Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2016 22:18 - ЧУДОВИЩЕН СКАНДАЛ 2 В МЗ И ДФЗ! КОЛОСАЛНИ САНКЦИИ ЗА БЪЛГАРИЯ СЛЕД МЕСЕЦ! ВСИЧКИ ДОГОВОРИ ЗА 2016 НЕВАЛИДНИ, ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ – НЕЗАКОННИ! ВСИЧКИ ПЛАЩАНИЯ...http:
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 955 Коментари: 0 Гласове:
1



ЧУДОВИЩЕН СКАНДАЛ 2 В МЗ И ДФЗ! КОЛОСАЛНИ САНКЦИИ ЗА БЪЛГАРИЯ СЛЕД МЕСЕЦ! ВСИЧКИ ДОГОВОРИ ЗА 2016 НЕВАЛИДНИ, ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ – НЕЗАКОННИ! ВСИЧКИ ПЛАЩАНИЯ ПРЕЗ 2016 С ЕВРОПЕЙСКИ СРЕДСТВА – С НЕАКРЕДИТИРАН ПОДПИС, НЕ СТРУВАТ И 5 СТОТИНКИ!

Днес ми се обажда един тулуп от местния ГЕРП – и ми вика „Алоуу, що нападате г-н Бойко Борисов, като Деса Танева е човек на Цецо Цветанов-Цвъки, напишете го да се знае, че Борисов с него не може да се трае, и по свирката му не ще тя да играе.“

А ето какво казва бившият сливенски кмет Йордан Лечков за Десислава Танева.

„С ГЕРБ никога не съм имал нещо общо. Да, давал съм съвети и съм им помагал с моя авторитет. По-точно използваха авторитета ми. С Бойко Борисов сме имали съвсем нормални взаимоотношения. Доста хора, посочени от мен, сега са министри. Такъв пример е Десислава Танева. Аз я посочих“, коментира бившият кмет.Не повярвах на онези, които при формирането на листата на ГЕРБ за парламентарните избори преди четири години ме предупредиха, че с влизането на Танева в Народното събрание, ще имаме не депутат от Сливен, а от фирмата, която тя ръководеше – „Мелинвест“.С неудоволствие трябва да призная, че предупреждението им се сбъдна“, допълни Лечков“.

Защото според фирмения регистър “Дакси” през 2009 год. 26,11% от Фонда за изкупуване на земеделска земя “Мел инвест” АДСИЦ са собственост на “Алфа финанс холдинг” на Прокопиев. А чрез три от дружествата в “Мел инвест” – “Агро инвест България”, “Болярка ВТ” и “Юниън трейд”, Десислава Танева участва в управлението на 61 фирми в агросектора.

А на страницата на ГЕРП Сливен преди година 2015 е следната прелюбопитна информация:

Сливенската организация на ГЕРБ номинира за кмет безпартийния експерт-счетоводител от „Мелинвест холдинг“ Стефан Радев (43 г.), съобщи общинският лидер Здравко Костадинов.

Финансистът Радев бе представен от областния лидер Десислава Танева, министър на земеделието и храните и също бивш кадър на „Мелинвест холдинг “.

Та тая семпла женица,

image

е със 61 фирми –  перде кириз на дядкото в Мелинвест, прибиращи милиони от Схема за единно плащане на площ (СЕПП) и от проектчетата и в Държавен фонд „Земеделие“  с авера и, Котелския бек – виж за справка ремонта на читалището в Котел, решава да се изтъпани в национален ефир и да заяви че като има за изпълняване  три инстанционно съдебно решение и …“това решение има декларативен характер“, прави чутовен гаф!

ЗАЕДНО С ПОРОЖАНОВ СВИКВА ЗАСЕДАНИЕ – КОЕТО РЕШАВА СОБСТВЕНАТА МУ СЪДБА, НО ПЪК РАЗБИВА СЪДБИТЕ НА СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ БЕНЕФИЦИЕНТИ

image

image

image

image

И ето тук е ключът от гатанката – ако се следва „теорията на правото“ на Танева и публикуваните платени интервюта на Порожанов пред малотиражки и журналя с кокоши мозък, че тук е налице формално възстановяване и уволняване, но никога повече няма последваща процедура за избор нито на Порожанов или Атидже Алиева-Вели, нито на никой друг в този прословут 91 протокол, нито в последващите решения от цялата 2016 година – прочетете внимателно  протоколите от вчерашната статия!

В следствие от това, щом Танева и Пора са прави – Държавен фонд „Земеделие“ e БЕЗ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН  И БЕЗ ЗАМ.ДИРЕКТОР ПО ПРСР от 29.12.2015 год. и ВСИЧКИ ПЛАЩАНИЯ ПРЕЗ КАЛЕНДАРНАТА 2016 ГОДИНА С ЕВРОПЕЙСКИ СРЕДСТВА ПО ПРСР, ЕФРСР, ЕФГЗ, ВСЕКИ ДОКУМЕНТ, ПОДПИС ИЛИ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ДОКОСНАТИ ОТ РУМЕН ПОРОЖАНОВ И АТИДЖЕ АЛИЕВА-ВЕЛИ –МЕСТАНОВАТА ПРИНЦЕСА СА НЕВАЛИДНИ, С НЕАКРЕДИТИРАН ПОДПИС И НЕ СТРУВАТ И 5 СТОТИНКИ, ЗАЩОТО СА ОТ НЯКАКВИ САМОЗВАНЦИ.

Всички бенефициенти които са „сключили“ договори 2016 год. – всъщност нямат валидни такива, а всички отказани пък ще паднат в съда и българския данъкоплатец ще трябва да плати за тях, както и всички които са взели кредити си остават за тяхна сметка, а всички назначения, уволнения и решения въобще са незаконни – а какви се струва това – само правителство на Боко Тиквата може да свърти нещо такова.

Но понеже тук средствата са в 80 процента от Европа, а не откраднати примерно от КТБ – сега и Борисов ще трябва да върне всички тях на Европейската комисия, да си върне и орденчетата на Орбан и останалите, щото като го притиснат до стената какво – направи с парите на европейските данъкоплатци, някой ще трябва да си понесе цялата отговорност

Бойко ще бъде запомнен единствено от народа с тези 5 милиарда и 600 милиона лева които загуби в земеделието при трагичното си управление и със страшното проклятие тегнещо над него – в последния месец на всеки негов мандат за изгарят живи по 7 невинни жертви – спомнете си хората от януари 2013 год. и сега в Хитрино 2016.

И днес той се заиграва с болката на хората там и им обещава щедро средства от Програма за развитие на селските райони – там няма пари без проекти и това е благодарение на твоята министърка и на кликата около нея, защото те не те смятат за нищо и дори Танева ти се подиграва, докато ти си подаваше оставката и толкова ти се плачеше – че чак ти се сере, Танева си раздаваше въздушни целувки и усмивки.

image

ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ ЗА ВРЪЗКАТА ПОРОЖАНОВ И БОРИСОВ – САМО КАТО ПРОЧЕТЕТЕ  И СЛЕДВАЩАТА ЧАСТ ОТ НАШЕТО РАЗСЛЕДВАНЕ – УТРЕ ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ, НА СЪЩОТО МЯСТО.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19841111
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930