Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2016 23:58 - Кунева пред инфаркт, Радев назначава супер патриот за министър на просветата… http://bultimes.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1124 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 16.12.2016 00:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Кунева пред инфаркт, Радев назначава супер патриот за министър на просветата… Публикувано на 15.12.2016 в България
image image

Меглена Кунева е в прединфарктно състояние, докладваха наши източници в правителството. Причина за това е намерението на Румен Радев да назначи супер патриот за министър на образованието в служебното правителство. Това означава, че всички неолиберални реформи на Куната ще бъдат ревизирани, а началниците в чужбина, които платиха за тях, ще бъдат много недоволни. Ще и отрежат пътищата към кариера в международните институции.

Нашите източници твърдят, че почти сигурната номинация за министър на образованието е на директора на историческия музей в Добрич Костадин Костадинов. Той е бивш активист на ВМРО, а сега е лидер на нова патриотична партия, на име „Възраждане“. В последната година обаче стана национално известен с издаването на учебник по „Родинознание“, извън канона на неолибералното министерство. Отпечатаните 5000 бройки свършиха за 4 дни, в момента се очаква допечатка от нови 5000. Дори този тираж, задминаващ всяка една издадена у нас книга обаче, бледнее пред Интернет разпространението. Костадинов пусна учебника за свободно сваляне, и до момента 400 хиляди копия са изтеглени. Подобно нещо трудно може да се намери дори сред най-четените световни автори във виртуалната библиотека „Читанка“. Т.е. и като хартиен тираж, и като електронно издание, учебникът се превърна в абсолютен фурор, а авторът му – в звезда на забранената истина.

image

Говори се, че ако стане министър, Костадинов незабавно ще изгони всички чужди фондации от образователната система. Това ще засегне най-вече „Америка за България“, която е в основата на неолибералното промиване на мозъци, което прокарва Кунева. Също се говори, че Костадинов ще оспори системата на делегираните бюджети, която се е превърнала в средство за източване на пари от бюджета. Училища, които не обучават никого на нищо, държат формално деца – основно от ромски произход, за да прибират субсидията. Не им пишат двойки, пускат ги през класовете, и накрая имаме завършили средно образование, които не могат дори да четат. В същото време селски училища, които обучават българчета, и им дават добро образование, се закриват, защото нямат достатъчно бройки. А като закриеш училището, закриваш и селото. И на тази неолиберална политика предстои да и се сложи край.

За да проверим информацията, се свързахме с г-н Костадинов. Той заяви, че не може да коментира слухове, но потвърди, че образователната политика е тотално сбъркана и има нужда от радикални реформи и премахване на многобройните абсурди, въведени през последните години.

Вероятно страхът от подобни истински промени е в основата на напъните на Реформаторите да съставят каквото и да било правителство, само и само да задържат властта. / ГН

БРАВО ГЕНЕРАЛ РАДЕВ! БРАВО, АКО ГО НАПРАВИШ НАИСТИНА, НЕ СЕ УПЛАШИШ И НЕ СЕ ОГЪНЕШ! ТОГАВА ЩЕ СИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ,СЪС ЗВАНИЕ И ПРИЗНАНИЕ ОТ СУВЕРЕНА, ОТ ТВОЯ НАРОД! Н.М.




Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19792790
Постинги: 44961
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930