Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2017 22:01 - Премиерът на Малка Европейска Страна ЗАПЛАШИ ЕС И НАРИТА ЗДРАВО БРЮКСЕЛ! Вижте ШОКИРАЩИТЕ подробности ТУК: http://skandalno.net/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 407 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Премиерът на Малка Европейска Страна ЗАПЛАШИ ЕС И НАРИТА ЗДРАВО БРЮКСЕЛ! Вижте ШОКИРАЩИТЕ подробности ТУК:  

imageСловашкият премиер Робърт Фицо заплаши Брюксел с ПЪЛЕН БОЙКОТ!

Подобно на събратята си от Унгария, Чехия и Полша, министър-председателят на Словакия неведнъж се е противопоставял на действия и решения на Евросъюза, които са в ущърб на националните интереси на страната му.

Вчера Робърт Фицо се закани не на шега, че ако Европейската комисия продължава да си затваря очите за бандитизма на западните търговски фирми в Словакия, неговата страна ще предприеме категорични ЕДНОСТРАННИ мерки. И ще забрани вноса на всякакви хранителни продукти от страните в Западна Европа.

Словашкият премиер заяви, че това, което правят ЕС и западните търговски фирми е кощунство. И безочливо нахалство спрямо гражданите на неговата родина:

Ние, каза в прав текст Фицо, се съгласяваме на огромни компромиси като допускаме внос на хранителни продукти от западноевропейските държави.

Защото вносът на всякакви продукти от страните в Западна Европа, разрушава икономиката на Словакия. И не дава възможност на словашките предприемачи да изградят свои рентабилни предприятия, както в областта на хранително-вкусовата промишленост, така и във всички други отрасли.

И в този смисъл, ние сме ПРЕКАЛЕНО лоялни партньори на Запада, подчерта Фицо. Но нито ръководните структури на Евросъюза, нито западните търговски фирми се държат спрямо Словакия отговорно и партньорски“, добави той.

imageИ това, според премиера, се усещало особено болезнено в сферата на вноса на хранителни продукти. Там големите търговци на Запада прилагат ДВОЙНИ СТАНДАРТИ. Качеството на храните, които те предлагат на пазара в собствените си страни рязко се отличава от качеството на храните, които внасят в Словакия.

Или казано с думи прости, големите фирми ни предлагат продукти, които никога не биха продавали в своите страни. Те се опитват да пробутват в Словакия боклуците и остатъците от своето производство, заяви Робърт Фицо.

Това означава първо, че те смятат словашкия народ за хора втора ръка, които могат да се задоволяват и с огризките от трапезата на богатите. Тоест с хранителни стоки, които не отговарят на никакви стандарти. И които са пълни боклуци.

И ако това е моралната страна, която удря болезнено по нашето самочувствие, отбелязва словашкият премиер, то има и друга, много по-опасна страна на това западно безочие.

Става дума за факта, че хората в Словакия са принудени да се хранят с хранителни стоки с изключително ниско качество, които не отговарят на никакви стандарти. И в този смисъл тези хранителни продукти са опасни за здравето на гражданите на Словакия.

Защото хранителните стандарти са измислени не за друго, а за да предпазят хората от наличието на опасни вещества в продуктите, които поглъщат. Здравословното хранене е изключително важно за здравето на всяка нация. И ако правителството на Словакия разрешава внос на боклучави западни стоки, то се превръща в съучастник в огромно престъпление. Ставаме съучастници в бавното и мъчително убийство на хората в нашата страна, допълва Робърт Фицо.

В края на речта си словашкият премиер се закани, че ако Западните държави не се съобразят, той ще бъде принуден да захвърли в коша за отпадъци всички „правила“ на ЕС. И да действа единствено и само съобразявайки се с интереса на своите съграждани. И с оглед опазване на тяхното здраве и живот. Тоест- ще прекрати всякакъв западен внос.

Този проблем словашкият премиер има намерение да обсъди и със своите колеги от Унгария, Чехия и Полша. Защото и техните страни са подложени на същия хранителен геноцид, както народа на Словакия.

imageСъс същата, ако не и с по-голяма сила, това важи и за България. И на нашия пазар се пробутват хранителните боклуци и отпадъци на Запада. Които не само са с изключително ниско качество, но са и опасни за здравето на българския народ.

Западът ни продава хранителни стоки с много „Е“- та, които обаче не се обявяват на опаковките на хранителните стоки. Продават ни продукти с АСПАРТАМ, чиято употреба предизвиква повишена раздразнителност, както и гневно-агресивни реакции у хората. Истината е, че в продуктите на „реномираните“ западни фирми се крият всякакви познати и непознати опасности.

Проверка на БАБХ наскоро показа, че има голяма разлика в състава на детските храни и пюрета от една и съща марка в Австрия и в България, в детските сокове вместо захар се слага глюкозен сироп.  Месото в колбасите е изчезнало и е заменено с множество боклучави и вредни заместители, а млечните продукти на българския пазар са с два пъти по-малко мляко в сравнение с немския. Какви отрови тогава има в западните „млечни“ продукти?

А през цялото време отговорните правителствени фактори в България начело с премиера Борисов, позорно мълчат за тези изключителни опасности, на които са подложени българските граждани. Мълчат за осъществявания над българския народ хранителен геноцид.

И ще продължава така… докато ги траем!



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19837405
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930