Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2017 21:51 - Виктор Орбан гневно: Брюксел и Сорос УБИВАТ народите на Европа! Да ИЗМЕТЕМ САЩ и лидерите на Евросъюза! http://skandalno.net
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 734 Коментари: 0 Гласове:
0



Виктор Орбан гневно: Брюксел и Сорос УБИВАТ народите на Европа! Да ИЗМЕТЕМ САЩ и лидерите на Евросъюза!  

imageУнгарският премиер Виктор Орбан е известен с твърдата си позиция при отстояване на националните интереси на унгарския народ. Той нееднократно е заявявал своите несъгласия с брюкселската върхушка.

Но този път решителният лидер на Унгария не изразява просто несъгласие с политиката на американо-брюкселските чиновници. Този път Виктор Орбан зове народите от Източна Европа на БУНТ.

По време на посещението си в Румъния, Железният Орбан заяви, че така наречените лидери на Евросъюза, ръководени от агента на ЦРУ Джордж Сорос искат да ликвидират християнска Европа. И да я превърнат в наложница на ислямските терористи.

Християнска Европа отдавна не е нужна на САЩ, твърди Орбан. По простата причина, че въпреки огромния американски натиск, рано или късно икономическите интереси на европейските държави ще надделеят и Европа ще се съюзи с Русия. А Европа в съюз с Русия – това е най-страшният сън на янките.

imageЩатите, твърди Орбан, могат да държат в подчинение европейските държави. Но не за дълго. И понеже ръководните кръгове в САЩ осъзнават това, те отдавна се стремят да измислят начин да унищожат Европа. Но така че унищожението да изглежда като самоубийство. Видите ли, ще твърдят американските вестници, европейците поради криворазбраната си и хипертрофирана толерантност, приеха в страните си ислямистите и джихадистите, които унищожават европейската цивилизация. И нито дума няма да обелят за това, че именно поставените от САЩ „лидери“ като Меркел, Оланд и Макрон са приели ислямистите, въпреки волята и съпротивата на народите. И че именно тези американски кукли на конци са виновни за ликвидиране на християнска Европа.

Точно с тази цел бе създаден и проектът на ЦРУ, наречен за благозвучие с гръмкото име Европейски съюз. Той бе призван да колонизира, ограби и превърне в безлична, аморфна маса източноевропейските, средноевропейските и западноевропейските народи. Да ги превърне в роби, които се борят за парчето хляб. И по време на ограбването, и след това, да им пусне ислямските терористи, които да довършат процеса на унищожаването на Европа.

Преследвайки тази цел, американците създадоха муджахидините в Афганистан и терористичната организация „Ал Кайда“, която да ги ръководи. Но понеже „Ал Кайда“ не можа да обедини ислямистите и да ги насочи към Европа, се наложи да започне следващият ЦРУ-проект – така наречената „Арабска пролет“. Тя, с пряката намеса на американската армия, унищожи редица държави като Ирак, Либия, Египет и Сирия. А в унищожените арабски страни се настаниха главорезите от вече създадената „Ал Кайда“ и новата, и още по-зловеща терористична организация „Ислямска държава“.

Войната и ислямистките изстъпления прогониха милиони хора от родните им места. И създадоха невиждана бежанска вълна. Именно тази вълна заля нищо неподозиращата Европа.

А както сами се досещате, заедно с бежанците, в европейските страни и най-вече в богатите западноевропейски страни, се промъкнаха пълчища от добре обучени от американските инструктори, кръвожадни ислямисти, които идваха на Европейския континент, за да го завладеят и да наложат законите на шериата в просветените европейски държави. Задачата, която им бе поставена от ЦРУ бе да унищожат напълно тези държави и да ги върнат в епохата на феодализма.

imageНо, както в литературата, така и в живота, винаги има едно „но“, което препъва и най-добре обмислените и подготвени планове. Така стана и с плановете на ЦРУ и САЩ. Те се провалиха с гръм и трясък. Защото се намеси Русия.

Именно Русия, заяви Виктор Орбан, провали добре замисления щатски сценарий, който се опитваше да втълпи на обърканите народи, че САЩ и коалиция от 60 държави в продължение на четири години се „борят“ с джихадистите в Ирак и Сирия, и не могат да ги победят.

Да не говорим, че колкото повече янките се бореха с Ислямска държава, толкова по-силна ставаше тя. И толкова повече бежанци изпращаше към Европа.

Само за няколко месеца Русия пречупи гръбнака и на Ислямска държава, и на всичките й подразделения. И тогава Европа изведнъж прогледна и разбра огромната измама, която „добричките“ Щати се опитваха да й скроят.

Но, както заяви Виктор Орбан, Русия свърши своята работа. И сега е ред на европейските народи. Те трябва да се опълчат срещу сегашния Евросъюз. И или да го променят. Или да го унищожат.

Защото в противен случай, ще бъдат унищожени самите европейски народи.

Автор Иво Македонски



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702622
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031