Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2017 20:56 - Разкритие: ПАДНЕ ЛИ БОРШОШ – ПАДА ГЛАВАТА НА БОРИСОВ! Вижте подробности от НАЙ-УЖАСЯВАЩИЯ КОРУПЦИОНЕН СКАНДАЛ в Държавата! http://skandalno.net/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 947 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Разкритие: ПАДНЕ ЛИ БОРШОШ – ПАДА ГЛАВАТА НА БОРИСОВ! Вижте подробности от НАЙ-УЖАСЯВАЩИЯ КОРУПЦИОНЕН СКАНДАЛ в Държавата!   

Навремето хората строяха заводи, атомни електроцентрали и дворци на културата. Защото имаше Народ – с главна буква. Имаше и култура.

Днес културата в България е на изчезване. А единственото й проявление е в жалки и кресливи скечове като тези на „Господари на ефира“, чиито псевдо-репортери тичкат да дадат „златен“ СКУНКС на руския посланик. Защото шефът – соросоидния грантаджия Магърдич Халваджиян, е заръчал да се внушава, че руски посланик в България не трябва да има. Защото е заплаха за суверенитета ни. Виж, американски може.

image

Мирослав Боршош докато все още беше само личен пи-ар на Бойко Борисов

И после се питаме защо сме на това дередже? И защо корупционните скандали, засягащи най-високите етажи на политиката, гърмят един след друг?

Тежко уплашена от поредния, но този път твърде знаков и вадещ очи корупционен скандал- този с НДК, властта побърза да замете следите. Нооо, както винаги се случва, и както казваше писателят-класик Павел Вежинов – „Следите остават“.

Нашият герой Бойко Борисов, с триста зора даде на своята предишна „любимка“ Лилито Павлова, един ограничен във времето министерски пост. Само за няколко месеца. Докато свърши тъй нареченото „Българско председателство на ЕС“. Но именно това се оказа и голямата му грешка.

image

Защото отново избухна скандал с главни действащи лица Лилито и Бойко. В началото мислехме, че скандалът е чисто женски. Лили срещу Руми (Румяна Бъчварова). А Бойко е рефер. Но когато научихме, че Лили е пратила в прокуратурата цял доклад с данни и доказателства за престъпления по служба и ощетяване на държавата за десетки милиони лева от директора на НДК Мирослав Боршош… Тогава разбрахме, че работата ще да е по-дебела.

А щом стана ясно, че в аферата се е намесил и премиерът-слънце, който привикал Лилито и Боршош на спявка на четири очи, тогава замириса на корупция, облечена във власт и прикривана от най-високо ниво. И то корупция, в която е замесен директно и самият премиер.

Ако някой попита защо ние от Skandalno.net смятаме, че Борисов е замесен в скандала? Ами то е очевидно. Защото вместо да изчака заключенията на Прокуратурата по уличаващия Боршош докла на Лиляна Павлова, премиерът нахокал Лилито, която си позволила да уволни директора на НДК (същия тоя Мирослав Боршош) за разхищение на държавни средства в особено големи размери и на секундата върнал въпросния Боршош отново на директорския стол в НДК.

На всичкото отгоре,  преди уволнението,  Боршош се пазарял като циганка. Заявил, че ще си подаде оставката САМО АКО му обещаят, че няма да разследват неговата „дейност“ като директор на най-голямата културна институция в България.

image

Протежето и личен пи-ар на Борисов, Мирослав Боршош не пропускаше да седне на задната седалка зад шефа си и бе назначен за директор на НДК

 

Но ето и още факти. Временният директор Борислав Велков, който трябваше да замени корумпето Мирослав Боршош,  разкри ужасяващи неща за състоянието, в което заварил НДК. Мирослав Боршош нито  имал визия за развитието на институцията, нито  имал някакъв бизнес-план, нито пък е имал намерение да прави такива.

И понеже уж мениджмънта на уж Народния дворец на културата нямал никакви основополагащи документи за развитие на институцията, то единственото, което му оставало на Боршош като директор, било… да краде на поразия. Борислав Велков разкрива, че само за последните три години човекът на Руми и Бойко, Мирослав Боршош е ощетил бюджета на НДК, тоест държавния бюджет с астрономическата сумо от 21 милиона лева.

И понеже работата стана много дебела, на амбразурата, да защити своя гуру Борисов, застава вечната му пионка Цветан Цветанов. Цвъки саможертвено се хвърли по телевизиите да твърди, че няма скандал за НДК. Че няма лобита и борба между тях. Тоест, няма жестока битка между  олигархично-властовите кръгове около Лиляна Павлова от една страна и хората на Бойко Борисов от друга страна. Както и че по-добър човек и премиер от Борисов, не е имало в България.

Само че вече никой не му вярва. Защото скандалът между Руми/Румяна Бъчварова, която сега е шеф на кабинета Борисов-3/ и Лили, която е вързана с други олигархични кръгове, излезе от руслото на скандал от ревност между две жени на властови позиции. Защото ако двете дами не бяха обвързани и здраво завързани и държани от олигархични обръчи от фирми, тогава Лиляна Павлова НИКОГА нямаше да се осмели да направи доклад срещу Боршош, който е човек на Борисов, че и да го прати в прокуратурата. Както и да уволни на секундата същия тоя Боршош като директор на НДК.

image

Мирослав Боршош

А Борисов пък НИКОГА нямаше да връща Боршош на поста му, ПРЕДИ да са излезли някакви резултати от досъдебното производство, което прокуратурата е длъжна да направи по случая.

Това се случва по върховете на властта, уважаеми сънародници. Представете си какво е надолу. На ниво министри, депутати, агенции, администрация и „бизнесмени“. И не се чудете защо държавата е разорена. И защо днешните и вчерашни управници от ГЕРБ са се вкопчили във властта като удавници за сламка.

Защото паднат ли от власт, ги чака затвор. Затова! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски,



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Поредната комунистическа помия на
01.07.2017 21:29
прононсирания идиот Иво.
цитирай
2. nikikm - Поредната комунистическа помия на ..
02.07.2017 19:09
Поредната помия на apostapostoloff
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19696850
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031