Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2017 20:34 - Ето на кого дари субсидията си ПП“ Възраждане“ | “Ето ви началото на резила на Великия ум (сами си направете извода защо е резил)…“ http://bultimes.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1106 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 31.03.2017 20:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ето на кого дари субсидията си ПП“ Възраждане“ | “Ето ви началото на резила на Великия ум (сами си направете извода защо е резил)…“ image Костадин Костадинов

Публикувано на 31.03.2017
в България image image  

Ето ви началото на резила на Великия ум (сами си направете извода защо е резил)…
image

Фондация „Българска памет“ е член на Глобалната инициатива на президента Бил Клинтън. Става дума за влиятелна неправителствена организация, в подкрепа, на която се включват глобални лидери като американския президент Барак Обама, Бил Гейтс, Уорън Бъфет, Крал Хуан Карлос, кралицата на Йордания Рания и др.

Д-р Милен Врабевски е председател на „Българска памет“, организация, която разпространява европейските ценности сред младежите в България.

200 младежи от Югозападна България и ученици с български произход от Македония, Сърбия и Молдова участваха в пролетните семинари за евроинтеграция, организирани в началото на месеца от Фондация „Българска памет“ във Варна и Русе.
След официалното откриване във Варна зам.-председателят на Комисията по външни работи в Европейския парламент д-р Андрей Ковачев (От ГЕРБ, получавал и пари от Сорос – бел.ред.) изнесе лекция за разширяването на ЕС.

Д-р Милен Врабевски спечели наградата Европейски гражданин на 2013 г. Жури в състав Моника Панайотова (ГЕРБ), Антония Първанова (НДСВ) и Евгени Кирилов (БСП) е приело предложенията, а в последствие са били одобрени от зам.-председателя на ЕП Ани Подимата (Гърция). Предложението за Врабевски е дошло от евродепутатите от ГЕРБ Андрей Ковачев и Преслав Борисов.

Прапрадядото на Врабевски – Хаджи Станчо, по собствените му думи, е основател на ранното масонство:
„…Сега наследникът му, Милен Врабевски, смята, че тази негова активност може би е проява на ранно масонство…“
…………..
…………..
Всичко това са информации, достъпни в Интернет. Само цитирам. И преди да помислите, че предстои реплика към „Протестна мрежа“ или соросоидните НПО, да ви предупредя да си поемете дълбоко въздух, ще ви трябва… Сега последното и резилът на Велики ум:
„Годишната субсидия (на „Възраждане“ – бел.авт.) ще я дарим на фондация „Българска памет“ на д-р Милен Врабевски и на „Искам бебе“, които вършат работата на държавата за запазване на родовата памет и национално самосъзнание и дават своя принос срещу демографската катастрофа…“ – Костадин Костадинов пред в.“Труд“, 28.03.2017
–––

Абсолютно никакъв коментар не правя по тези информации, всеки може да чете и да мисли. Коментирам само самия себе си:Аз съм абсолютен тъпунгер… 

 Добри Божилов,
Фейсбук

image

image

 

image

image image

image

image

image

image

image

“Фондация Българска Памет е сред създателите на Националнен форум от неправителствени организации за Българското председателство на Съвета на ЕС през 2018 г.
На 8 март 2017г., в София, служебният заместник министър-председател Деница Златева стартира процес на създаване на механизъм за включване на неправителствени организации в подготовката за Българското председателство на ЕС през 2018 г.
Фондация Българска Памет е сред създателите на Националнен форум от неправителствени организации за Българското председателство на Съвета на ЕС през 2018 г., който бе иницииран от ЕСВП – София на 23 януари 2017г.
Вчера, д-р Моника Панайотова, член на Консултативния съвет на Фондация Българска Памет, г-жа Весела Чернева, директор на Софийския офис на Европейския съвет за външна политика и г-жа Ирина Алексиева, изпълнителен директор на Българско училище за политика „Димитър Паница“ от името на 54-те граждански организации, участващи във Форума, разговаряха със заместник министър-председател Златева за изразеното желание и готовност с експертиза и опит, НПО секторът да има своята добавена стойност в подготовката на страната ни за председателството на Съвета на ЕС през 2018 г.
„Неправителственият сектор ще бъде включен по ясен и конкретен начин в работата по подготовката на Председателството“, заяви вицепремиерът Златева и се ангажира със съдействие за това.
До края на месец март ще бъде предложен вариант на механизъм за координация на НПО-та по теми, свързани с приоритетите на Председателството. А организациите, които вече планират събития за тази и началото на следващата година по ключовитеми от европейския дневен ред, ще могат да ги подадат за включването им в изготвяния календар от съпътстващи събития.
Организациите, включени към момента във Форума са групирани според сферата си на дейност и започнаха работа по петте приоритетни области:
 Съюз за работни места, растеж и конкурентоспособност
 Съюз, който оправомощава и защитава всички свои граждани
 Към енергиен съюз с насочена към бъдещето политика в областта на климата
 Съюз на свобода, сигурност и правосъдие
 Съюзът като мощен фактор на световната сцена“

image

image

image
  image

image

image

image

image

image




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19839920
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930