Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2017 18:47 - Сензационно от папа Франциск: Адът не съществува, Адам и Ева също никога не са съществували … https://bultimes.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 444 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Сензационно от папа Франциск: Адът не съществува, Адам и Ева също никога не са съществували … Публикувано на 04.09.2017 в Свят
image  

Лукавият този път изби рибата! 

Антихристът, който поначало с нищо друго не се занимава, освен да бори сигурността на ислямизаторите предлагайки «премахване на националните граници» същия, който отсече, че «правата на нелегалните ислямски нашественици стоят над националната сигурност», а по-рано  изми и целуна краката на нашествениците газещи Християнска Европа точно на   Велики четвъртък!…

«КАТОЛИЧЕСКАТА ЦЪРКВА Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМА ЗА ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ И ЗА ХОМОСЕКСУАЛИСТИ, ЗА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА АБОРТИТЕ…КОМУНИСТИТЕ СА ДОБРЕ ДОШЛИ И ТЕ ДАЖЕ ВЕЧЕ СЕ ПРИСЪЕДИНИХА КЪМ НАС» и накрая е завършил с:

«БИБЛИЯТА Е КРАСИВА СВЯТА КНИГА, НО КАКТО ВСИЧКИ ВЕЛИКИ И СТАРИ ТВОРБИ, НЯКОИ НЕЙНИ ПАСАЖИ НЕ СА ВЕЧЕ АКТУАЛНИ.»

Някои дори говорят открито за нейната нетолерантност или за необходимост от преоценката й…

Някои от вярванията, които съществуват в църквата, но противоречат на любящата природа на Бога, са вече отменени от папата, който наскоро беше определен за “Човек на годината” от сп.”TIME”.

В последните си откровения Папа Франциск заявява:

«Чрез смирение, търсенето на душата и съзерцанието на молитвата, ние придобихме ново разбиране за определени догми. Църквата вече не вярва в истинския Ад, където хората страдат. Тази постановка е несъвместима с безкрайната Божия любов. Бог не е съдия, а приятел и обичащ човечеството. Бог не иска да осъжда хората, а само да ги прегърне. Подобно на БАСНЯТА /fable/ за Адам и Ева, ние виждаме сега Ада като една литературна постановка. Проклятието е просто метафора на изолираната душа, която, както всички души, в крайна сметка ще бъде обединена с другите в една единна любов към Бога.»

В шокиращата си реч, която намери дълбок резонанс по целия свят, папа Франциск заяви още:

«ВСИЧКИ РЕЛИГИИ СА ВЕРНИ, защото са верни в сърцата на всички хора, които вярват в тях. Какъв друг вид истина съществува? В миналото църквата е била много тежка за онези, чиито деяния са били смятани за морално осъдителни или погрешни. Днес ние вече не сме съдии. Като един любящ баща, ние /аз/ не можем да осъждаме нашите деца. НАШАТА ЦЪРКВА Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМА ЗА ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ И ХОМОСЕКСУАЛИСТИ, ЗА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА АБОРТИТЕ и за тези, които са привърженици на правото на личен избор!
Както консерваторите и либералите, така и комунистите са за нас добре дошли и те даже вече се присъединиха към нас. Ние всички обичаме и се покланяме на един и същи Бог…»

През последните шест месеца, кардинали, католически епископи и теолози провеждат нещо като консилиум във Ватикана, обсъждайки бъдещето на Църквата и предефинирайки отдавнашни католически доктрини и догми. Третият Ватикански съвет е най-големият и най-важен след предишния – Втори Ватикански съвет, състоял се през 1962 г.

Папа Франциск обяви още и че:

«Католицизмът сега е модерна и разумна религия, която претърпя ДЪЛБОКИ еволюционни промени. ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ОТКАЖЕМ ОТ ВСЯКАКВА НЕТЪРПИМОСТ. Трябва да признаем, че религиозната истина се променя и променя. Истината не е абсолютна или гравирана в камък. Дори атеистите разпознават Божественото. Чрез актове на любов и милосърдие, атеистът разпознава Бога и по този начин изкупва душата си, като става същевременно и активен участник в изкуплението на цялото човечество».

Един абзац от речта на папата изпрати традиционалистите в пристъп на пълно объркване и недоумение:

«Бог се променя и се развива като нас; Бог живее в нас и в сърцата ни. Когато разпространяваме Любовта и Доброто в света, ние се докосваме до Неговата божественост и Го признаваме. “БИБЛИЯТА Е КРАСИВА СВЯТА КНИГА, НО КАКТО ВСИЧКИ ВЕЛИКИ И СТАРИ ТВОРБИ, НЯКОИ НЕЙНИ ПАСАЖИ НЕ СА ВЕЧЕ АКТУАЛНИ. Някои дори говорят открито за нейната нетолерантност или за необходимостта от преоценката й…
Време е вече да бъдат видени тези стихове като по-късни интерполации, противоречащи на посланието за Любовта и Истината, които се излъчват по друг начин чрез Писанието. В съответствие с новото Ни разбиране, ще започнем да ръкополагаме ЖЕНИ за кардинали, епископи и свещеници. В бъдеще се надявам и че ще имаме жена за Папа. Вратите, отворени за мъже, не може в никой случай да бъдат затръшвани пред жените!»

Много кардинали обаче са против тези нови постановки, формулирани от Папата

Оригинал: 
//www.nouvelordremondial.cc/2014/01/02/lenfer-nexiste-pas-et-adam-et-eve-nont-jamais-existe-selon-le-pape-francois/




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19825061
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930