Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2016 16:29 - Система за наблюдение на Интернет дебне потребителите на социалните медии, които поставят под въпрос безопасността на ваксините http://bultimes.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 419 Коментари: 0 Гласове:
0



Система за наблюдение на Интернет дебне потребителите на социалните медии, които поставят под въпрос безопасността на ваксините Публикувано на 03.08.2016 в Свят image

image

(NaturalNews)

Хората, налагащи ваксините на света, скоро ще знаят  несъгласието ви с тях, ако публикувате статии на стената си във Facebook, които предупреждават другите за опасностите от ваксините, или ползвате Tweet линкове към най-новите проучвания, свързващи ваксините с аутизъм, чрез Twitter. Според нови доклади, фондацията Бил и Мелинда Гейтс, подкрепя учени в Съединените щати и Великобритания, създаващи съвместно компютъризирана глобална система за мониторинг, можеща да проследява всички дейности на социалните медии по света, които не се подчиняват на основните догми за ваксините, и да ги докладват директно пред органите на властта.

Това смело ново действие в мултинационалния шпионаж на Big Brother е приветствано като решение на бързото разпространение на т. нар. „слухове“ и „лъжи“ за ваксините по интернет, което по същество представлява никакво онлайн свободно слово, поставящо под съмнение безопасността и ефективността на ваксините. Според основните органи, ваксините са напълно безопасни и ефективни във всяко едно отношение и всичко, което противоречи на тази необоснована прокламация, официално се счита за дезинформация от глобалната полицейска държава.

Според Хейди Ларсън от Лондонското Училище по Хигиена и Тропическа Медицина във Великобритания и създателка на новата система за проследяване, свободата на словото в интернет е „ускорила глобалното разпространение“ на това, което тя и другите считат, за „непроверени слухове и дезинформация за ваксините.“ С други думи, хора, които мислят за себе си и обсъждат основателни опасения за безопасността на ваксините с други хора онлайн, са заплаха, поради това и възниква необходимостта от виртуално всевиждащо око, което да наблюдава всичкото това бърборене, и да докладва директно на здравните длъжностни лица.

image Индустрията за ваксини на Бил Гейтс отчаяно се опитва да поддържа мита за ваксините чрез сплашване

Истинската мотивация за развитието на този нов инструмент за проследяване, разбира се, е да се засили подчинението към ваксините, сплашвайки хората да мълчат. Тъй като подкрепяните от Фондацията на Гейтс хора, налагащи ваксините, не са в състояние напълно да забранят свободното слово онлайн, касаещо се за ваксини (поне не още), вместо това прибягват до задкулисно сплашване и манипулационни тактики, надявайки се да им дадат нова платформа да разпространяват пропагандата си по-бързо и да осуетят усилията, неподчиняващи се на статуквото за ваксините.

Всичко това е открито признато от тези, които развиват новата платформа за проследяване, използвайки капитал на Фондацията Гейтс, и това говори само по себе си за истинските намерения на тази садистична кохорта. Все по-голям брой хора по добри причини избягват ваксините, показващи, че те са токсични и до голяма степен неефективни. В действителност, ваксините са показани като причина за разпространението на болести, а не за решението им, както твърди Ларсон и др. Така, че за да спре това, индустрията на ваксини търси нови начини да се вгради в глобалната дискусия за ваксини, за да убеди повече хора да ги приемат.

Само в случай, че се чудите, почти всички огнища на болести през последните години, за които властите твърдят, че са причинени от неваксинирани хора, всъщност са най-видни сред ваксинираните. С други думи, данните сочат, че ваксинираните лица са всъщност с по-голяма вероятност да се заразят от заболявания като заушка, дребна шарка и полиомиелит, отколкото са децата, които не са ваксинирани.  Това напълно развенчава митовете, че ваксините „спасяват живота“ и че отказването на ваксина поставя здравето на човек под сериозен риск. / Био Поглед




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19783445
Постинги: 44931
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930