Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2016 19:12 - Риба за масово поразяване: Цялата истина за сьомгата от Норвегия (видео) Това не е риба – това е истински синтез на токсини! http://www.mignews.info
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 433 Коментари: 0 Гласове:
0



Риба за масово поразяване: Цялата истина за сьомгата от Норвегия (видео)
Това не е риба – това е истински синтез на токсини!
  image diana.bg        

За ползите от консумацията на сьомга е изписано предостатъчно. За това колко полезни са мастните киселини, които се намират в червената риба, за кожата, косата и мозъка има стотици научни доказателства. Но, трябва да отбележим, че само качествените продукти са в състояние да подобрят здравето. Това твърдение се отнася и за сьомгата. Месото на тази риба влиза в менюто на хора, които се борят с някои доста сериозни болести, като рак например.

Норвежката сьомга, за ужас на потребителите, не претендира да е висококачествен и безопасен продукт. Това не е риба – това е истински синтез на токсини!

Френските журналисти Николa Даниел и Луи де Барбейрак тръгват на пътешествие

Те пътуват до Норвегия и до Виетнам, за да разберат какво се случва във фермите, където се отглеждат някои от рибите, които се консумират често. За Николa Даниел и Луи де Барбейрак това съвсем не е първото разследване в тази насока. Двамата журналисти се занимават със злоупотребите в хранителната индустрия поне от няколко години.

Успяхме да открием видео с руско аудио, което може да бъде разбрано от по-широк кръг читатели. Онези, които искат да се запознаят с цялото разследване на Николa Даниел и Луи де Барбейрак може да прочетат материалите. Два кадъра са достатъчни, за да поискаме да забравим за този деликатес за вечни времена.

Уловът на риба в Норвегия носи $ 4 милиарда на година и е на второ място след добива на нефт. Грандиозен бизнес! Разбира се, за производителите на риба е неизгодно да разпространяват истината за това, което този продукт съдържа. Те мълчат за голямото количество токсични химикали, които сьомгата съдържа. Според френските журналисти с право можем да наречем рибите, които се отглеждат в някои ферми във Виетнам и Норвегия, най-токсичната храна на света.

Припомняме, че преди време Нова телевизия излъчи репортаж за заразен пангасиус, внос от Виетнам. За да се стимулира растежа на рибата се използват неразрешени ветеринарно-медицински препарати. Не по-различно е положението и с норвежката сьомга. Информацията, която френските журналисти разкрили, станала причина за настоящия скандал.

Само пример: малка норвежка ферма може да развъди до 2 милиона риби в даден момент

И всичко това се прави в името на парите! Представете си само – толкова много риби, отглеждани в пространство, което не е достатъчно за техния брой и размер… Това означава, че тези риби почти непрекъснато са болни, или са непрекъснат развъдник на болести. В състояние на реална епидемия, при рибите, отглеждани в норвежката ферма се наблюдава панкреатична некроза и инфекциозна анемия. За да спасят колкото се може повече риби от инфекцията, във водата се наливат специални пестициди, което прави месото токсично.

Освен това, в басейна, в който се отглеждат рибите, е пълно с паразити. Тези паразити са подобни на кърлежите и бълхите, които нападат бозайниците. За да ги унищожат фермерите използват още отровни пестициди. Ето защо работниците в норвежките ферми са оборудвани и работят с газови маски. А ние си мислим, че ядем нещо полезно и здравословно!

50% от рибите треска и сьомга са родени с мутация. Те не могат да си затворят устите. Това, разбира се не е нормално. Но с тази генна мутация във фермите живеят до осем поколения риби! Нормално рибата не би трябвало да е с отворена уста. Рибарите знаят, че такава риба не се яде.

В магазина, така или иначе, филето от сьомга се продава или без глава, или опаковано във вакумирани опаковки. Може пък точно тази партида да не я проверят както трябва… И така малко по малко пазара се пълни с неособено здравословно и качествено рибно филе.

Колко опасна е червената риба може да разберем като изгледаме само няколко минути от този шокиращ филм…




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19705646
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031