Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2016 19:32 - Извънредно! Руския спецназ пощуря след убийството на руската лекарка!/Газете братя с вами Бог..... Автор: koshava
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 405 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 06.12.2016 19:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Извънредно! Руския спецназ пощуря след убийството на руската лекарка!/Газете братя с вами Бог.....

 Да еба тяхната мама краварска, змийска,хуманна и лешперска.Газете братя 
извадете мишоците от дупките........
А кво видяхме по СМРаД кака румиииии......... и митроооооо...........
Аре у к.......... атлантици
 anche толерасти....
image

Русия обвини САЩ и Великобритания за убийството на руската лекарка в Сирия. Освен тези две държави и техните съюзници никой не си позволява да бомбандира болници!

Руските специалнни части са полудели след като американците обстреляха руска полева болница и умря руска лекарка, а десетки от медицинския състав са ранени. В Алепо масово се веят бели знамена, след като брадатите разбрали, че американците бомбандирали болницата.

«Руската военнослужеща-лекарка е получила тежки рани в резултат на артиллерийски обстрел от бойци на «оппозицията» по приемното отделение на военната болница в Алепо. Малко по-късно тя почина от полученните рани.

Руските и сирийски медици направиха всичко, което е по силите им, за да я спасят. Но, тежките рани се оказаха много сериозни и тя не оцеля», споделя представителят на Министерството на отбраната Игор Конашенков.

По негови думи в момента медиците се борят за живота на свой руски тежко ранен колега — педиатър.

«Трябва от цялото мирно общество, както и от Международнте организации Червен Кръст и Червен Полумесец, «Лекари без граници» и други решително да осъдим убийствата на руски военни медици, изпълняващи своя лекарски дълг по оказване на помощ на мирните жители в Алепо.

Даденото престъпление от бойците на така наречената оппозиция ще бъде разследвано. Всички извършители и техните поръчители трябва да поемат съразмерната отговорност за гибелта на руските лекари», завършва изявлението си генерал-майор Игор Конашенков.

Още след обстрела руснкия спецназ изгонили всички сирийските войници и започнали сами да прочистват квартала, от който долетяли снарядите. Сирийците разказват че руския СПЕЦНАЗ избива наред всичко живо и изобщо не се интересуват от белите знамена.

Те издирват американци, англичани и всякакви други от тяхната коалиция по мазета и дупки.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19704905
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031