Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2016 22:07 - За другите българи
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 453 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 07.08.2016 22:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
За другите българи!

За тези,които са се спасили навън и имат претенции. За тези с претенциите,за тях пиша.
Аз много пъти съм говорил с различни "българи"за това, което трябва да се направи у нас,за да тръгнат нещата.В края на краищата всичко опира до това: "Рано е","Късно е","То свърши","Една птичка пролет не прави!" и пр.
А, знаете ли колко "птички", дето се имаха всеки за себе си, ЕДНА, отлетяха? Хамен три милиона или приблизително толкова! И всеки си се мислеше за "една птичка,която нищо не може да направи" и мислеше основно за себе си.Сега взеха да говорят за носталгията си,за ЛЮБОВТА си към Родината,как искат и пазят ТАМ българското,как децата им щели да съхранят,поне за едно, две, поколения българското.. Лошо няма! Романтика, породена от носталгия!
Искат да гласуват наравно,и те били българи! На тях искам да кажа:
Вие сте си избрали вече! Ще поболи за България и ще мине! Винаги е така. Парите, дето пращате и
се хвалите,че помагат на икономиката ни,отиват не за България. Родителите ви ги дават на същите тези патологично алчни монополи,които съсипват народа с благоволението на всички продажни правителства до сега и от които бягате! Нас не касаят,нито помагат!Най-много да ги откраднат "в името на народа!"
И друго.ТАМ КЪДЕТО СТЕ ОСТАВИЛИ ПРАЗНО,ВЕЧЕ Е ЧУЖДО! ТАМ ВЕЧЕ БЪЛГАРСКО НЯМА И НЯМА ДА ИМА НИКОГА ВЕЧЕ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС! Това продължава като злокачествен тумор да пълзи и се разширява из цялата държава! ТЯ ВЕЧЕ НЕ Е НА БЪЛГАРИТЕ! 
Защото вместо да се борите, предпочетохте да отидете на готово!
А и искате да гласувате! Без да носите отговорност,без да познавате в детайли действителността,в която всъщност няма да живеете! Вие няма да отговаряте за това,че ни обричате на продължаващ геноцид, който подкрепяте с гласа си,без да сте наясно какво става! Май не е справедливо! За НАШИЯ живот ТУК става дума,а вие сте далече от това!
А,ако си бяхте останали тук...и да се борите...ТРИ МИЛИОНА "ПО ЕДНА ПТИЧКА"... Какво гнездо можеше да си направим от България,всъщност от Бога даден ни Рай, наречен България?!... Вие избрахте да напуснете бащиния кораб,ЗАЩОТО ЧУЖДИЯТ Е ПО-МОДЕРЕН И ПО ЛУКСОЗЕН,не съзнавайки,че и изборът ви беше определен от други,не от вас самите! Нали сте божем умни,не схващате ли,че някой иска да опразни България? Няма лошо,разбирам ви по човешки! Аз българи не мразя,не мога,желая ви само добро,хубаво е,че поне номинално се чувствате българи! За сега! Но недейте активно да се извинявате,като под сурдинка нападате нас и да ни да правите виновни,че туй не вървяло и друго, или може би поради туй,че "сме прости",както се изразяват на правителствено ниво! Който трябваше и можеше да го промени избяга! СЕГА КОРАБЪТ БЪЛГАРИЯ ПОТЪВА! Та, недейте! Учете историята,но не казионната. НАШАТА ИСТОРИЯ Е ИСТОРИЯТА НА СВЕТА! ПЪК,АКО РЕЧЕТЕ... ДОБРЕ ДОШЛИ!  МАЙКА БЪЛГАРИЯ Е...МАЙКА! ЗА ВИНАГИ!


Н.Москов



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19705515
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031