Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2017 18:49 - България пред ГРАЖДАНСКА ВОЙНА! Вижте кой Дирижира зловещия спектакъл http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 678 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
България пред ГРАЖДАНСКА ВОЙНА! Вижте кой Дирижира зловещия спектакъл     image

Нежеланието да се вземат истински мерки срещу ромите и техните безчинства,  може да доведе до гражданска война.

За това предупреди евродепутатът Ангел Джамбазки, който анализира протестите в Асеновград, Смолян и Бяла, които се проведоха след брутална агресия на роми върху българи. Случаят в Бяла дойде сякаш по поръчка. Младеж беше пребит в местна дискотека, защото се скарал с тумба пияни роми от махалата. А мелето станало пред заведението.

„Налице е абсолютно провалена интеграция. При нас интеграцията е празна дума и вече е лишена от всякакво съдържание“, каза  Джамбазки и добави това, което всички знаем, но се правим, че не го виждаме. Вече три десетилетия  съзнателното и умишлено дезинтегриране, оскотяване и подивяване на тази прослойка.  Която пък прослойка често се използва от политиците като оправдание на управленска немощ и още по-често става донор за купуване на гласове“ – категоричен е евродепутатът Джамбазки.

Ха, добро утро!

Всички знаем, че ромите най-целенасочено и съзнателно биват държани в бедност и безпросветност, за да могат да бъдат лесно манипулирани. На демократичната ни следдесетоноемврийска политическа класа винаги й трябва едно доволно голямо количество безмозъчни примати, които срещу 20-30 лева да пуснат „правилната“ бюлетина. Но никой, ама никой не реагира. На никого не му пука, че те избират вместо нас кой да ни управлява! Защо? Заспал народ ли сме, или я караме по инерция?

Всички знаем, че през годините у нас се изсипаха стотици милиони, ако не и милиарди евро за интеграция на ромите. Къде отидоха тези пари? В чий джоб потънаха?

image

   

И това явно не ни интересува. Подобен въпрос не е задал нито един депутат в парламента, нито пък някое от безбройните НПО-та, които на хартия защитават България и българите, но дефакто работят срещу тях. Пази се пълно и оглушително мълчание. Даже от самите потърпевши.

„Всъщност, проблемът не е в ромите. Проблемът е, че у нас никой не се бори с престъпността“, каза пък адвокатът Николай Хаджигенов. Нито полицията, нито прокуратурата разследва престъпленията им. Хващат ги, пускат ги  и те се чувстват безнаказани.

След което пак бият лекари, бият невинни граждани, разбиват и грабят селски къщи… Но досега почти няма осъдени. Явно е държавна политика да не се закачат, а всички институции да си затварят очите за престъпленията им. Явно целта на това мероприятие е да се поддържа едно контролирано напрежение в държавата. И когато икономическите проблеми назреят и създадат революционна обстановка, властта отваря клапанът на етническата омраза… и парата се изпуска.

Да, ама не. Защото този път го отвориха прекалено много. И май е вече късно да го запушат.

„Това, което, виждаме е активно мероприятие на управляващата коалиция начело с ГЕРБ“, каза бившият депутат Димитър Байрактаров, който преди време напусна отвратен ПФ.

image

Огромните кражба и престъпления са по високите етажи на властта. Там да се търсят и изчезналите пари за интеграция. Това, срещу което всички трябва да протестираме, е липсата на каквито и да било адекватни решения от управляващите, които зад ромския проблем крият собствените си далавери за милиони и милиарди. И не решават циганския въпрос, понеже не им стиска и не им отърва. Те просто изместват истинските проблеми на държавата и ги пренасочват към махалите.

А от това печели само ГЕРБ.

Протест трябва да има, но той да е пред парламента“, категоричен е Байрактаров.

Ние от Skandalno.net мислим същото

Проблемът не е в Асеновград, нито в Бяла:

Той се крие в коридорите на властта, която с циганските си флиртове е страшно вредна за България!

Докато си тръгне ГЕРБ! Сега и завинаги! 

Автор: Станислава Славова




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19698104
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031