Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2017 19:46 - Байрактаров изкара нова брутална далавера на Валери Симеонов!!! Как ще го отърват сега? http://spodeli.eu
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 261 Коментари: 0 Гласове:
0



Байрактаров изкара нова брутална далавера на Валери Симеонов!!! Как ще го отърват сега? image

Бившият депутат-патриот Димитър Байрактаров нанесе поредният удар по Валери Симеонов с разкритие за негови далавери.Зарича се, че ще използва всяка една възможност да изобличава Валери Симеонов и да го извади от управлението, предават от Skandalno.net

"Знаете, че аз напуснах партията, въпреки обещанията на вицето, че ще ме направи депутат. Предпочетох честността пред лицемерието. Още на 26 юли официално поисках оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Още тогава казах, че ако премиерът не го отстрани, би трябвало цялото правителство да си тръгне, защото в него на висок пост стои осъден човек.

Негова фирма, която сега е дал на съдружниците се, е осъдена за незаконно строителство. Фирмата „СКАТ“ ТВ ООД, на която по това време мажоритарен собственик е Валери Симеонов, е осъдена още през 2013 г. за незаконно строителство в хотел, който се казва „Панорама” край Златоград. Господинът не си призна този факт по време на изборите и просто го покри. Но хотелът продължава да си стои и е направен по неговата схема – да е близко до границата. Той си знае защо…"

Байрактаров разкрива, че бившият му колега си има и болница. И то не каква да е, а Специализирана болница за рехабилитация Несебър-АД.

Вероятно помните въпросния хотел от едни репортажи и скандали, но уви нищо не последва. Да видим сега...

Оказва се, че управител на здравното заведение е бил Георги Колев - депутат от ОП. В ръководството влиза и професор Цветан Димитров, който има медицинско предаване по СКАТ.

Изпълнителната Агенция за Медицински Одит е определила, че болницата не отговаря на изискванията и трябва да се затвори. Например местата за рехабилитация и лечение не отговарят на изискванията. В стаите има между 4 и 6 легла, но без достатъчно място за движение на лекари и пациенти между тях.

Лечебната дейност в болницата е против Закона за лечебните заведения, но въпреки това са източени много средства от НЗОК, за да се лекуват пациенти, казва още Байрактаров. Той призовава тези пари да се изискат обратно. Болницата не ползва листа за планов прием, а взима хора до запълване на местата. Това е в нарушение на закона и има рискове за пациентите. Никъде няма подпис на лекуваните, че са наясно с опасността.

Има коментари, че това е напълно достатъчно, за да се задейства прокуратурата и да се спре изплащането на средства от НЗОК към болницата.

През 2016 година в СБР Несебър-АД са приети 12962 пациенти между 60 и 75 години на възраст. Нито един пациент няма съпътстващо заболяване като сърдечна недостатъчност или хипертония, а само артрози и ставни проблеми. В болницата други специалисти не работят, казва Байрактаров. Той настоява да се провери какви са тези пенсионери, които имат само шипове и ишиас и къде са декларациите, че не боледуват от нищо друго.

"През 2014 г. проверка на РЗОК-Бургас е установила 124 нарушения, извършени в депутатската болница и потвърдени от Несебърския Районен Съд. През следващата годна пак са констатирани нарушения и даже е започнала проверка и от икономическа полиция. Която е с неясен край.

Явно политическия чадър веднага е бил опънат, щом и в момента тази болница продължава да си работи и да да взима от НЗОК милиони от нашите пари, които трябва да отиват за лечение на наистина болни хора.

Според вас, трябва ли Валери Симеонов да е вицепремиер и защо след шумните акции в Слънчев бряг не провери освен дискотеките и болницата си?

Отговор едва ли ще получи…", завършва коментарът си Димитър Байрактаров.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19707564
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031