Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2016 18:10 - За сегашното положение и настъпващите промени http://bultimes.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 398 Коментари: 0 Гласове:
0



За сегашното положение и настъпващите промени Публикувано на 28.11.2016 в Свят
image image

Този анализ няма за цел да даде чисти доказателства за случващото се днес, защото информацията, до която имаме достъп е почти една и съща. Става въпрос по-скоро за ежедневно следене на източници на алтернативни новини и опит за синтез както и за предположение за това какво всъщност се случва.

Да, наистина се води война за нашето съзнание, но не съм на мнение, че я губим. Най-същественото е, и то е така, защото може да се види и от тези, които продължават да са в информационната матрица на официалните медии, че за много ключови избори, социологическите агенции не познаха резултатите. Това се случи за Брекзит, избора на Тръмп , нашите избори и последно за първия тур на първичните избори на дясната партия във Франция. Там агенциите сгрешиха с много. Става ясно, че тези агенции нямат проучвателна функция, а по-скоро се опитват да налагат обществено мнение чрез манипулация.

Случващото се на по-дълбоки нива, ако мога така да се изразя, обаче е съвсем различно. От моя гледна точка става дума за слухове, защото не мога да проверя по никакъв начин тази информация. В САЩ, Тръмп е подържан от военните и то сериозно. Номинира на ключови постове ветерани и остави на страна обичайните „лица“ на партийния елит. Според слуховете, Тръмп се готви да арестува голяма част от бившия вече елит разкривайки деянията му. Ако тези слухове се окажат верни, елитът ще бъде обвинен в педофилия, и цялата схема на сатанински жертвоприношения на деца ще бъде извадена на яве. Има и информация, че военните са пратили спец-части, които да изкарат една част от елита скрил се вподземните бази около Денвър. Провеждат се и търсения в Антарктика, където също съществуват бази на елита. Битката не е спечелена, но се води интензивно и везните се накланят в наша полза.

Повечето хора тук знаят, какво е ХААРП и мисля, че не се налага да обяснявам подробностите. Една от версиите за Фукушима е използването на ХААРП. Преди няколко дни във Фукушима имаше отново земетресение. Същото важи и за земетресението в Нова Зеландия. Навсякъде, където Короната (Белгия, Холандия, Великобритания, Дания, Испания и Хабс-Кобург-Ото линията изобщо) е нападната и се очаква да загуби ако не подпише споразумения устройващи целия свят за по-нормално развитие. Приготвя се нов тип валута, като има спекулации, че тя ще бъде прикачена към златото отново или към друг РЕАЛЕН фактор, а не принтирана на воля валута.

Стачките и протестите по целия свят са от едно и също естество – хората срещу елита си. Така наречените „климатични споразумения“ имат за цел именно установяването на нов тип финансово индексиране. Например, индийците започнаха масово да изкупуват злато и в паниката си правителството им извади от употреба банкнотите от по 500 и 2000 рупи издавайки нови и оставяйки крайно недостатъчно време за обмяна. Много хора там, а те не са малко, ще изгорят със спестяванията си. В новите банкноти от по 2000 рупи ще има GPS чип за следене на местоположението им. Това са отчаяни ходове на едни отиващи си хора. Светът се преобръща и един от основните симптоми за това е смяната на ориентацията на Турция, която от ключов фактор на НАТО за региона се превръща в партньор на Русия и даже планира да закупи системата за противовъздушна отбрана С-400. Губят и ще се опитат да завлекат възможно най-много хора със себе си и да провокират масова война, зарази и т.н.

Изведнъж добрият стар птичи грип взе да се завръща. През идните дни ще наблюдаваме интересни събития на последната голяма битка в преобръщането. Не забравяйте, че що се отнася до САЩ, самите хора не са ни врагове, а техните корумпирани управници. Същото важи и за много държави, чиито действия са злонамерени, но те се случват въпреки желанието на народа.

Военните по европейските столици, а тях ги има доста отдавна, не са там, за да пазят от терористи, а да съблюдават да не би народът да се развълнува и да поиска своето. Съществуват фракции на така наречената „съпротива“, които са дали до 22 декември на елитите да се предадат доброволно иначе заплашват с конкретни действия. Има мнения, че САЩ и Русия заедно ще се справят с ДАЕШ поправяйки деянията на предишната американска администрация. Все повече информация излиза от различните източници и рискуваме да бъдем сериозно изненадани. Според френското списание Топ Секрет може да се окаже, че Земята въобще не е такава каквато си я представяме, че Екваторът не е същинският Екватор и че има още континенти в южното полу-кълбо. За последното не мога да се произнеса, но знам, че от 50-те години насам летенето под 60-ия паралел е забранено. Разчитам че читателите са запознати със свои алтернативни източници и имат начин да проверят или поне да размислят сериозно върху въпроса. Има дори и информация, че Сорос е бил премахнат и след неговия ред, идва редът на много като него. Така или иначе част от големите европейски банки са във фалит и все още някак си успяват да преживеят (Дойче Банк, Сосиете Женерал…).

