Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2017 18:59 - ЕС и НАТО приемат, че техните партньори не са българските граждани, а българската мафия! http://www.budnaera.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 211 Коментари: 0 Гласове:
0



ЕС и НАТО приемат, че техните партньори не са българските граждани, а българската мафия!   image

Досега се чудих защо толкова усърдно се строят училища и спортни площадки в запустели села! Прави се модерна инфраструктура, прокарва се канализация, ток и вода. Липсват сериозни инвеститори, а съществуващите се изнасят от България в други държави. Нищо не е случайно! Въобще, у нас, пустото се превръща в рай, а райското в пустиня. Всички пари и имоти на крадливите ни политици са укрити извън страната ни под външен пасивен надзор и подкрепа.
Каква била работата. ЕС и НАТО приемат, че техните партньори не са българските граждани, а българската мафия. Впрочем, последната е доказала, че може да бъде на всяка страна, която плаща. В случая плащат американците!
Балканите да се готвят за война срещу Русия!!! Изказването в тази посока на премиера съвсем не е безобидно. Той самият добре оценява последствията от думите си, които в крайна сметка целят да подготвят някак естествено психиката на гражданите за наближаваща търсена война. Проблемът е, че в България няма годно за война население!?

От тук накъде. Има само един изход и той е възможно най-престъпният. Въоръжавахме и продължаваме да въоръжаваме джихадистите в Сирия да се бият срещу официалната сирийска власт и руската подкрепа. Това няма как да ни се размине!!! Снабдяваме ги с наркотици и оръжия от висок клас, а от тези сделки за хазната няма нищо, защото мафията трябва да се храни. Не гражданите, които в края на краищата ще "операт пешкира."
Остава последен полезен ход! Да си докараме приятелите джихадисти /има достатъчно подготвени милиони такива/, които да се превърнат негласно и мълчаливо в български граждани по "украински модел". Така вече войната срещу Русия ще се води от брадати главорези, чисти българи, които ще крещят в наркотичен транс Аллах Акбар и ще изколят не само руснаците. Не, че един сериозен руски полковник не ми сподели за специална операция на границата с Украйна, след която са били изгорени телата на стотици "украински войници", които до последния били с африкански произход. Какви смели брадати негри раждала майка Украйна!?
Явно и в България ще се появят милиони джихадисти-негри и араби, които да защитят българските интереси, предвождани от българката мафия, под напълно демократичния натовски флаг и престъпното ни държавно управление...

Николай Марков, Фейсбук 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702065
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031