Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2017 17:47 - Звездният час на грантомотивираните фалшивковци http://bultimes.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 297 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.07.2017 17:49


Звездният час на грантомотивираните фалшивковци Публикувано на 17.07.2017 в България  
image

Изгледах клипа с циганчето, удряно и унижавано от пишман-националист. Гадна работа, откъдето и да го погледнеш. Първо – детето може да циганин, но работи. Нищо лошо не каза, не направи, даже се усмихваше приветливо в началото на клипа. Да биеш по-малък, по-слаб, почти дете, да го унижаваш…това не само не е геройство, но даже е омерзително. Доколкото разбрах, биячът е прав само за едно: те наистина не са равни. Циганчето работи, а бияча – не. Циганчето не каза, и не направи нищо лошо, докато бияча го удряше, и псуваше.

Не, не са равни. Тези двамата поне.

Има и още нещо друго омерзително. И това беше истерията, която направиха СМРАД с този клип, дни наред. Това не беше просто горещата новина на деня (на дните), а направо единственото меню в новинарските, и не само емисии. Поне на първите няколко, най-гледани СМИ**, и СМРАД*. Те направо получиха, за всичките тези години, най-после «разобличението» – що за завършени мерзавци са всички националисти, патриоти, и родолюбци в този събирателен образ. Това беше моментът на разобличението, опозоряването, смачкването, и стъпкването с яки ботуши на идеята за каквото и да е родолюбие. Видяхте ли, какви са всичките тези родолюбци?! Насилници, биячи, расисти, ксенофоби! Утайката на обществото!

Добре, бих приел, че ако този бияч е олицетворението за националист, и патриот, пишете ме някакъв друг.

Но има проблем. Нито това циганче е олицетворение за социалното поведение на много от циганите в България (всъщност, е направо изключение), нито този бияч е представител на родолюбието в България. Той също е по-скоро изключение.

Същите тези фалшиви и лицемерни морализатори от някога синия, днес цветен екран, дружно, гръмко мълчаха през всичките тези години за не твърде човекоподобното и не достатъчно социалното поведение на мнозинството от неинтегрируемите индо-евопейци, които от цигани се прекръстиха внезапно на роми. Също като внезапното, направо за една нощ, прекръстване от комунисти, на социалисти. Не всички, само тази част от тях, които послушно и безпринципно легнаха като административен инструмент под новия голям господар. Именно господар, а не брат.

Станат ли такива неочаквани прекръствания и ребрендинги на големи групи от хора, да знаете, че готвят някаква голяма гадост. Както се и случи.

СМРАД*, които в бившата си някогашна битност бяха СМИ** (или поне са се мислили за такива) смениха говора, думите на българите. Замениха ги с чуждици с неясно, лицемерно, витиевато, и разлято съдържание. Най-вече смес от вятър и мъгла, които всеки събираше по свое усмотрение. «Демокрация», «толерантност», «либерална идеология», «пазарна икономика», «пазара решава всичко», «прононсирам», «дискутирам», «дебатирам», презентирам», «политкоректност», «пърформанс», «брифинг», «лидер», «мейнстрийм», и още стотици други «заменители» на българските думи. И всеки недоучко си вярваше в тази нова криворазбрана цили-вили-зация. Даже не знаят, кой е авторът на «Криворазбраната цивилизация».

Та същите тези СМРАД*, които за последните 2-3 дни проглушиха ушите, и засмъдяха очите на «драгите телезрители» (с ключова дума теле…) – коло лошо е да си родолюбец, и колко нещастни, и мачкани са добричките цигани в България, дружно мълчаха, когато (изброявам само няколко епизода, а такива има не стотици, а хиляди):

 

Знате ли…айде да направим нещо наистина обективно, без лично мнение: просто напишете в Гугъл търсачката ключова фраза «Цигани убиха». При мен даде 297 000 (0,53 сек.). Даже и с оглед на повторенията в резултата, цифрата е чудовищна.