image

Всеки народ ще трябва да изиграе своята роля и ние като българи трябва да се запитаме сериозно, каква е нашата. На президентските избори се вдигна много шум кой кого е бил все едно сме в междучасието или пред кварталната дискотека. Според мен победителите са ония 50%, които не гласуваха плюс 5-те, които заявиха, че не подкрепят никого. Трудно е за един народ да види каква е ролята му в общата схема и какво е значението му в случващото се. Например французите масово не съзнават, че американците, чрез и с помощта на германците ги прецакват много сериозно. Случи се нещо много интересно на въпросните първични избори на дясната партия. Даваният за фаворит Жюпе, излезе на второ място, а Саркози остана далеч назад. Фийон, който взе първото място, въпреки че уж нямаше шансове. е близък до Русия. При евентуален втори тур на президентските избори между него и Льопен, французите ще се окажат в позицията да избират между два про-руски кандидата. Някак си все пак гласовете на хората имат значение. Нашите, в България, също ще имат значение. В региона ролите са раздадени между двата основни полюса и ние оставаме едни от последните, които се клатушкат. Нашата ориентация може да промени много света, да наклони везните в една или друга посока. Не трябва все пак да изпадаме в заблудата, че БСП е Русия, а ГЕРБ – ЕС/САЩ/НАТО. Това изглежда така отвън, но ние можем да си определим бъдещето чрез други политически представители.

Политическият ни елит, както и този на повечето държави в света, трепери от страх, защото все повече осъзнава, че не представлява никого и на всички им е писнало. Тук идва деликатния момент: Как ще се отървем от този тумор?

Ако имаше някакво готово решение в света, щяхме да го знаем и да го приложим. Във Франция например назрява голямо неподчинение на народа. Полицията прави тихи и смразяващи кръвта стачки, както и пожарникарите, които са също и спешни екипи и сапьори. Когато тези съсловия не слушат властта, за последната става напечено. Идеята е да не се прибягва до насилие, защото то ще донесе само още насилие, да не се подаваме на манипулация, която иска да обърне народа срещу народа.

Ален Сорал си е направил преди години експеримент създавайки в бар пространство за дискусии между скинари и хора от парижките гета с африкански и арабски произход. Оказало се, че имат едни и същи ценности и са се разбирали. Щом се премахне посредничеството на медията обслужваща интересите на властта се оказва, че можем да се разбираме дори и между толкоз противоположни хора. Дали това е възможно в България? Моят опит показва, че е възможно. Уверявам ви, че мнението ни и проблемите ни съвпадат с тези, да кажем на циганите и турците в България. Справяме се по-различен начин, кой както може и сме насъсквани едни срещу други чрез поставяне на няколко ключови личности, които да насаждат омразата. Това е единственият и последен коз на елита, единствената им надежда да закрепят положението.

Във Франция анулират турнетата на комика Дийодоне, защото събира хора от противоположни хоризонти и чрез смеха им показва, че проблемите им са подобни. До такава степен елитът го е страх. Един комик е способен да промени всичко. Щом се е стигнало до тук, значи не им остава много. Полицията и армията много скоро ще спре да слуша командирите си. Единственото, което може да ни спре е страхът.

imageАлен Сорал и Дийодоне М’бала М’бала

По време на големите „протести“ в София, един приятел се учуди, че парламентът ни въобще не е пазен и че ако искаме можем да си влезем спокойно. Каза ми: „ Е да, ще изядете по някой удар, но наистина няма много охрана.“ Всъщност охраната на елитът е в главите ни, насадена е. Освобождението трябва да започне в съзнанието ни, то ние сме си свободни и властта не може да ни задържи. Просто не го знаем още. Можем да направим каквото си поискаме и никой не може да ни спре. Така че, мили хора, не забравяйте как Иисус е променил всичко за времето си с добро и любов, с постоянство и смелост. Всеки е добър в нещо. Трябват ни имената и адресите. Можем да започнем с изпращане на букет от две хризантеми на всеки един от тия с текст: „ За погребението в случай, че не мога да се явя.“ или „Почивай в мир.“ Играта им свърши, да се позабавляваме с падението им и да не си разрушаваме построеното, защото ще ни трябва.

image

Въпрос на една две години е да се предадат на световно ниво и това ще ги засегне и при нас. За всичко си има хора. Тези, които ще нанесат последните удари си го знаят и си чакат реда да забият копието в сърцето на змея като Свети Георги. Нашата мисия е да им освободим терена, за да могат да се приближат достатъчно близо.

ПП: Във Франция успяха да хакнат местната масонска ложа. На разположения са адреси и всичко, както си трябва.

АвторНякой Някойси 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19800059
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930