Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2016 18:17 - Проф. Красимир Иванджийски: Няколко въпроса към Интерпол http://bultimes.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 407 Коментари: 0 Гласове:
0



Проф. Красимир Иванджийски: Няколко въпроса към Интерпол Публикувано на 05.12.2016 в Свят
image image

От Интерпол дойдоха важни съобщения. Според китайската агенция Синхуа заместник-министърът на обществената безопасност на КНДР Мен Хунвей е избран за президент на Интерпол.

Едновременно официалната страница на Интерпол съобщи, че началникът на Националното бюро на Интерпол към Министерство на вътрешните работи на Русия ген. Александор Прокопчук е станал вицепрезидент за важната международна организация.

Основната задача на Интерпол в момента е борбата с Ислямска държава и нейните покровители и помагачи по целия свят, в това число и в България.

Ислямска държава е призната от целия свят за терорист № 1. САЩ оглавиха коалиция срещу ислямистите. Русия започна военна операция срещу тях по молба на президента на Сирия Башар Асад

В операцията срещу Ислямска държава и другите терористични групировки в Сирия участват десетки държави.

Но има едно правителство, което е основен помощник на терористите Правителството е на България, на така наречения „премиер“, бившата мутра Бойко Методиев Борисов.

От юридическа гледна точка Борисов би трябвало да бъде задържан от действащи международни структури и изправен пред международния съд, като военен престъпник за съучастие в престъпленията срещу човечеството на терористите в Сирия и Ирак.

Заради него и цяла България в момента се превръща в държава-терорист. Дотам ни докара мафията и нейните господари отвъд океана.

Редица медии и в България и в чужбина преди време публикуваха доклада за контрабандата на цигари за джихадистите, в който се споменаваха Борисов, Флоров и др. Докладът, чийто автори са обозначени като „служители на Република България, Министерство на финансите, ДАНС, ГДБОП“, беше потвърден и от турски източници.

Друго, още по-опасно за Борисов разобличение дойде от американския източник BuzzFeed News, според който България е основният доставчик на оръжия за терористите в Сирия.

Последва и обобщаващият материал „България доставя оръжие и наркотици на Ал-Кайда и ИДИЛ“, на френския разследващ журналист Тиери Майсън. Какво пишеше Мейсън:

„Всичко тайно става явно. На мафиотския български картел не се отдаде да съхрани в тайна доставките по поръчка на ЦРУ на оръжие и наркотици на Ал Кайда и ДАЕШ в Ливан и Сирия. При това България е член на НАТО и ЕС. Главата на един от двата български мафиотски картела – Бойко Борисов, е министър-председател. Въпреки факта, че неговата страна е член на НАТО и ЕС, той доставя наркотици и оръжие в Ливан и Сирия за Ал-Кайда и ДАЕШ.

Борисов е сътрудничил с помощник шефа на ЦРУ Джон Маклаулин, като е помогнал да се разположи в България секретна база и да се предостави военна база за нападение на Иран. През 2008 г. немският публицист и криминален журналист Юрген Рот нарича Бойко Борисов „българският Ал Капоне“.

image

След като става премиер, а страната влиза в НАТО и ЕС, ЦРУ го използва в тайната война против Муамар Кадафи. Борисов доставя каптагон, изготвен от Security Insurance Company на джихадистите от Ал-Кайда и ДАЕШ.

Но най-значимото събитие е закупуването от ЦРУ от встъпилата в НАТО бивша членка на Варшавския договор, въоръжение съветско производство, включвайки 18 800 преносими гранатомети и 700 противотанкови системи „Конкурс“ за сумата от 500 милиона долара.“

Последваха нови разкрития, че България е доставяла оръжия за терористите от Ислямска държава и Ал-Кайда в Сирия и Ирак. От така нареченото българско правителство отговориха, че износът на оръжие е в рамките на „международните норми“, че е бил за Саудитска Арабия и че оттам не знаят нищо за реекспорта – обяснения от престъпници за идиоти, ако има кой да им повярва. Заради няколко причини.

На първо място, Саудитска Арабия е най-големият клиент след Израел, на американско оръжие и никога няма да помисли да купува бившо съветско оръжие за собствени нужди, а ако купи, това ще е само за тероризма в района. Защото, Саудитска Арабия от десетилетия е основният спонсор – финансов и оръжеен, на тероризма в Афганистан, Северна Африка, Сирия, Ирак, Йемен и т.н. Това означава, че изнесеното от България оръжие има само един краен получател – тероризмът в Сирия и Ирак, Ислямска държава и Ал-Кайда. Обясненията за някаква „легалност“ на износа звучи налудничаво.

В края на септември дойдоа още разкрития за доставките на оръжие от България за така наречената „умерена опозиция в Сирия“. Умерената опозиция е онази, която „умерено“ реже главите на мирното население и „умерено“ е отнесла живота на стотици хиляди жители в Сирия и Ирак.

Според един от командващите на така наречената „Свободна сирийска армия“ полк. Фарес ал Байюш „някоя чужда държава“ е доставила на ислямистите, действащи северно от Алеппо, ракети за реактивните системи за залпов огън „Град“. В битката за Алеппо „умерените“ джихадисти с удоволствие демонстрираха залповите пускове на ракетите по позициите на правителствените войски в района на лагера Хандарат.

На разпространеното в Интернет видео се вижда, че „чуждата държава“, откъдето в големи количества са получавани ракети, е България.

Това е въпросът към Интерпол. Б. Борисов би трябвало да е задържан и изправен пред международен съд, като военен престъпник за съучастие в престъпления срещу човечеството според Резолюция 2253, неотдавна приета единодушно в Съвета за безопасност в ООН.

От проф. Красимир Иванджийски във вестник “Строго секретно




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19833069
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930