Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2016 18:02 - Ислямизацията в България приключи успешно, господа! http://www.dunavmost.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 374 Коментари: 0 Гласове:
0



Ислямизацията в България приключи успешно, господа!
07 декември 2016Одобрявам image

Притеснително е, да! Но не от бежанците, а от десетките кръстосани интереси на вечните играчи на световната сцена Снимка: БГНЕС  

"Не се въодушевих от валонците, няма да го направя и за българите! Който ме познава, сам ще разбере защо...

Евродепутатите на БСП и ДПС вчера гласуваха в подкрепа на резолюцията за заселване на мигранти в България. От централата на БСП и активисти лъжат, че гласуването на евродепутатите им не е истина! Лъжат!

За всички вас остава да направите своя разумен личен избор – задача с много неизвестни! Имайте предвид и това, че техният таен общ кандидат-президент Румен Радев, заяви повече от категорично в дебат, че ако народа на една територия се самоопредели, той има право над тази територия!!! Не зная как да тълкувам тази „държавническа позиция“ не за Крим, а за Кърджали и региона!? До днес, нито един политик или държавник не си беше позволил подобно официално изказване!

/“По делата им ще ги познаете“/

Притеснително е, да! Но не от бежанците, а от десетките кръстосани интереси на вечните играчи на световната сцена. Бежанците са следствие, не причина! Последствията са умело прикритите от очите на хората милиони трупове, милиони разбити съдби, брутална световна търговия с човешки органи и жива плът, разграбване на огромни територии и разделяне на нови зони на влияние.

Това е истината зад която остават скрити и „демократични“ и недемократични диктатори, не по различни от средновековните владетели! Срещу тях е изправено едно прогресивно оглупяващо човечество, което има за цел единствено личното си оцеляване. Останалото е демагогия и груба действителност.

В България ислямизацията приключи успешно, господа! Днес сте свидетели на борбата за власт над нея между различни лобита. Много вероятно е тази битка да бъде окървавена, заради големите интереси заровени в българските земи намиращи се на юг от Стара планина!

Има такъв стратегически ресурс, заради контрола на който има вероятност да бъде възпламенена и България, на определен етап от борбата за интересите на големите. Дотогава бъдете търпеливи и не губете времето си зяпнали в устата на поредните национални предатели, подготвени отвън за ваши управници.

Ако все пак имате честта и достойнството да извадите мечовете на истинската справедливост от канията си, внимавайте към кого трябва да бъдат насочени. Грешният избор е фаталният ваш и на държавата ни край."

Николай Марков




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19706747
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031