ НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ПОЛИТИЧЕСКА КАРИЕРА Автор: gindev
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 533 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.07.2016 00:52


ЗА ФЕМИНИЗМА И ЗА НЯКОИ ДРУГИ НЕЩА ИЛИ ЗАЩО НА ЖЕНИТЕ НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ПОЛИТИЧЕСКА КАРИЕРА

 Аз съм заявил официално, че съм антифеминист. Не, че не обичам жените, даже напротив, но смятам, че трябва всичко да си дойде на мястото, т.е. всяка жаба да си знае мястото в гьола. Твърдо съм убеден, че Природата е създала жената главно с репродуктивна цел, а не да се мота в обществото, където трябва и където не трябва, например, в Министерство на отбраната, в полицията и начело на политическа партия. Вярно е, че човечеството уверено деградира и оглупява, но да се връщаме чак в матриархата е прекалено. Много други примери напоследък доказват, че този път е задънена улица.

         САЩ си избраха президент-негър и какво ? Премахнахме неоколониализма? Спряха войните и линчуването на цели народи ? Не !! Само започнахме да наричаме негрите афроамериканци и холивудската продукция неприлично почерня. Сега американците са намислили да си изберат президент-жена. Хубаво,това им приляга, но да не почнат да се перчат с амазонките и да не дойдат „героичните” времена на омировата Троя. Ще бъда щастлив холивудските филми отново да се напълнят с красиви жени, а не с потъмнели екрани.

 

          При споменаването на думи като „репресии”, жените обикновено страдалчески се хващат за главата и молят да не се приказват такива ужаси. На този факт преди сто години е обърнал внимание Николай  Бердяев в своята статия «За личния и исторически поглед върху живота» : « В жените е много слабо развито чувството за История и е много трудно съзнанието им да разбира историческата задача и историческата ценност. Тяхният  поглед върху живота е безнадежно «личен». Личното женско състрадание само увеличава страданията й, тъй като потънало в личното време, не може да види общата перспектива на човешкия живот. Такова отношение към живота винаги е резултат на надмощие на чувствата над волята. Ако в света господстваше изключително женското съзнание, нямаше да има История и светът би застинал в «личното» състояние, в «семейния» кръг. Подобно лично-женско отношение към живота едва ли е резултат на силно чувство за индивидуалност. Вероятно е точно обратното – силното чувство за индивидуалност има в мъжкото начало. То е започнало да твори история и иска да достигне до възможния край. Всичко в света се  извършва чрез правилното съотношение на мъжкото и женското начало и тяхното взаимно проникване»

         «Женският поглед» и присъщ на всички, но в по-голяма степен – на жените. Печалните последици от политическата сантименталност и стремежът да се избяга колкото се може по-бързо и на всяка цена от «ужас-ужас-ужас», обикновено водят до още по-голям «ужас». « Всеки човек знае по личен опит, че страхливата и размекваща отсрочка от някои страдания и  жертви води само до още по-големи страдания и жертви в бъдеще» - пише Бердяев в горната статия. (Как нас Маша огорчила – Татяна Воеводина- «zavtra.ru» - 13.03.2016 г.).

           В описаната „странна” тенденция има още една важна компонента – морално-психологична. Тя ще окаже в бъдеще много сериозно влияние върху военното дело и то в по-голяма степен от другите, защото войнското мъжество и войнишката доблест са много по-важни за победата, от количеството и качестото на оръжията.  

           В течение на много векове готовността на мъжете с цената на живота си да защитават семейното огнише, своите жени и деца, своето Отечество, своите традиции и светини, е била основната добродотел, по която обществото е преценявало качествата на своите граждани, тяхната ценност и полезност за общото дело. Армията винаги е била „училище за живота”, готвещо истински мъже !

          По напълно друг начин са нещата в западните армии днес. Западната младеж отдавна е отхвърлила „нетолерантността” и „неполиткоректността” на мъжките идеали в бранното дело. Социологическите допитвания в САЩ са показали, че над половината американци от подрастващото поколение са хомосексуалисти или бисексуални (??!) и само 48% са привърженици на традиционното семейство.

 

          При подобна ситуация няма защо да се очудваме, че немската армия вече дълги години ръководи 58-годишната фрау Урсула фон дер Лайн, лекар-гениколог и майка на седем деца. Впрочем, на немските генерали  им е провървяло. Тяхните испански колеги до скоро стояха мирно пред своя бременен в шестия месец министър – 37-годишната Карме Чакон.

 

          Жени са ръководили и ръководят военните ведомства в Чехия, Литва, Латвия, Финландия, Швеция, Франция, Холандия и дори – в Япония (??). Какви армии може да има под такова ръководство, освен деградиращи подобия на армии?

