Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2016 19:01 - US Генерали Признаха с Ужас: НОВО РУСКО СВРЪХ ОРЪЖИЕ УНИЩОЖАВА САЩ ЗА 54 МИНУТИ! Русия разби ядрения паритет! http://skandalno.net
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 519 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
US Генерали Признаха с Ужас: НОВО РУСКО СВРЪХ ОРЪЖИЕ УНИЩОЖАВА САЩ ЗА 54 МИНУТИ! Русия разби ядрения паритет!   Ако статията ви хареса, споделете я с приятелите си в социалните мрежи  

imageВ своето годишно послание към Федералното събрание, руският президент Владимир Путин заяви, че вместо да говори за измислената „руска заплаха“, Америка трябва да се съсредоточи върху своите РЕАЛНИ ПРОБЛЕМИ. А те са много и изискват спешни решения.

Не може да се влачи до безкрай кризата с колосалния държавен дълг на САЩ, нито проблемът с огромния разрив между единия процент свръх богати  и останалите 99%, които прогресивно обедняват.

Владимир Путин добави, че скоро никой в Съединените щати няма да може да си затваря очите пред засилващия се полицейски произвол, който предизвиква ответни народни бунтове. А също така и пред опасността от разцепване на държавата, заради многократно заявеното желание на много американски щати да напуснат съюза. САЩ не могат да си затварят очите и пред лавинообразното нарастване на трагичните инциденти, свързани с напълно безконтролната употреба на огнестрелно оръжие, дори и от малолетни и непълнолетни.

Към тези реални социални проблеми, които Щатите имат, се прибавят и проблемите във военната сфера. За никого не е тайна! Още повече, че и САЩ официално си го признаха: че Задокеанската свръх държава вече няма пари да поддържа стотиците военни бази по целия свят, че много от въоръженията на  американската армия са амортизирани и морално остарели, че бойният дух на войниците е изключително нисък, защото хората не искат вече  да се бият и умират, само за да увеличават, и без това баснословното богатство на мега корпорациите и банкерите от Уолстрийт.

image

Като капак на всички тези проблеми се появи и „проблемът“  за  вашингтонските ястреби, наречен Русия. Въоръжената до зъби, мощна, както военно, така и икономически руска държава, ликвидира с един замах щенията на разглезения и недееспособен западен елит да налапа целия свят  и да го превърне в пустиня от роби, които послушно обогатяват САЩ  с всички свои ресурси.

Напоследък се появи и още едно изключително голямо притеснение за военните от Пентагона.  Членове на висшия генералитет, цитирани от американското издание „Уошингтън Фрий Бийкън“, заявиха, че САЩ трагично изостават в разработката на новите хиперзвукови ракети, които нямат аналог в света и никакъв противоракетен щит не може да ги спре.

Наскоро проведено проучване на специална аналитична група към Военно-въздушните сили на САЩ, разкри потресаващия факт, че докато американците все още са в сферата на теоретичните разработки, то Русия и Китай вече провеждат изпитания на неуловимите и недосегаеми от каквито и да е устройства, високо-маневрени и с десетки автономно движещи се бойни глави, хиперзвукови ракети.

Предимството на тези свръх ракети е, че могат да летят със скорост от 6 до 8 пъти по-висока от скоростта на звука. Те се движат в открития космос и достигат целта, избягвайки всяка от съществуващите системи за противоракетна отбрана на САЩ. А освен това носят боен и поразяващ заряд с тежест до 10 тона.

Новите руски ракети могат да нанасят както ядрени, така и конвенционални удари и са унищожителна заплаха за всяка военна база на САЩ по света, в това число- и за континенталната част на Америка.

По този начин концепцията на Пентагона за нанасяне на първи глобален мигновен ядрен удар отива в историята.

Сега разбрахте ли защо Русия никак не се напъва да позиционира свои военни бази по света! Просто защото новите ракетни разработки напълно обезсмислят съществуването на военни бази. Така или иначе вече за няколко минути руските ракети могат да достигнат безпрепятствено и да поразят всяка точка от земната повърхност.

image

 

Ето защо американските военни за първи път от 1989 г. насам открито изразяват тревогата си, че глобалното разпределение на силите и ядреното равновесие в света е нарушено. Според тях, Русия и Китай вече имат оръжие, с което за 54 минути да унищожат цялата територия на Съединените щати, без при това американците да имат възможност за какъвто и да е ответен удар.

И то, поради простата причина, че ако хиперзвуковите ракети поразят територията на САЩ, в резултат ще бъдат сериозно нарушени американските възможности за своевременно реагиране и нанасяне на ответен удар, преди руснаци и китайци да са се подготвили за неговото отразяване. Казано по-простичко- Америка е в шах!

Няма да споменавам, че руснаците изпреварват „великата“ Задокеанска държава и в създаването на възможности за водене на бой в Космоса, които са известни с популярното название „Звездни войни“. За скептиците, които не вярват, че Русия е по-напред с космическия материал, ще добавя само, че все още американците не са успели да измайсторят космически двигател и за всеки старт на своя совалка, купуват двигатели от „изостаналата“ Русия.

Ще завърша с днешния призив на норвежкия министър на отбраната Ин Ериксън Сорейде към новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп. Поздравявайки Тръмп с избирането му за президент, тя каза, че най-важна за всички сега е мирната и предсказуема политика на Америка към Русия, и че колкото по-бързо новата американска администрация разбере това, толкова по-добре ще бъде за безопасността на Европа и света.

Автор: Иво Македонски



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19833794
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930