Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2016 18:26 - Ето защо се отказах да ям хляб: истината, която я няма върху нито една опаковка! (СНИМКИ) http://www.blitz.bg/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 367 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 02.12.2016 18:31


Ето защо се отказах да ям хляб: истината, която я няма върху нито една опаковка! (СНИМКИ) Термофилните дрожди, които сега се използват при печенето, могат да се отразят на качеството на самуна София, България 02 Дек. 2016

image

В моето семейство винаги сме възпитавани в уважение към хляба. Той е традиционна храна от векове. Затова напоследък сме разочаровани - купешкият хляб  напоследък стана много по-различен на вкус, нетраен, няма я хубавата му миризма, разказва млада дама, цитирана от zajenata.bg.

Оказва се, че термофилните дрожди, които сега се използват при печенето, могат да се отразят на качеството на хляба и дори да увредят човешкото здраве! Благодарение на тях днес тестото с мая втасва за един час, докато в миналото, когато са използвали мая от хмел, той е втасвал за ден!

Освен това вече изключително чести са гъбичните заболявания. Почти всички страдат от тях: 80% от възрастните и 95% от децата. С аптечни средства заболяването не винаги е възможно да се лекува, а медикаментите понякога имат само краткосрочен ефект. Микоза и гъбички по ноктите и лигавицата - кой не е чувал за това днес?
image

Вредите от маята

Много е трудно да се откажем от покупката на хляб , но има добра причина да го направим. Това е мъртва храна! Маята, която консумираме заедно с хляба, попада в организма в капсули от глутен. Излизайки от тези капсули, тя започва да се размножава в червата и предизвиква дразнене и нарушения на чревната флора. Дрождите паразитират и в кръвта, където отнемат ценни витамини и минерали!
image

Дрождите се загнездват в червата и при отделянето им се убива полезната микрофлора,  необходима за нормалното им функциониране. В резултат на това имаме нарушени процеси на храносмилане и усвояване на хранителните вещества. Имунитетът спада, нарушава се метаболизмът и човек рязко качва тегло!

image
 

Необходимо е да се научите да печете домашен хляб или да купувате безквасен. Веднага след като спрете да ядете купешкия хляб с мая, ще забележите положителните промени в тялото си.


Ще се подобри състоянието на кожата и косата, ще имате по-добро храносмилане, веднага ще изчезнат няколкото допълнителни килограма!

Ако някога през живота си сте имали някакви гъбични заболявания, задължително трябва да спрете да ядете хляб от магазина, за да избегнете повторната им поява. Кажете тази полезна информация и на приятелите си!

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19828639
Постинги: 45052
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930