Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2017 20:35 - Ето това са лицата на „интеграцията“. Това са лицата на тези, които нападнаха две малолетни момичета с камъни, бутилки, колове и лопати http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 590 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ето това са лицата на „интеграцията“. Това са лицата на тези, които нападнаха две малолетни момичета с камъни, бутилки, колове и лопатиimage

Ето това са лицата на „интеграцията“.

Това са лицата на тези, които нападнаха две малолетни момичета с камъни, бутилки, колове и лопати. После се опитаха да прегазят тях и близките им с коли пред болницата. Да ги сгазят. Да ги смачкат. Да ги убият.

Всичко това е записано, черно на бяло. Това са фактите.

Това са лицата на питомците на „умните и красивите“. Подзащитните любимци на Клуб З, Дойче Веле, Медиапул, Маргиналия и прочее зидари на паралелната розово-болшевишка реалност в дните на интифадата на културния марксизъм. На печатарите на розовия новговор. Политически представени от три четири „десни“ партии-файтони, активистите на които свободно се събират в мазето на наско с пищова и онзи, който се хвалеше, че хем е гъз, хем знаме, а след тежкото си фиаско щеше да напуска, ама сега му е заместник.

Огледайте хубаво лицата на щурмоваците на новия политкоректен розов блицкриг. Не ги виждате? С маски са. Страх ги било от морбили. Което, принципно, за тях си е като лека хрема, в сравнение с неизвестните на медицината чуми, които върлуват из гетата и често се предават по полов път. По права низходяща линия. Традиции и културни особености, ще ви кажат розовите хунвейбини. Варварство и извращения, казваме ние.

Между тези първопроходци на диктатурата на розовия пролетариат има и подсъдим по делото за радикалния ислям. Изненада? Не. Преди години, още когато осъдения с влязла в сила присъда за разпространение на недемократична идеология (разбирайте радикален ислям), Ахмед Муса Ахмед, сееше уахабизъм и салафизъм из циганската махала в Пазарджик, разпространихме снимки на знамена на Ислямска държава в Асеновград.

Не може да има изненадани. Последователите на салафизма в циганските махали се организират за убийство на малолетни момичета, треньорите и родителите им. Това е характерно за техните културни особености, обичаи и светоглед. Практикува се отдавна в меката на демокрацията и правата на жените, Саудитска арабия.
Симбиозата между радикални ислямисти-салафити и розови болшевики, адепти на радикалния културен марксизъм е очаквана, естествена и обилно подкрепена от идеолога им, чичко Диорд. Изненади няма. Това не е изолиран случай. Това е тенденция. Очаквайте скоро и във вашия град.

Питате за решението? Има го. Кюрдите са го измислили.

Работи.

Ангел Джамбазки, Фейсбук 


Четете още на:
http://www.budnaera.com/201702f/17021152.html#ixzz4lbPaHhqC
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19707069
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031