Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2017 15:03 - Петиция в САЩ: «Сорос да бъде обявен за терорист, конфискация на имуществото и всички активи на свързаните му организации съгласно законите RICO и NDAA» https
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 266 Коментари: 0 Гласове:
0



Петиция в САЩ: «Сорос да бъде обявен за терорист, конфискация на имуществото  и всички активи на свързаните му организации съгласно законите RICO и NDAA» Публикувано на 01.09.2017 в Свят

image  

Около 70 хиляди американци са подписали петиция до президента на САЩ Доналд Тръмп с молба да се признае милиардерът Джордж Сорос за терорист.

Петицията е публикувана на сайта на Белия дом.

Понастоящем петицията е подписана от 70 хиляди човека, за да бъде тя разгледана от Белия дом остават още 30 хиляди подписа до 19 септември 2017 година.

В текста на петицията се казва, че «Сорос умишлено и постоянно се опитва да дестабилизира и да извършва актове на насилие срещу САЩ и неговите граждани».

Във връзка с това, както считат подписалите петицията, «федералното правителство на САЩ и Министерството на правосъдието са длъжни незабавно да обявят Сорос и неговата организация и техните членове за терористи и да изземат цялото негово лично имущество и активите в рамките на Закона за конфискация на гражданското имущество».

Сорос е американски финансист и инвеститор, когото често наричат финансов спекулант.

Той се занимава активно с политика, спонсорира различни организации в подкрепа на демокрацията по целия свят.

Неговите фондове нееднократно са обвинявани в смяна на властта в редица държави.

Само седмица преди фамозната победа на претендента на републиканците, Сорос се провикна от Световния икономически форум в Давос:

«Популярността на Тръмп ще поднесе на тепсия победата на Хилари Клинтън».

Сорос стигна и по-далеч като обвини Тръмп, че прави услуга на «Ислямска държава», като «продава» страх.

Заклинанието на корпоративния демократ не се сбъднаха и сега той се превърна в продавач на страх, като организира протести в няколко щата срещу Тръмп, които спонсорираните от него медии се опитват да превърнат в масова психоза.

Само преди няколко часа на един от протестите прокънтяха куршуми.

Което доказва, че «борецът» за човешки права е готов да гази трупове, за да постигне целта си.

Слугите на Сорос в България също усещат, че златният дъжд от любимата им фондация «Америка за България» внезапно ще спре и хранениците й изпълзяха от окопите си.

Иван Кръстев, Огнян Минчев, Евгений Дайнов громят от сутрин до вечер и цяла нощ новия избор на Америка. Защото много добре знаят, че Америка ще продължи да е световен лидер и без кухи фондации «Америка за България» и «Отворено общество», създадени да наливат милиони левове за пропаганда. /News Front

 

(рядко видео интервю)


 

Знаете ли, че хедж фондът на Сорос винаги е бил официално забранен в САЩ? (рядко видео интервю)

т рядкото видео интервю ще разберете още, че когато е бил едва на 14 години, Сорос избягва смъртта, като излъгва, че е християнин… Каква ирония само, да си спасиш живота с ”Християнска табела” а години по-късно именно ти да предизвикаш, финансираш и организираш заличаването на Християнска Европа… А и, какво излиза, Путин изгони Сорос, няма право … Продължете с четенето на Знаете ли, че хедж фондът на Сорос винаги е бил официално забранен в САЩ? (рядко видео интервю) imageThe Bulgarian Times

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19845279
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930