Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2016 19:02 - Култът ЛГБТ. Как се промиват детски мозъци... http://www.lentata.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 443 Коментари: 0 Гласове:
0



Култът ЛГБТ. Как се промиват детски мозъци...

18 August 2016   

Писателят Мат Уолш: "Няма начин да пусна децата си в държавно училище, където да им промиват мозъците чрез ЛГБТ. image

Мат Уолш е блогър, писател и професионален говорител на истини. 
Той застава категорично зад мнението, че не желае децата му да учат в училище действащо на принципа на ЛГБТ. Припомняме, че абревиатурата  ЛГБТ  означава лесбийки, гей, бисексуални и транссексуални.   
  Това е общо понятие, отнасящо се до онези движения, чиято цел е социалната     еманципация на хомо, би и/или транссексуалността. 
Основната цел на ЛГБТ общността е равноправие, днес тези движения действат чрез явна политическа и културна активност. 
Предлагаме ви неговата гледна точка в следващите редове. 

***
В Шарлът (най-големият град в щата Северна Каролина, САЩ) училищата изключват от класните си стаи термините "момиче" и "момче". 
Новата транссексуална политика позволява на учениците сами да избират пола си.  
Те ще могат да избират кои тоалетни да използват (въпреки че това за момента е в процес на обмисляне), кои извънкласни дейности да посещават, кои спортове и т.н. , като изборът им вече не трябва да е съобразен с етикета досега свързан с половете. 
Ако се чудите как точно ще работи това, училищната система предоставя еднорог на пола, който да обясни всичко. 
 Учениците в щата Шарлът ще се обучават за половете от еднорог.  

Еднорогът на пола е точно като обикновен еднорог, само че е лилав, има татуировка на чатала си и ще говори с децата за секс. 
Това е кошмар, наистина. Това е странност, предизвикана от кошмарите на умопобъркан педофил. 
За щастие, еднорогът на насилника е придружен с графика, която илюстрира  
"половата идентичност",  "половата принадлежност", романичното и сексуално привличане, като съществуващи в спектър, който се простира в безкрайната вселена. 
Като блогър, аз, направих малко проучване за половия еднорог. 
Оказва се, че той е предложен на училищата в Шарлът, както и на много други училища в цялата страна, от екстремистката и ляво насочена организация, наречена Трансстуденстски образователни източници (TSER).  
Еднорогът на половете явно е ново творение, за разлика от старото "курабиено човече", наречено Mr. Genderbread, което разясняваше половете. 

Училищата обаче спряха да го използват, когато стана ясно, че човекът, който го е създал бил плагиатствал идентичността му от "интерсекционални маргинализирани хора", каквото и да означава това. 
По-лошото е, че TSER ни казват, че Mr. Genderbread е изпращал посланието за "биологичен пол", което по техни думи е "вредно за транссексуалните хора", защото е "неясна дума, лишена от мащабност и нямаща никакво друго значение, освен че е насочена към някои сексуални характеристики". 
Дали нещо от предния параграф ви звучи смислено? Ако сте нормално и рационално човешко същество, едва ли. 
Съгласни ли сте с идеята, че  децата ви да научат, че терминът "биологичен пол" е "вреден" и "неясен"? Ако сте добри родители със сигурност няма да сте съгласни. 
Независимо от това, децата в Шарлът, както и много други  в страната, ще поглъщат идеята на тoзи вид лудост.  
Те са плячка на хищници, които злоупотребяват с тяхната психика и които желаят да омърсят техните умове, да ограбят тяхната невинност и  морално здравият им разум.  
Децата се учат и започват да вярват, че всеки аспект на тяхната идентичност е субективен. Няма нищо твърдо, определено или непроменяемо за тях.  
Те могат да бъдат, каквото или когото си искат, в каквато комбинация предпочитат и за колкото дълго пожелаят. Това може да се променя постоянно – ежегодно, ежеседмично, ежеминутно.  
Веднъж качили се на борда на половия еднорог, те могат да летят до земята на фантазията, където тяхната идентичност може да бъде захвърлена или променена толкова бързо, колкото захвърлят панталоните си. Те могат да се превърнат в богове, буквално създавайки и пресъздавайки  идентичностta си отново и отново.  
Няма мъж. Няма жена. Няма реалност в новата реалност. 
Ако децата ви посещават държавни училища, трябва да сте силно разтревожени в момента. Ние губим цяло поколение в тази лудост. 
Изглежда, че все по-често ще се случва да получавам имейли от объркани и разтревожени родители, чиито синове връщайки се от училище заявяват, че вече са техни дъщери. Момчето заявило това на родителите си е било изпратено на училище, за да учи азбуката, а вместо това те го превръщат в момиче.  
Трудно е да се повярва, че това наистина се случва, но то се случва. Време е да се изправим лице в лице с него. 
Може и да има случаи на транссексуалност, произтичащи от психично заболяване, но повечето от децата, които изведнъж са "променили" пола си не страдат от подобно заболяване. Те са превърнати. Тези заблуди са насърчавани в тях, насаждани са в съзнанието им чрез пропаганда. 
Децата, които се чувстват самотни или изгубени са лесни мишени за култа на ЛГБТ –  това е култ. 
Това е най-мощният култ в Америка и той има на своя страна училищата и правителството на цяла една страна и в държавните училища имат безкраен достъп до самотни деца. 
Прекарал съм много време в обсъждане на темата защо прогресивната теория за пола не е наред. Честно казано, това е просто загуба на енергия.  
Аз се опитвам да потвърдя тезата си, чрез факти, наука и логика, но либерализмът просто отхвърля идеята, че фактите, науката и логиката имат връзка с обсъждането на пола, сексуалността. 
Всичко, което има значение, според либералите е това, което чувстват. Техните твърдения са базират на емоции, а това е изключително трудно да бъде оборено с факти. 
Ще прескоча техните аргументи и ще кажа нещо, което се пренебрегва. 
А именно, че това, което се случва с нашите деца в училищата е нарушение на техните човешки права. Не говоря само за ученичките, които като момичета ще са принудени от болните мозъци на перверзниците, да използват тоалетната пред погледа на момчетата.  
Това само по себе си е достатъчно ужасно, но да промиеш главите на децата с лъжи е още по-ужасно – да им причиниш умишлено такова ужасно объркване в умовете и сърцата им, да ги лишиш от правото  да научат дори най-основните истини за живота и за себе си – това е нарушение на правата им.  
Това е системно малтретиране на деца и това е основната причина да не мога да изпратя децата си в държавно училище. 
Как можем да очакваме едно дете да остане умствено и духовно непокътнато, когато е подложено на 13000 часа радикално проповядване на ЛГБТ? 