 

Криминална хроника принудително мълчи за точната статистика на «цигани убиха българи». Забранено им е. Въпреки, че ченгетата все още са главно българи.

Българите явно са вреден дивеч за твърде много цигани в България. Тях можеш безплатно, и безнаказано да ги убиеш, ограбиш, изнасилиш, и пребиеш. Което си поискаш, или всичкото заедно.

Забележете – момчето от клипа е само бито, и унижено. С една ръка, защото с другата бияча снимаше. Лошо, отвратително, и омерзително, но не беше убито. И можеше да избяга. Докато българите са най-често, и най-вече убити, заклани, насечени с брадви. Наръгани с отверки, шила, и други подръчни сечива. За тях СМРАД не виха на умряло с дни, от всички новинарски емисии. Тях не ги защитават кохорти от костюмирани адвокати, платени от американски фондации. Защото жертвите бяха българи. Последните строители на съвременна България. Старци, старици, пенсионери, професори, младежи…има ли значение?

Тук даже не споменавам за пребитите, ограбените, изнасилените българи, и българки. И те са хиляди…много хиляди. Може и десетки хиляди да са за всичките тези години.

Когато циганин убие, ограби, изнасили българин, българче, българка, това отдавна не е новина. Това си е в реда на нещата. Най-вече в България.

Когато обаче българин удари, набие, или пребие циганин, това вече не е просто новина. Това е цунами – масова медийна истерия. Сирените вият с всичката технологична мощ на СМРАД*, и СМИ**.

Защо така? Защото това не е двоен стандарт, а «политкоректност», «толерантност», и «демокрация». «Евростандарти». Така ни учат фалшивковците от СМРАД*-екрана. Така ни назидават и «гостите» им от НПО, от (анти)Българския хелзинкски комитет. Истински се напъват, почти като сами да си вярват понякога. Чак им личи, като се пулят, и правят заучени гримаси.

Всъщност, ще го кажа, защото е очевидно. Според мен поне. Това е политика. Умишлено не казвам «държавна политика». Знаете защо: защото държава, поне българска, отдавна няма. Доколкото има държава, то тя е чужда, външна държава, узурпирала с военна хитрост и измама управлението на страната ни. Точно както вирусът се впъхва с генома си от РНК и ДНК в ядрото на клетката, и я кара да произвежда за нейна сметка вече вирусчета, но вътре в клетката, точно така и сегашният апарат за управление на България е българоезичен, но не е български. Той е антибългарски. Точно така, както вирусчетата вътре в клетката я изяждат, отравят, и унищожават, докато се размножават за сметка на нейното ДНК и на нейния ресурс.

Нормалните клетки се стараят да изработят имунен отговор, и да се спасят от тези вируси. Нормалните народи организират народо-осовободително движение. Борят се за освобождението си. И обикновено успяват, ако не се откажат. Иначе и клетката, и народите загиват окончателно.

Лично мнение, мисля си просто. Нали не е все още забранено? И да го забранят, пак ще си мисля. Но както и да е.

Не, не оправдавам бияча. В никакъв случай. Без значение, дали се самоопределя като патриот, демократ, хитлерист, либераст, или комунист. Той просто постъпи отвратително, без никакво явно предизвикателство. Наби неправилното циганче. Сътвори зло, за което беше заловен, и наказан. Поведението му е дълбоко счупено в случая.

Разберете, братя и сестри българи: ако наистина бием циганите, които работят, и не са ни направили нищо лошо, какво трябва да правим с тези, които ни убиват, грабят, и изнасилват? Ако тези българи, като този бияч, не престанат да се държат като подивели цигани, как да направим наши съюзници малкото нормални, работещи цигани, които искат да са законопослушни граждани на България?

Отговорете си. Намерете решението. Иначе ни чака «Бъдеще в кафяво».

СМРАД* = Средства за масова реклама, агитация, и дезинформация. Работят за наша сметка, но против интереса ни. Управляват се от външни сили.СМИ** – Средства за масова информация.

Автор:публицистът д-р Пламен Пасков




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19806319
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930