Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2017 22:19 - БОЙКО БОРИСОВ Извърши НАЙ-ТЕЖКОТО ПРЕДАТЕЛСТВО СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ! http://skandalno.net/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 797 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
БОЙКО БОРИСОВ Извърши НАЙ-ТЕЖКОТО ПРЕДАТЕЛСТВО СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ!  

През юни Борисов продаде и последното голямо БЪЛГАРСКО предприятие с международна известност – „Булгартабак – Холдинг“. Купувачът е  англо-американския цигарен консорциум –  British American Tobacco (BAT).

image

След БЪЛГАРСКОТО кисело мляко, което бе превърнато в „йогурт“, след БЪЛГАРСКОТО вино, което сега се продава не от България, а от чужди западни фирми, след „Карнобатската гроздова“, която пък се търгува от австрийска фирма, след като 100-те тона българско злато и много видове редки метали отпътуваха за Щатите, вече бяхме сигурни, че не е останал култов и конвертируем български продукт, който да не е откраднат за жълти стотинки от западните корпорации.

Но… явно имало и още за грабене. Борисовите калинки продадоха и Булгартабак, чиято продукция е маркова и към ден-днешен се търси по целия свят. Родните сортове тютюн не се произвеждат никъде другаде по света и това прави продуктите на нашия тютюнев холдинг уникални.

Само че и тази УНИКАЛНА за България и света компания бе подарена на американците. Те платиха 100 милиона евро за предприятие, което генерираше милиарди печалба от продажбите си в страната и в чужбина. А собствената ни държава вече не е собственик на нито един от продуктите, които ражда българската земя.

image

На всичко отгоре, новите собственици смениха и името на „Булгартабак“. Холдингът сега ще се нарича  „БТ – Холдинг“. Западът се сили да изтрие всичко българско  от съзнанието на българите, като това личи дори от смяната на имената на продуктите, които доскоро произвеждахме.

Скоро и този пореден рунд от разграбването на България ще приключи. И щом западът ни ограби до голо по този познат ни вече разбойнически начин, в София ще се появи отново някой Ран или Ът, който надълго и със зле прикривана радост, ще ни обясни колко сме тъпи и как САЩ и Западна Европа ни влачели 25 години на гърба си, но ние пак сме потънали в блатото на мизерията, защото сме диви балкански субекти, които са мързеливи и корумпирани до мозъка на костите си.

Но ето и още една порция от западняшката крадлива и подла наглост: В приватизационния договор за „Булгартабак“ е записано, че след приключване на сделката, дъщерните държавни дружества „Благоевград – БТ“ и „София – БТ“ запазват правото си да произвеждат цигари. Но наскоро стана ясно, че двете дружества се сливат и записаното в договора се изпарява някъде в небитието. С други думи – дори двете останали държавни дружества „Булгартабак“ вече няма да произвеждат български цигари.

image

Но и това, което написахме досега, съвсем не е всичко. И за да може докрай да проумеем, че ние не сме никакъв икономически субект, а просто роби на САЩ, тази американо-английска корпорация „BAT“ премества българската фирма и производството на цигари в… Румъния.

Румънците ще разширят своите заводи, ще увеличат продукцията си и ще създадат нови работни места, за сметка на ликвидирането на „Булгартабак – Холдинг“.

А после се чудим защо държавата ни България няма пари нито за здравеопазване, нито за образование, нито за модернизация на армията. Няма пари за нищо, защото цялата държавна собственост бе харизана от ГЕРБ на чужди фирми, които масово изнесоха производството си или в Румъния, или в собствените си държави на запад. Сега вече нямаме ток, нямаме газ, нямаме промишленост и селско стопанство. ГЕРБ отблъснаха „Южен поток“, за да се превърне в Турски поток. АЕЦ „Белене“ вместо да е вече готова и да произвежда евтина електроенергия за бита и промишлеността, изобщо не е започната, защото пак по чуждо нареждане Борисов я нарече „гьол“, който не е необходим на България…?!

И понеже държавата ни отдавна е фалирала и единственото, което прави е да взема заеми, се налага вниманието на тукашните хората да се отвлича в друга посока. За да не мислим и да не виждаме трагичното положение, в което ни натикаха калинките на Борисов и продънената му партийка, която не е нищо друго, освен агентурна колониална формацийка на влияние, назначена от Вашингтон в територията със затихващи функции България.

image

Затова, именно за отвличане на вниманието, се раздухват изкуствените конфликти с циганите. Вместо да ги интегрират, Борисов и ГЕРБ си затварят очите пред превръщането на циганите в арабски джихадисти. Затварят си очите пред радикализацията на циганите и чрез пълна законова безнаказаност ги подтикват да бият и убиват невинни български граждани.

Ето затова циганите предизвикват кървави сблъсъци. За да се прикрие най-важното: Пълният фалит на държавата, който Борисов реализира по поръчка на ЦРУ.

Но както казва великият руски писател Фьодор Михайлович Достоевски, за всяко престъпление си има наказание. И нека премиерът и неговите калинки треперят, защото освен човешкото, има и Божие правосъдие. А то е справедливо. И безкомпромисно. И неочаквано като гръм. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19708397
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031