Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2016 19:33 - Тома Белев част от плана на Сорос за масова ислямизация? Вижте как зеленият застрашава националната сhttp://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 630 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 27.08.2016 19:34


Тома Белев част от плана на Сорос за масова ислямизация? Вижте как зеленият застрашава националната сигурност!  

image

Организация на Сорос снабдява бежанците със специално ръководство (видео)

Планът Сорос за „миграционна революция“ в Европа

Орбан посочи Сорос за гробокопач на Европа
Снежана Мечева

Тома Белев се превръща в заплаха не само за обществения интерес, но и за сигурността на страната ни.

С поредното си изпратено оплакване в писмен вид Тома Белев изисква от областния управител на Бургас час по скоро да спре изграждането на ограда по българско турската граница. Причината – преминава през територията на резервата „Узунбуджак“.

С това свое действие предводителят на Зелените поставя сигурността на защитените видове в местността пред тази на българските граждани, които са подложени на засилен миграционен натиск. Тома Белев иска не друго, а страната ни да се откаже и от нищожната защита от милионите имигранти, чакащи да преминат на родна земя. Пита се – това в обществен интерес ли е?

Зеленият активист не за първи път се опитва да оказва натиск на държавните институции, опитвайки се да постигне своето уж в името на някоя и друга птичка или храст, по поставянето на карта на националната сигурност вече преминава границата на наглостта. Разбира се, не всичко, дори почти нищо не е наистина в интересна на природата, а по скоро в нечии друг интерес.

За да вникнем в същността на проблема, трябва да хвърлил поглед далеч от родната граница, която е като разграден двор. Преди няколко дни пощенските кутии на милиардера Джордж Сорос и семейството му бяха хакнати и в медийното пространство изтекоха хиляди имейли. Най-шокиращи сред тях се оказват тези, в които точно и ясно се упоменава пиар кампания срещу противниците на Ислямска държава.

Това е категоричен знак, че организациите на Сорос са пряко свързани с навлизането на радикалния ислям в Европа и САЩ. Преди 12 години една от тези организации стъпва на родна земя – CEE Trust. Учудващо или не, един от първите й проекти е възложен на „Зелени Балкани“ с ръководител Тома Белев.

Неговата задача е да формира мрежа от неправителствени организации, които да се занимават с лобизъм и оказване на натиск в пограничните райони. Проектът е на стойност 150 хиляди долара и въобще не е единствен. Следват още 44 хиляди, за да обяснява Тома Белев колко е важно да опазваме защитените зони, но това не дава обяснение за какво точно са похарчени огромните суми.

С още 35 хиляди долара и с друга организация, зеленият активист се наема да извършва граждански мониторинг на законодателството, за което няма необходимата компетенция. Жената на Тома Белев също е „в кюпа“ с един 25 бона в зелено за организацията на мащабно движение срещу климатичните промени.

   

Екоактивистът е подозиран и в други връзки с фондове за проислямистки и проимигрантски лобизъм, но те трудно могат да се докажат, защото преминават през НПО-та на негови приятели и роднини, където той се подвизава като експерт. Редица центрове и движения също получават солидни субсидии в зелено, а името на Тома Белев все изниква в техни инициативи, пише trud.bg.

По груби сметки, предводителят на Зелените е „усвоил“ близо 1 милион лева за десетина години само от организации, свързани със Сорос. Както стана ясно по-горе, именно той стои зад прокарването на радикалния ислям в Европа. Е, сега още лис е чудите какво се прие зад искането на Тома Белев да се прекрати стоежа на ограда по българи-турската граница?

Причината вече е ясна и тя е далеч по-сериозна от защитените видове в резервата. Това си е равносилно на държавна измяна и създаване на сериозна опасност за националната сигурност, но на родните държавници този факт май им убягва. А уж са се заклели да работят в полза на обществения интерес. И само едно уточнение за Тома Белев – надали в така защитавания от него резерват ще остане несмачкан храст или живо животно, щом от там минат хилядите имигранти, които няма да бъдат спрени от оградата, която толкова му пречи. /razkritia.com/

image




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19701260
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031