Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2017 18:26 - Борисов 3 се КЛАТИ ЯКО отсега! Вижте защо сложиха Бай Х*й ОТНОВО премиер! http://skandalno.net/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 578 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Борисов 3 се КЛАТИ ЯКО отсега! Вижте защо сложиха Бай Х*й ОТНОВО премиер!  

imageДокато политическото театро е в разгара си и разни „политолози“ на хранилката на международния мошеник и интригант Сорос, предлагат най-различни и дори безумни формули за съставяне на ново правителство…

Докато вещери, врачки и баячки правят още по-безумни и безсмислени „предсказания“, които дори самите те не могат да разберат…

Докато над българските граждани виси като дамоклев меч невиждана досега  ценова секира и огромен скок на безработицата, заради 40 процентното увеличение на тока…

Докато корабът „България“ трещи и се пука по всички шевове… Някак бавно и полека, почти неусетно, в общественото пространство започна да се настанява втълпяваната ни от слугите на Западния глобализъм теза,  че за управлението на държавата трябват „опитни“ и „печени“ политици.  Като Бойко Борисов, Цецка Цачева, Томислав Дончев, Лилито Павлова, Румяна Бъчварова и други тям подобни, които да изведат страната от тресавището на нечуваната бедност и мизерия. Западните вещери пропускат да кажат само, че това е същото тресавище, в което Борисовите калинки и тяхната безочлива партийка ГЕРБ набутаха страната през последните 10 години.

И както всяка манипулация, тази също подготвя хората да приемат, че новите-стари Борисови министри са най-подходящи да цъфнат отново на власт. И начело с Цецка Цачева да запеят отново песента „Цъфнал ГЕРБ“…

Ноооо, във всяко театрално представление има едно голямо „НО“. Става въпрос за това, че герберите отдавна цъфнаха. И вече прецъфтяха. И 85% процента от българските граждани не искат да имат нищо общо с тази Западна партийна котерия.

Защото да ходиш чак в Малта, да просиш  разрешение от дебелобузестите чичковци с гащи на раета и звезди, за да съставиш българско правителство, си е „подвиг“, на какъвто е способен само Борисов.

Затова ние от Skandalno.net питаме: Какъв БЪЛГАРСКИ премиер ще е той и как ще защитава интересите на нашата страна и на българските граждани, ако още преди да е станал министър-председател, удря челото си в пода и унизително моли брюкселските чиновници да благоволят да го погледнат. И да го „благословят“ отново да граби и руши България.

Дали Али Баба Борисов усеща как „висшата“ брюкселска чиновническа каста само забързано маха с ръце и с все сила се мъчи да го отпъди като досадна муха. Наистина по-голямо унижение и срам нашата родина не е преживявала никога през последните 100 години.

imageНо какво да говорим за срам при „Винету“, когато народът вече три пъти му показва червен картон, а Бай Х*й все едно, че нищо не е било, продължава да каканиже за това с кого искал и с кого не искал да прави правителство.

Първият път бе през зимата на 2013 г., когато  на улиците на всички големи градове в България излязоха над 200 хиляди души, за да кажат „НЕ“ на Борисов и ГЕРБ. Но какво беше удивлението на всички, когато бодигарда от Банкя се върна във властта през задния вход. Чрез изборни манипулации, заплахи, купуване на гласове, инсталиране  на гербаджии в секционните и районните избирателни комисии. И още един куп такива „дребни“ нарушения на изборното законодателство.

Втората яка плесница за Борисов и неговите калинки беше огромното мнозинство, с което народът  избра президента Румен Радев. И което напълно зачеркна кандидатурата на ГЕРБ Цецка Цачева. Но герберите не признават такова нещо като срам и позор. И отново се подготвиха да се вмъкнат през задната врата в българския парламент.

И накрая, народният гняв, предизвикан от тези унизителни гербаджийски машинации се изля в грамаден протестен вот на току що отминалите предсрочни парламентарни избори. Защото от 2009 г. досега ГЕРБ загуби 700 хиляди гласа. А  „победата“ на Винету, стана с гласовете на десетина процента от българските граждани.

Защото при изключително ниската избирателна активност от около 46-47%, ГЕРБ „спечелиха“ с 30%. Което реално означава десетина-дванадесет процента от всички 6 800 000, имащи право на глас български граждани. А като извадим от тази цифра изборните манипулации, които не спряха преди изборите и по време на самите избори, то цифрата 12% ще стане 8% – 10%, че и по-малко. Около 8-9% е реалната тежест на Борисовата партийка ГЕРБ в България.

Без да споменаваме, че над 50% от хората не пожелаха да гласуват за ГЕРБ. Това е истината, колкото и горчива да е тя за герберите.

На всичко отгоре кабинетът Борисов 3  нямало да се занимава с нищо друго през целия 4-годишен мандат, освен с българското председателство на ЕС. А, и с избиране на български еврокомисар. И с влизане в Шенгенската зона.

Изобщо с такива и  други подобни щуротии, които  нямат никаква връзка с истинските проблеми пред страната. И само още повече ще влошат и без това критично тежкото ниво на мизерия и безизходица сред хората. Нито дума за възраждане на енергетиката и икономиката. Но пък за сметка на това токът ще се вдига на всеки 6 месеца, което ще прави животът на хората още по-непоносим.

Затова НАРОДЪТ ИСКА Борисов и неговите слуги на Запада ДА СЕ МАХАТ! За да не се наложи отново НАРОДНИЯТ ГНЯВ да се излива в още по-масови улични протести и спирали на насилието. Skandalno.net

Автор Иво Македонски



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. fascindoo - Бай Х*й е президент
01.04.2017 19:21
на РъБъ 2021 - затова го цункат по ... челото!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19831374
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930