Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2016 20:00 - ЕКСКЛУЗИВНО! ИСТИНАТА ЗА ТОВА „КАК СИ РИСКУВАЛ КОЖАТА” БОЙКО БОРИСОВ ЗА ЗАЛАВЯНЕТО НА СРЕТАН ЙОЦИЧ – ХАБЕР НЯМА... http://afera.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 379 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 02.12.2016 20:00


ЕКСКЛУЗИВНО! ИСТИНАТА ЗА ТОВА „КАК СИ РИСКУВАЛ КОЖАТА” БОЙКО БОРИСОВ ЗА ЗАЛАВЯНЕТО НА СРЕТАН ЙОЦИЧ – ХАБЕР НЯМА, ДОКАТО НЕ ИЗЯЖДА КУПА С ЯГОДИ В ХОТЕЛ „ХИЛТЪН”

Сретан Йоцич е кодовата дума, при която Бойко Борисов губи хладнокръвие и побледнява. Така се случи и в парламента, когато бе спомената разработката „Лале”, след което Борисов изтърва нерви и измисли „атентат”, който му готвел Ахмед Доган. В парламента Борисов на висок глас изтъкна как си рискувал кожата и живота, като „ги залавял”. Истината е печално зловеща обаче. Борисов е нямал хабер, когато Сретан Йоцич е бил задържан. НСБОП пазят тогава цялата информация от него в тайна, вероятно страхувайки се от изтичане на информация. Нищо, че е главен секретар на МВР.

През 2002 година Холандия дава съдебна поръчка за задържането на Сретан Йоцич, тъй като тамошните спецслужби получават информация, че Сретан е в България.

Поръчката е отправена до НСБОП.

Бопаджиите са имали засичане на обаждания на Сретан  Йоцич от улични телефони, разполагат и със снимката му.

С много късмет, една седмица след дадената поръчка от Холандските служби, бопаджиите го засичат на пл. Славейков в столицата, докато Йоцич говори по уличен телефон.

И го задържат.

Холандците не могат да повярват на късмета. И моментално пристигат в България, заедно с прокурор.

ЕДВА ТОГАВА БОЙКО БОРИСОВ НАУЧАВА ЗА АРЕСТА НА СРЕТАН ЙОЦИЧ!

Борисов отива на среща в хотел „Хилтън” с холандците, където изяжда една купа с ягоди с тях и тогава разбира изобщо за какво става дума, защото задържането на Сретан Йоцич е изненада и за него.

СРС-та за засичането на Сретан може и да са минавали през главния секретар на МВР, но това е по процедура, след което са отивали за окончателен подпис при тогавашния вътрешен министър Георги Петканов.

Колкото Бойко Борисов на тази основа може да претендира, че знае нещо за задържането на Сретан и „си рискувал кожата по залавянето му”, толкова  може и Георги Петканов.

А Бойко Борисов не е имал и хабер от това, което се случва около Сретан Йоцич и холандската поръчка.

До този момент НСБОП са държали в тайна цялата информация от него, вероятно защото са се страхували от изтичане на тази информация.  

Така Борисов е рискувал „живота си и кожата си” по „залавянето” от него на Сретан Йоцич.

Иначе разработката „Лале” е срещу Сретан Йоцич. Образувана е през 2002 година точно в НСБОП.

В  „Лале“ има запис на бай Миле, който казва: „Бойко взе парите и до Варненеца не стигна нищо.“

Говори се за пари, с които е трябвало да бъде освободен вече заловения Сретан Йоцич. Парите са взети, но поръчката за освобождането не е изпълнена.

Много по-късно Сретан Йоцич пред Белградския съд казва, че: „В България се чувствах сигурно, защото бях под защитата на разузнавателния сектор, на Бойко Борисов, който по-късно стана кмет на София“.

Онова, което са знаели бопаджиите обяснява защо Борисов не е бил държан в течение за холандската поръчка и научава за задържането на Йоцич от холандците пред купа ягоди в хотел „Хилтън”.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19802508
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930