Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2017 20:36 - Tия тримата ли са независими и милеят за България? https://bultimes.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 368 Коментари: 0 Гласове:
0



Tия тримата ли са независими и милеят за България? Публикувано на 22.09.2017 в България
image  

Държавната истерия за независимостта днес няма край. Каква независимост, какви 5 лева! Премиер трети мандат ни е треторазреден кадър на СИК, гордеещ се със своята зависимост от Ангела Меркел и целуващ ръка на всеки щатски президент, държащ метаамфетаминовото му досие на отговорно пазене. Президент ни е човек, който под път и над път се хвали, че е НАТО-вски, а не български генерал. Военен министър ни е трапезен войвода, който първи предаде четата и призна македонската нация и сърбизирания й език. Тия тримата ли са независими и милеят за България?
Велизар Енчев, Фейсбук

Минало незабравимо | Иван Славков-Батето за Бойко Борисов: «Заглавен полицай, който да снася всичко на американците»,«… Те не го пускаха да влезе вътре в кръчмата бе, СИКаджиите….седеше отвънка да пази колите…» (ВИДЕО)

 

Минало незабравимо | Иван Славков-Батето за Бойко Борисов: «Заглавен полицай, който да снася всичко на американците» (ВИДЕО)

Иван Славков: «… Те не го пускаха да влезе вътре в кръчмата бе, СИКаджиите….седеше отвънка да пази колите…» Интервюто с вечния ИВАН СЛАВКОВ е на Калина Андролова – гл. редактор на списание A-specto. / 30.06.2012 БНР, Деконструкция/ Минало незабравимо | БГ ВИП ПРЕСТЪПНИЦИ   Share the post “Минало незабравимо | Иван Славков-Батето за Бойко Борисов: … Продължете с четенето на Минало незабравимо | Иван Славков-Батето за Бойко Борисов: «Заглавен полицай, който да снася всичко на американците» (ВИДЕО)

imageThe Bulgarian Times

Минало незабравимо | БГ ВИП ПРЕСТЪПНИЦИ

НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ БЪЛГАРИ, ЗАБОГАТЕЛИ ПО НЕЗАКОНЕН НАЧИН Според американското разузнаване, в България са били следени от ЦРУ, най – богатите българи забогатели по незаконен начин, още от зората на така наречения от медийната пропаганда – “ПРЕХОД”. Такъв никога не е имало, няма и да има. Ако някой още вярва, че е имало нещо подобно, то трябва … Продължете с четенето на Минало незабравимо | БГ ВИП ПРЕСТЪПНИЦИ

imageThe Bulgarian Times

Висшият масон Димитър Недков към Радев: ”Що продаде Отечеството ни?”

Предистория: Вчера, 8 януари 2017 г., Висшият масон, писателят и журналист Димитър Недков, който е Посветен в най-високата, 33-та степен на масонството и Член е на международната академия на илюминатите в Рим, написа следното във Фейсбук, цитат: ”утре по пладне… очаквайте едно откровено писмо от фронта към новият президент на България… мисля, че засега е известно само, че … Продължете с четенето на


 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19809590
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930