 

          В САЩ Пентагона все още не е бил ръководен от жена, но зам-министри – дал Господ. Дебра Ли Джеймс (United States Secretary of the AirForce) командваше армада от 14 000 американски бойни самолети, много от които с атомни и водородни бомби (!!). Ето така мирът в света може да зависи от мензиса на една жена ! Има и  „други” постижения. Министър на сухопътните войски доскоро беше всеизвестният педераст и активист на ЛГБТ Ерик Феннинг, личното протеже на Барак Обама.

 

          През лятото на 2014 г. американския вице-президент Байдън са закани, „че тези страни, които не подържат правата на представителите на ЛГБТ-организациите, ще отговарят за своята безчовечност, защото всички правителствени структури на САЩ са получили строги указания да отделят приоритетно внимание на разпространението на правата на гейовете и лесбийките навсякъде по света”.

 

          Може да се надяваме, че от сега нататък военните маневри на НАТО ще заприличат на веселите и подгряващи гей-фестивали и паради.(„За мъжете и жените в армията”–Константин Душенов – „zavtra.ru” – 30.03.2016 г.).

          На 9.07.2016 г. в. „Дума” публикува интересната статия на Альона Нейкова „Войната на половете, или какво жените и мъжете правят по различен начин

, която в популярен вид се излагат разликите между двата пола в битовата сфера. Представени са 11 случая, които предизвикват жив интерес в анекдотичен смисъл. Естествено е, че това не са всичките възможни и действителни случаи – например, не е споменато за същественото междуполово различие при ползване на тоалетната, както и при извършване на полов акт. Но това е дреболия – важното е да се посмеем, защото пряко отношение към феминизма публикацията няма.

 

          Моите изложени аргументи срещу феминизма намират абсолютно потвърждение в науката. За тях говори един от изявените руски специалисти по изследването на  мозъка, професор, доктор на биологичните науки Сергей Савелиев.

 

          „Мозъчните възможности са ограничени, похотливи, лениви и нищожни, т.е. човек желае да почива, добре да се храни, да се забавлява и да се занимава със секс. Причината е проста – става дума за енергетичните разходи за мозъчната дейност. В човешкия организъм има специален биологичен механизъм ограничаващ възможността за занимание с интелектуална дейност. Когато ние постъпваме като в животинския свят, например, се размножаваме или доказваме собствената си доминантност, енергетичните разходи са значително по-ниски от нужните за интелектуално напрягане. А всички социални закони, правила и морални принципи се превръщат в инструмент за социализация и оптимално достигане на  биологични цели.

          Не трябва да се забравя, че биологичната потребност не е само размножаването на вида, но и доминантността, т.е. стремежа към висок обществен статус. В миналото обществото е смятало за красиви пълничките и закръглени жени от Рубенсовите картини и затова те са били търсени и нужни.  Следователно, в миналото жената се е преценявала по нейните репродуктивни възможности – по широките бедра и по големия бюст. Днес, благодарение на  масираната пропаганда на мода са слабите и теснобедрени жени с умерен бюст. Точно затова, за да изглежда  мъжът «статусен», до него трябва да бъде такава жена. В това е тайната на този тип жени и това също е биологичен процес.

          Същото се отнася и до жените. Днес тяхните предпочитания не се свеждат само до косматия и голям самец, както е било в онези далечни времена. Дебелият портфейл напълно компенсира физическата слабост.

 

Любовта е биологичен процес и по съвременната класификация на болестите, се разглежда като дълбоко психично отклонение (дивиация). Самият механизъм е  твърде сложен и в него са включват редица особености. Има орган за полово обоняние, реагиращ на половите феромони – женски и мъжки. Има и зрителни и слухови дразнители, влияещи на началната влюбеност.При хормонален стрес жените лесно се влюбват, а при стабилност нещата стават много по-трудно. И т.н., и т.н.     

 

          Жажда за доминиране има и в мъжете, и в жените, но жените много по-трудно го постигат извън семейството и предимно -  в тесния роднински кръг. За това желанието за доминация се възприема като борба за равни права. Това е глупост и показва неразбиране на проблема. От такива глупости се раждат днешните извращения за изравняване на половете и в репродукцията на вида, което на биологично равнище е пряка заплаха за човечеството. Подобни извращения очертават опасната тенденция за оскотяване на човечеството. Вече в далечината възниква обратната трансформация на човека в маймуна. Съвременният мозък на европейците е намалял по тегло с 200-250 грама в сравнение с мозъка на кроманьонците (??). Знаете ли какво са 250 грама ? Това е теглото на целия мозък на шимпазето бонобо. С намаляването на мозъка намалява и вероятността за появата на гении. Може да изглежда парадоксално, но появата на компютрите и на системите за разпространяване на псевдоинформация подтиква движението на човечеството назад към джунглите и пещерите.

 

          За еволюцията е важно не това, което влияе на събитието веднага, а това, което помага за раждането и по-нататъшното оцеляване на децата (потомството).В  науката такова поведение се нарича „пренасяне на генома в следващото поколение”.За това отговарят челните области на мозъка.

