Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2016 18:48 - Пиле не може да прехвръкне през границата ни. Ние сме за пример пред света. Всички ни хвалят. Не всявайте паника, няма мигрантска криза в България! http://www.
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 399 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.12.2016 18:49


 

Пиле не може да прехвръкне през границата ни. Ние сме за пример пред света. Всички ни хвалят. Не всявайте паника, няма мигрантска криза в България!

Това са стотици пъти повторени през последните две години коментари на Бойко Борисов и назначената лично от него за вътрешен министър Румяна Бъчварова.

  image

Пиле не може да прехвръкне през границата ни!

 

Ние сме за пример пред свет! Всички ни хвалят!

 

Не всявайте паника, няма мигрантска криза в България!

 

Ние не търсим помощ, сами се справяме.

Това са стотици пъти повторени през последните две години коментари на Бойко Борисов и назначената лично от него за вътрешен министър Румяна Бъчварова.

image

Всяка информация за мигрантски натиск по границата ни, за препълнени бежански центрове, за трафик на хора се посрещаше на нож, а предупреждаващите бяха обвинявани в лъжи във всяване на паника и безотговорност.

В рамките само на няколко часа всичко рухна - цяла България видя безсилието на Борисов и Бъчварова, както и оставената на произвола на съдбата полиция, която нямаше необходимото оборудване за елементарни безредици и организация. От днес според Борисов за случилото се в Харманли са виновни "Великите сили", бомбардировките в Алепо и ....Фейсбук.

При Бъчварова и главния секретар всяка реплика е повод за прокурорска проверка и не само! Според Бъчварова бунтът в Харманли бил организиран от член на радикална клетка! Ако е така, Бъчварова веднага трябва да бъде подведена под отговорност, защо е допуснала такъв човек да бъде в лагер и защо не са взети никакви мерки.

Всеки обаче е в правото си да се съмнява в тези твърдения, които имат за цел да сплашат обществото, да дадат път на екстремистките партньори в тяхното правителство и да прикрият безсилието, некомпетентното и опасно поведение на управляващите!
Само преди дни Бъчварова, в духа на Борисов, гласно заяви: Получавам похвали за работата си от цяла Европа.

Ако е така, Бъчварова и Борисов трябва да отговорят на следните въпроси:

- Защо австрийци, унгарци и словаци изпращат свои полицаи по сръбско-българската граница?

- Защо в Сърбия има задържани български трафиканти на хора, а у нас няма нито един предаден на правосъдието?

- Как само за 4 месеца има над 15 000 опита за нелегално преминаване на българо-сръбската граница?

- Като премиер и вътрешен министър проверяват ли издадените документи за получаване на българско гражданство на хора, които нямат български произход?
- Днес Борисов ще се обади ли на неговия приятел Ердоган да го попита, защо заплашва България с мигранти, след като той му е толкова верен и му предава политическите противници?

-Опозицията също носи отговорност за тежката ситуация, защото само до преди месеци нейни видни членове организираха в Брюксел форуми, на които се осъждаше лошото отношение към мигрантите!

Отговорите на тези въпроси би трябвало да предизвикат интереса на Прокуратурата и тя да поиска не само разпит!

Нежеланието да бъдат изпратени български полицаи на македонско-гръцката граница, на унгарско-сръбската граница е толкова безотговорно, колкото и изпращането им напълно необорудвани и по българските граници.
Политическите престъпления нямат давност, но отказът от търсеното на съдебна отговорност прави всеки орган в страната в съучастник./
БГНЕС




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702065
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031