Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2017 19:41 - В учебниците вече няма да има турско робство. Заменят го с 50 страници против комунистическия режим http://bultimes.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 437 Коментари: 0 Гласове:
0



В учебниците вече няма да има турско робство. Заменят го с 50 страници против комунистическия режим Публикувано на 24.07.2017 в България   image

 

Изхвърлят  турското робство от учебниците !

image

След като скандално МО реши периодът на Средновековието у нас да отпадне от учебниците по история, за да не се набляга на турското робство /съжителство/ неуморимият борец срещу комунизма А. Тодоров в събра набързо подписка отпадналите глави за османското иго да бъдат заменени с уроци за Тоталитарния режим преди 89-та година. „Да се изучава по-подробно „мрачния тоталитарен период“ от българската история е от фундаментално значение“, ревна като лъв в пленарна зала псевдо-демократа и лъже-антикомунист Тодоров.

Депутатът от ГЕРБ, е успял да събере цели 102 депутатски подписа за начинанието си. Подкрепили са го от ГЕРБ и ДПС, последните от които се чувстват репресирани заради смяната на имената им в този период.

Набързо са организирани в подписка и 4 500 „възмутени граждани“, от онези в списъците на НПО-тата, които дежурно се възмущават по всички въпроси, за които им се плати. Взет е подписът и на Росен Плевнелиев, който удари дъното с яростния си антикомунизъм, забравяйки какво е работил баща му и какво самият той преди 10 ноември.

Сега предстои една безпардонна промяна и подмяна на историята, на която ще бъдем свидетели. В цели 50 чисто нови страници децата ни ще бъдат лъгани и шокирани какви отвратителни зверства са вършили комунистите в България.

Умни глави ще нищят приликите между тоталитаризъм, фашизъм и комунизъм, според подписката.

След тази нова редакция на учебника по история бъдещото поколение няма да има и грам познание, че предците му са живели под турско робство. А за периода след 44-та година би било добре да научат колко заводи бяха построени, колко селскостопанска продукция изнасяхме, лека и тежка промишленост, научни достижения, медицина, образование…. неща, които с лека ръка бяха унищожени от псевдодемократите и проамерикански платени подлоги след 89-та година… Хубаво би било, но едва ли в учебния материал ще включат точно тези данни. Защото са в тежко противоречие със соросоидната линия за изграждане на новия глобален роб – пардон „човек“.

Отсега си представяме картината, която ще бъде описана заради паталогичната омраза на шепа добре платени от американските фондации на влияние у нас политици и общественици.

Ще излезе, че клетите дечица на България са нямали никакви права по време на соц-а. Те не са можели спокойно да шмъркат дрога, да пият до зори, да припадат и изпадат в кома, да стрелят по съучениците си, а вместо това „гадовете – комунисти“ са ги карали да ходят на училище! Представяте ли си? Огромно престъпление е да ходиш на училище! И най-ужасното е, че съвременните деца ще го приемат като такова.

Ще се отбележи, че са били пионерчета, че са ходели на лагери, а после на бригади. Ужасно! Вместо да си правят голи селфита във Фейсбук и да проституират, те – на бригада!?!?

Никой няма да разкаже на днешните подрастващи за романтиката на лагерните огньове, за песните, за игрите, за свободното и волно детство, в което никой не отиваше на училище с бодигард, никой не заключваше вратата си и никой не осъмваше ограбен и изнасилен.

Ще бъде отбелязано и че родителите насила са карани да ходят на работа, (те и сега искат да работят, но няма къде-б.р.), че е нямало шоколадови яйца, тоблерони, марково уиски /о, ужас!/ и дънките също не са били маркови, а от магазин „Пионер“.

Че е било забранено да се ходи на ваканции по Карибите и Дубай, но чии деца в момента ходят там? На олигарсите и мутрите. Голяма част от останалите даже не са виждали морето. Преди поне на лагер ходеха там, но сега няма кой да ги заведе.

Историята ще се изкриви и дано има повече оцелели от здравната реформа баби и дядовци, които да разказват спомени, тъй като внуците им ще бъдат с нарочно промити мозъци.

И няма кой да им обясни, че не е било така.

А машината за промивки, щедро спонсорирана от „Америка за България“ ще продължи да работи с пълна сила. За да създаде новия неолиберален човек – объркано същество, което не познава миналото си, без усещане за родова принадлежност – дърво без корен, което съхне! / Източник: http://socbg.com/
 

Баба Матена – една от малкото живи свидетелки разказва за случая, когато турската войска избива над 200 деца при река Арда (ВИДЕО)

 

Проф. Гиндев: Ако не беше турското робство, България щеше да е 40 милиона

Виктор Юго за кланетата в Батак и след Априлското въстание

Защо всички СМРАД-ове днес говорят за „празник“, някои даже мънкат за „освобождение“, но не смеят да кажат: – Освобождение ОТ КОГО? – Освобождение ОТ КАКВО? – КОЙ ни е освободил?
 

Руско-турска освободителна война и Освобождението на България от турско робство и още нещо

image

3 март Национален празник — Ден на Освобождението на България от турско робство Българите изминаваме дълъг път в тъмните векове на турското робство да стигнем до своето национално освобождение. Официалната наука приема първите стъпки на национално пробуждане от Паисий Хилендарски, през извоюването на независима българска църква до организираната борба за независима държава, влизайки в коловозите … Продължете с четенето на Руско-турска освободителна война и Освобождението на България от турско робство и още нещо

imageThe Bulgarian Times

„Ислямска държава“ НЕ Е ново явление за света! (турските кланета над българите)

image

БАШИБОЗУК В ПЛЕН НА РУСКАТА АРМИЯ, РУСКО-ТУРСКА ОСВОБОДИТЕЛНА ВОЙНА • В 1344 — 1421 г. турците поробват българските земи като извършват кланета и опустошения в невиждан мащаб довели до пълно обезлюдяване на цели райони. Исая Серски пише за това, че «Тогава живите облажаваха умрелите по-рано». • В 1352 г. турски нашественици извършват масови кланета в … Продължете с четенето на „Ислямска държава“ НЕ Е ново явление за света! (турските кланета над българите)

imageThe Bulgarian Times

Статията, която всеки българин и трябва да помни до гроб! Американският журналист Макгахан през 1876 г. написа истината…

image

Джанюариъс Макгахан: „Няма нещо казано за турците, което да не вярвам сега. Нищо не би могло да се каже за тях, което да не сметна за вероятно и правдоподобно…“ Ако нещо не е отразено от журналистите в медиите, то не се е случило. Журналистът Джанюариъс Макгахан е човекът, без който света, а вероятно и самите ние, нямаше да … Продължете с четенето на Статията, която всеки българин и трябва да помни до гроб! Американският журналист Макгахан през 1876 г. написа истината…

imageThe Bulgarian Times

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702451
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031