Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2016 22:20 - КАПАНЪТ НА „АФЕРА“ ЩРАКНА! СХЕМАТА НА ПРОГНИЛАТА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА ГЪРМИ http://afera.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 744 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
КАПАНЪТ НА „АФЕРА“ ЩРАКНА! СХЕМАТА НА ПРОГНИЛАТА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА ГЪРМИ

imageНа 21 юли 2016 година АФЕРА в свое журналистическо разследване разкри: „ОПЛЕТЕНИ В МРЪСНА СХЕМА СЪДИИ ВЪРТЯТ ТЪРГОВСКИ ДЕЛА НА КТБ. ВИЖТЕ ДОКУМЕНТИТЕ! „АФЕРА“ ЩЕ СЛЕДИ ПОД ЛУПА ЩЕ ИМА ЛИ И ЕДНО ЗАГУБЕНО ДЕЛО ОТ КТБ!“

С документи разкрихме порочната връзка между адвокат, представляващ КТБ, и съдийка, която гледа дело на КТБ срещу „ТЦ – ИМЕ“ АД. АФЕРА публично освети, че Борислав Димитров Божинов – адвокат в Софийска адвокатска колегия, представляващ КТБ, е мъж на съдийката от СГС Станислава Пенкова Казакова, която гледа делото на КТБ срещу „ТЦ – ИМЕ“ АД.

В собствената си декларация пред Сметната палата Станислава Казакова документира, че представителят на КТБ е неин мъж.

Тогава попитахме: „Има ли някой в тази държава, съществува ли прокуратура, която да провери КОИ съдии водят търговските дела на КТБ, колко от тях са оплетени като свински черва, как „случайно“ попадат там разпределени и ще има ли поне едно дело, което да бъде спечелено от някоя фирма например, а не от КТБ.АФЕРА си запазва правото да следи под лупа всички търговски дела, свързани с КТБ, и да оповести взаимозависимостите на участниците в тях, както и да оповести резултата – всички ли дела ще бъдат спечелени от модела „КОЙ“.

Е, капана на „АФЕРА“ щракна. И първото доказателство за това е, че след публикацията ни „ОПЛЕТЕНИ В МРЪСНА СХЕМА СЪДИИ ВЪРТЯТ ТЪРГОВСКИ ДЕЛА НА КТБ. ВИЖТЕ ДОКУМЕНТИТЕ! „АФЕРА“ ЩЕ СЛЕДИ ПОД ЛУПА ЩЕ ИМА ЛИ И ЕДНО ЗАГУБЕНО ДЕЛО ОТ КТБ!“, съдийката Станислава Казакова си направи отвод в рамките на две минути по воденото дело, без дори да посочи каквито и да е мотиви.

Казакова поне прояви доблест след изнесеното да се отведе от делото, демонстриращо крещящ конфликт на интереси.

Да се готвят обаче командированите съдии от Софийски Районен съд в СГС, все по дела на КТБ, съвсем, ама съвсем случайно разпределени. Да се готвят шефката на Търговско отделение Деси Попколева, чийто мъж е прокурор, Валерия Братоева, Радостина Данаилова, Балинова, Катя Гърнева, секретар на съда и т.н.

Очаквайте разтърсващи и потресаващи журналистически разследвания на АФЕРА за прогнилата съдебна система, която очевидно няма дъно.

Очаквайте разследвания за СХЕМАТА как ПРАВОСЪДИЕ У НАС НЯМА. Как се разпределят делата и как ако не успееш да намериш „правилния човек“ в СХЕМАТА, няма никакво значение невинен ли си, все си „опраскан“.

Поредицата от разследвания на АФЕРА ще бъдат изпратени на евпропейските проверяващи, а съдиите нека внимават, докато е време, защото кукловодите им рано или късно ще си измият ръцете с тях и ще ги хвърлят на боклука. Справка – Владимира Янева.

Afera.bg




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19839290
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930