Как можем да очакваме детето ни да излезе от училище, гледащо само напред и с високо вдигната глава, когато то е прекарало цялата си година в среда, където няма такова нещо като "момчета" и "момичета"? 
Как можем да очакваме от детето да знае кой път води напред, след като то излежава 12 годишна присъда в някакво държано, деспотично съоръжение за промиване на мозъци? 
Аз, често казвам, че училищатата  насърчават третокласници към травестизъм или хомосексуализъм, но ние все още трябва да изпращаме децата си в такова адско духовно минно поле. 
Христос ни призовава към мисията да бъдем светлина в мрака.  
Ние трябва да служим на изгубените, да им покажем правилния път, да им покажем Исус. 
Обаче има един проблем – Исус е дал мисията на възрастните, а моите деца не са възрастни. Те не са готови да бъдат мисионери.  
На 5 години, едва ли ще са подготвени да се впуснат в битка за добрия подвиг, дори и когато последователно биват нападвани от мотото на ЛГБТ, от техните учители, от връстниците си и от федералното правителство. 
Децата нямат толкова сила, за да издържат на постоянния и неотслабващ поток от лъжи и техните невинни и неоформени умове биват нападани всяка секунда от деня. 
На първо място, в тях трябва да се оформи твърдо истината. Това обаче отнема време.   
За Бога, не мога още от гърнето да им предоставя истината, която се учи във времето и да ги изпратя във война преди да са достатъчно обучени и въоръжени – глупаво е, това е самоубийствена мисия. 
Помислете колко възрастни са последователи дори и на най-крайните леви учения. 
Повечето пораснали, които срещам, са неспособни да обяснят защо левите са прави за транссексуалността и още по-малко от тях имат смелостта да се противипоставят публично на тези идеи. 
И все пак, ние очакваме детската градина да има интелигентността и силата на духа, за да устои?  
Ние очакваме децата ни да приемат срама и социалното отчуждение, които идват от тяхната вярност към Бог и към истината?
Ние очакваме те да успеят там, където цели поколения възрастни не са? 
Ние очакваме от децата си да прегърнат омразата на своите връстници в името на вярата им, докато повечето от нас не изразяват вярванията си дори във Фейсбук, страхувайки се от груби коментари и емотикони. 
Ние очакваме в четвърти клас децата ни да покажат смелостта и средствата, които повечето възрастни на 40  никога не са показали? 
Не. Не е честно.Това е неразумно.  
Това е твърде много, за да го изисквам от едно дете. Това е просто твърде много за едно дете.  
Нашите деца заслужават по-добро. Те имат право на нещо по-добро. Толкова е просто. 
 

***

Източник:  theblaze.com
Превод: Екатерина Дачков
а




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19705962
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031