Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2017 20:18 - Мрежата пламна: Ангел Джамбазки и приятел на пребития от роми Алекс с гневни коментари след смъртта на момчето https://www.blitz.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 304 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Мрежата пламна: Ангел Джамбазки и приятел на пребития от роми Алекс с гневни коментари след смъртта на момчето

София, България 16 Юли 2017

image

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки излезе с гневен коментар във Фейсбук, след като научи, че Алекс, който бе пребит от цигани в Бяла, е починал. Ето какво написа той: "Това е Алекс. От Русе. На 18 години. Пребит от криминално проявен циганин, защото не му дал цигара. Алекс почина. Разкажете ми нещо за интеграцията. За толерантността. За "либерализма". За "хуманизма". За БХК и цялата соросоидна циганозащитна банда. А аз ще ви разкажа как се използва въже."

image

Буквално минути, след като се разбра за смъртта на момчето, Фейсбук прегря от гневни коментари на потребители, които призоваха за отмъщение. Изключително емоционална изповед сподели и приятел на Алекс, която бе споделяна от стена на стена и се превърна в своеобразен манифест: "Когато снощи приятел на Алекс от Бяла ми написа "Алекс е починал преди час", нямах думи какво да кажа. Мълчах и си мислех: Мам*а ви, демагози политически, та това беше само 18 годишно дете! Плащате им по 249 милиона годишно за да ги Интегрирате и резултата е точно нищо, защото те започнаха отново да избиват български деца. Помня Катуница. Никога няма да забравя и Бяла, не защото някой трябва да помни трагедиите, а защото там убиват ей така без нищо, деца, отгледани с цялата любов на света. Спрете, господа политици - самозабравили се. Спрете да си заривате главите в пясъка, да се правите, че проблемът го няма и че циганската общност някога ще се промени. Защото Вие, господа Политици и вашите партийни машинации сте ВИНОВНИ, за да убиват ТЕ децата на БЪЛГАРИЯ. Да, сега може да ме наречете Популист и всякакъв, но дали ме интересува вашето мнение, господа политици - отдавна съм спрял да Ви вярвам на Вас. Отдавна загубих вяра във Вас и вашите решения, отдавна загубих вяра, че ще помислите за хората, отдавна загубих вяра, че можете да се промените Вие самите и да Бъдете преди всичко хора. Не ме интересувате, господа политици. Не ме вълнуват вашите житейски радости, защото докато крадете и лъжете народа, един етнос се самозабрави. Удобно ги обгрижвате, удобно ги държите неуки и им давате помощи. Удобно ги научихте да не работят и ги оставихте безнаказани за педофилия, проституция, наркотици и каквито се сетите злини. Дадохте им права и забравихте да им вмените задължения, капсуловахте всички в гетото, за да печелите Избори - за да получавате след тях пари и власт. Господа политици - Вие сте Виновни за убийството в Бяла и трябва да си понесете всички своята Вина.
Почивай в Мир, Алекс. Няма да забравим! Няма да Простим!"


 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702310
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031