Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2017 20:22 - Сарелска изрязаха думите на Симеонов с критика към Домусчиеви? http://www.mignews.info
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 761 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.07.2017 20:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Нова тв цензурира вицепремиер! Щосел, Зурлева или Сарелска изрязаха думите на Симеонов с критика към Домусчиеви?

Търси възможност за разваляне на приватизационния договор на "Български морски флот"
 
image image        

Скандално! Нова тв пак наложи цензура. Този път бяха орязани думите на вицепремиер! Шефката на „Новините“ Дарина Сарелска или директорите Дидие Щосел и Силва Зурлева се уплашиха и цензурираха Валери Симеонов. Той гостува в сутрешния им блок и съобщи голямата новина за критиката към приватизационния договор на братя Домусчиеви. Изненадващо обаче в обедната емисия новини нямаше и дума от изказването му по темата за Български морски флот, нямаше и в сайта на телевизията, където иначе се описват подробно новините от изказванията на гостите? Иначе в прикаченото видео към публикацията разговорът е целият.

Въпросът е много, много голям! Кой и защо наложи цензура на Валери Симеонов? Защо му пуснаха в обедните новини само три изречения около ескалацията на напрежението в Асеновград и как държавата ще се справя с гетата. Но нито ред или дума за Домучсиеви? От какво ги е страх в Нова телевизия, че да налагат цензура на вицепремиер?

Симеонов ясно каза, че се търси възможност за разваляне на приватизационния договор.

Или това не е интересно за „Новините“? За шефката на „Новините“ Дарина Сарелска, която преди месец бе обвинена директно от разследващия журналист Васил Иванов, че го цензурира. И, да, Васил напусна. А после… Какво стана? Виктор Николаев и Ани Цолова, Генка Шекерова, Миролюба Бенатова и други в един глас изреваха в подкрепа на Сарелска, че тя никога не е налагала цензура в качеството си на шеф на „Новините“. Била добра и хрисима.

Дали сега пак ще се вдигнат Виктор и Ани, Генка, Мира и другите, че Валери Симеонов уж не е цензуриран. Че от цялото му интервю е извадено само онова, което е „било важно“ за хората, разбирай за гетата и проблемите с ромите. Чест прави на Валери Симеонов, че най-после някой управляващ се е заел с делата т.нар. олигарси – едрите бизнесмени, които печелят милиони от държавни поръчки, концесии и приватизации, които обаче после не е ясно как управляват, никой не следи, а и не смее да разследва до момента.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19803592
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930