          Женският  мозък е съсредоточен върху процеса на храненето на децата, на тяхната охрана и оцеляването им до репродуктивна възраст. Този фактор в течение на хилядолетия е определял женската стратегия, защото е напълно ясно, че деца за които майките се грижат,  имат по-голям шанс за оцеляване и продължаване на рода. Грижата предполага и споделянето (дележа) на храната и осигуряването на други привилегии за своите даца.Точно за тези функции отговарят челните области на мозъка. Те постепенно са се увеличавали и по наследство са се предавали и на момичетата, и на момчетата. НО този признак е неустойчив и от време на време се появяват хора с неразвити челни области на мозъците. Тези хора почти никога не споделят нищо с околните и обичат да крадат всичко, което може да се краде.

image



 

            Мъжете използват челните части на  мозъка по друг начин. Те по-малко се грижат за децата и насочват своя мозък за изобретения, творчество и наука . Това наричаме „създаване на цивилизация”. Мъжете не обичат да прилагат своите челни части на мозъка към типично женски поведенчески стратегии. Разбира се, има мъже, които си отнасят към чедата си като към писани яйца, но като цяло е налице полова разлика в този проблем.

         Женският мозък съдържа всичко нужно за творчество, но те използват челните области по тяхното пряко предназначение – да отглеждат потомство. Отнемете от майката нейното тригодишно дете и го поставете на  «лошо» място.  Тя ще се побърка, докато бащата да там няма да стигне. В конкретния проблем пак виждаме «ръката» на еволюцията - та нали чрез прости движения на тялото мъжът  може да направи много нови деца. Този момент е оставил силен отпечатък върху мъжкото поведение.

          Обикновенно, феминистките не могат да противопоставят никакви сериозни аргументи срещу изложената научна хипотеза. В краен случай те изпадат в истерия. По всяка вероятност, феминистките-лидери отработват различните грантове по рекламиране и насаждане на феминизма. Такива са целите и на Глобалния проект и на задкулисното правителство по дебилизиране на човечеството и неговото превръщане в стадо животни. Днешните феминистки не търсят равенство на половете – това вече е на лице. Те търсят полова доминация.

image


Обикновенно, лидерките –феминистки се стремят към самореализация и налагането на женски предимства там, където те противоречат на природата. Може да се предположи, че подобни личности са просто жени неудовлетворени от  мъжете.” ( «KM.RU» – 2.06.2016 г.).

          Това, впрочем, не пречи съвременната американска философска мисъл да твори шедьори като този : американската философка Марта Нусбаум твърди в своята книга „Пол и справедливост”, че в демократичното общество, изградено върху либерални принципи, т.е. върху идеята че хората са равноценни, самата концепция за субординиране на жените е недопустима като принцип. „Не може да има разумно обяснение за подчиняване на жените от мъжете, ако ние сме против феодализма и монархията.” (ng.ru” – 28.06-2016 г.).

          Британската вътрешна министърка Тереза Мей се доказа като фаворит за наследяване на поста на премиера Дейвид Камерън, който обяви оставката си след решението на британците да излязат от ЕС на референдума на 23 юни. Мей спечели 50% от гласовете на съпартийците си още на първия тур на вътрешните избори за кандидатури за председател на консервативната партия на който се явиха петима кандидати. Така де, няма само някаква България да има жена за председател на политическа партия.

          Според  АФП, в още 16 страни по света ръководят жени („Дума” – 13.07.2016 г.). Е, това още не е планетарин матриархат, но все пак.

           Тук философската логика на Нусбаум е прекалено деформирана – това че мъжете и жените са равноценни съвсем не означава, че и мъжете трябва да раждат, а жените не трябва да имат месечни менструални разстройства.

          Ето един пример от далечното минало.

 

            Попитали древен мъдрец : защо мъжете, които са имали много жени се тачат като герои, а жените, които са имали много мъже се проклинат като проститутки ?

 

          Помислил мъдреца и отговорил : „защото ключ, който отваря много врати е много добър ключ, докато ключалка, която се отваря от много ключове е много лоша ключалка”.

           По един или друг начин феминизма е свързан с така наречената „толерантност”, едно от най-тъпите и опасни оръжия на Глобализма. Ако погледнем толерантността от гледна точка на консциенталната война като информационно-ментален вирус (по тези въпроси виж моята книга „Световната конспирация” -София, 2014 г. Из-во „Пропелер”, стр 86), ще открием отвратителна смрад, пошлост, лъжа и необясним луд стремеж да се налагат в обществото изродеността, дефектността, природните изключения и антропологични девиации като норма.

 

          Такова безумие е толкова по-опасно, защото никой не може да отмени биологичните (природни) различия между мъжа и жената, както и да внедри примирение към антиприродното, тъй като никой не стои над Природата !




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19799685
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930