Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2017 22:33 - „КЪРВАВО“ ПИСМО ВАДИ НА ПОКАЗ ШОКИРАЩИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В БСП! ВАРНЕНСКИ СОЦИАЛИСТИ ИСКАТ ГЛАВАТА НА КИРИЛ ДОБРЕВ. ДАВАТ СТАРТА ЗА ГИЛОТИНИРАНЕ НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 546 Коментари: 0 Гласове:
0



„КЪРВАВО“ ПИСМО ВАДИ НА ПОКАЗ ШОКИРАЩИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В БСП! ВАРНЕНСКИ СОЦИАЛИСТИ ИСКАТ ГЛАВАТА НА КИРИЛ ДОБРЕВ. ДАВАТ СТАРТА ЗА ГИЛОТИНИРАНЕ НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА

Шоково, „кърваво“ писмо, е на път да взриви еуфоричния постамент, върху който си въобразява, че се е бетонирала Корнелия Нинова, като председател на БСП. Писмото е относно „Грубите нарушения, манипулации и натиск в ГПО и Областната организация на БСП – Варна“, подписано от варненски социалисти и адресирано до Председателя на БСП – Корнелия Нинова, до членовете на ИС на БСП, до Областните съвети на БСП, до членовете на ПГ „БСП за България“, до ОПКК на БСП.

В писмото вече официално излизат на показ скандални престъпления, вършени в БСП по време на изборите, за които АФЕРА единствена информира още тогава, и още тогава прогнозира, че с безумията, вършени от „отбора на Корнелия Нинова“, тя ще поднесе на тепсия победата на Бойко Борисов и ГЕРБ. Което, впрочем, се и случи.

В писмото, подписалите се социалисти изразявят своя потрес и възмущение от грубата и безпрецедентна намеса в работата на партийната организация на БСП – Варна.

Капката в чашата прелива, когато СИЛОВО е наложен като нов областен председател на БСП – Варна – Цонко Цонев – изключен през 2015 година от БСП, заради принадлежност към Реформаторския блок, на всичкото отгоре участвал с фирмата на съпругата си и взел държавни земи над 900 дка за 50 години, докато е бил директор, назначен от БСП, на клона на „Напоителни системи“ЕАД – Варна.

В писмото е описано надлежно и как в цялата партийна организация, и в частност тази на Район „Приморски“, съществува ГРАНДИОЗНА ИЗМАМА И МАНИПУЛАЦИЯ С „МЪРТВИ ДУШИ“. Като схемата е описана конкретно и подробно.

Подписалите писмото заявяват, че нееднократно са информирали централното ръководство на БСП за тази измама и че чрез нея се получава едно фалшиво мнозинство, което крепи „вечния“ председател Борислав Гуцанов. Отговорът е бил тотално мълчание.

С конкретни данни и шокиращи факти е описано вкарването на скандалното лице Иван Иванов – известен с прозвището „Пилето“, като депутат на последните парламентарни избори. На въпроси как така това лице, известно като свързан с контрабанда и арестуван с подкуп, е включен в листата на БСП като кандидат – депутат, кацнал в БСП от „Атака“, отговорите на ръководството на БСП са меко казано – безумни и можете да ги прочетете в писмото, което АФЕРА публикува.

В „кървавото писмо“ на варненските социалисти е описан позорен епизод от изборната кампания през 2017 година, когато в присъствието на водача на варненската листа Стефан Данаилов е заявено, че в община Аврен са се раздавали агитационни материали на №22 от БСП Иван Иванов с пъхнати 50 лева вътре! Стефан Данаилов не само не е реагирал, но и до този момент е глух и ням, също няма и глуха е и Корнелия Нинова.

Социалистите от Варна настояват да се потърси политическа отговорност на Кирил Добрев, който е осъществил директно вмешателство при избора на областен председател на БСП – Варна, както и да бъдат отстранени Борислав Гуцанов като председател на ГПО на БСП – Варна и Светлана Такева – като председател на РПО Приморски.

На практика шоковото писмо на варненските социалисти официализира факти и обстоятелства, които са обществена тайна във Варна.

Сайта АФЕРА неведнъж вади на показ позора на БСП да толерира депутат като „Пилето“, но Корнелия Нинова, която иначе „бори“ „паралелната държава“ не само не реагира, но и ТОЛЕРИРА всички покварни схеми в БСП – Варна.

Писмото е знак за старт и за гилотиниране на самата Корнелия Нинова, като председател на БСП, тъй като едва ли Нинова ще жертва Кирил Добрев. И едва ли след дъжд качулка ще признае каква СХЕМА гушна чрез Иван Иванов – „Пилето“, „виден“ вече варненски депутат от БСП.

„Боркинята“ срещу „паралелната държава“, която мълчи грозно и лицемерно за престъпните схеми в собствения си отбор в БСП, е на път да падне окончателно от коня и в „партията МИ“, както нарича БСП.

През февруари има редовен конгрес на БСП, но както е тръгнало, от Варна гръмва „черешовото топче“ и нищо чудно през есента да се стигне до предсрочен конгрес на БСП. А „кутията на Пандора“ вече е отворена. Следват бакиите по други градове… Да видим „пилетата“ на Корнелия и „дънките“ дали ше спасят купувачката на Бузлуджа и правачката на БСП телевизия. Защото тепърва предстоят и въпросите за едномилионната партийна субсидия – къде отиват кинтите…

Eто и пълния текст на скандалното писмо на социалисти от БСП – Варна:

image

image

image

image

Afera.bg




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19801495
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930