Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2017 21:16 - Милионите на "Америка за България" и Сорос не са спонсорство, а асимилация. И Хайтов, и Тръмп, и Орбан ви го казаха - само ГЕРБ не иска да чуе http:/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 385 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                  Милионите на "Америка за България" и Сорос не са спонсорство, а асимилация.
И Хайтов, и Тръмп, и Орбан ви го казаха - само ГЕРБ не иска да чуе
Автор: Недялко Недялков 29.05.2017
       

Премиерът Борисов и повечето министри днес дефилираха в Пловдив в компанията на шефката на "Америка за България" Нанси Шилър.

 

Фондацията щяла да финансира проекта "Пловдив - културна столица на Европа" с една торба долари. 

 

Добре е да се каже в прав текст, че това не е спонсорство, а асимилация. "Америка за България" от десетилетия отровителства из духовното ни пространство, както впрочем и останалите идейно-мозъчни ядки на Сорос, Рокфелер и Ротшилд на Балканите и в Източна Европа. 

 

Не знае ли българското правителство, че стипендиантите на "Америка за България" са в първите редици на тъй наречената "психодясна" опозиция, която в момента буни реститутските издънки в столицата срещу законно избраната съдебна власт? Че грантаджиите на "Америка за България" са партийни членове на "Да, България" - партията, официално обявила като основна точка в програмата си свалянето на главния прокурор?

 

Че говорителката на "Америка за България" - Ивет Добромирова, е членка на "Протестна мрежа"? Че "Америка за България" дотира с милиони медиите на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев?

 

Че администрацията на новия американски президент Доналд Тръмп възнамерява да ревизира дейността на соросоидните фондации по света и да резне субсидиите им? Че Виктор Орбан, идейният събрат на ГЕРБ, им обяви кръстоносен поход и вече затваря университетите им?

 

Изобщо не ме интересува колко пари ще отпусне от бездънните си ковчези фондацията, за да "съпортва" Пловдив. Това са "шменти капели", индулгенция, откупуване, отвличане на вниманието. Ако е на място, българската държава няма да позволява на чужди фондации да финансират общонационални инициативи и каузи.

 

И ето цитат по въпроса:

 

"Здраво място не остана върху нашия, нека да го наречем, национален организъм. Кое не бе разрушено, кое не бе развалено, кое не пропадна?

 

Срина се разузнаване, контраразузнаване, военнопромишленият комплекс, разгащи се армията и отворихме пътя за могъщата пета колона. Налегнаха ни разни секти, фондации, организации, превзеха образованието, проникнаха в училищата, електронните масмедии са им в ръцете. Купиха журналисти, политици, министри и цели институции. Всички механизми за отродяването ни от българщината са в ход. Духовна самобитност, традиция и култура изчезват пред очите ни. Погубиха българската книга, отприщиха пътя на порнографията.

 

Гоним Вазов от училищата, а младежта пълни спортните салони да слуша проповеди какъв грешник бил Ботев. И всичко това под носа на всички власти, на които се плаща с левчетата на данъкоплатците. Целта е духовно да ни ликвидират, останалото е въпрос на време и удобен момент.

 

България е в разпродажба – това е истината, но тероризиран от изкуствено поддържания хаос в страната ни, обикновеният българин не си дава достатъчно ясна сметка какво става около него и с него..."

 

Думите са на Николай Хайтов и са изречени през далечната 1998 г. 

 

Нещо да се е променило? По-зле е.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19706555
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031