Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2017 18:21 - Борисов: В парламента има хора, замесени в наркотрафик https://bultimes.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 355 Коментари: 0 Гласове:
0



Борисов: В парламента има хора, замесени в наркотрафик

 Публикувано на 12.11.2017 в България
image

 Ние като морален жест му приехме оставката. (на Николай Петров – бел. ред.) В същото време в парламента продължават да стоят хора, които са замесени с наркотрафик, хора, купували гласове и то от затворници, хора, които наричат българите “дебили”.

Нашата работа е да градим и го правим всеки ден. Останалите ги бъркат с рошави мъже. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти, предаде БГНЕС.

“Не ги гледам и не ги слушам”, каза Борисов по повод думите на лидера на БСП Корнелия Нинова, която го нарече страхливец. Запитан дали ще отговори на въпроса, поставен от Нинова относно това дали е знаел за обществените поръчки във ВМА, Борисов посочи, че има органи, които се занимават с това.

“Тя (Нинова) може да излезе и да каже едно нещо, което е направила по време на нейно ръководство някога. Нашата работа е да градим и го правим всеки ден. Останалите ги бъркат с рошави мъже. Аз епитети не употребявам”, каза Борисов.

“Не съм знаел за одитния доклад, ако са знаели за този одитен доклад, да са го уволнили тогава служебното

 

ГЛАСОВЕ

«… Бойко Борисов – премиер на България. Откъс от документа: „Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов.“…»
Виж оригиналния документ тук: WikiLeaks

Минало незабравимо | БГ ВИП ПРЕСТЪПНИЦИ
 

Минало незабравимо | БГ ВИП ПРЕСТЪПНИЦИ

image

НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ БЪЛГАРИ, ЗАБОГАТЕЛИ ПО НЕЗАКОНЕН НАЧИН Според американското разузнаване, в България са били следени от ЦРУ, най – богатите българи забогатели по незаконен начин, още от зората на така наречения от медийната пропаганда – “ПРЕХОД”. Такъв никога не е имало, няма и да има. Ако някой още вярва, че е имало нещо подобно, то трябва … Продължете с четенето на Минало незабравимо | БГ ВИП ПРЕСТЪПНИЦИ

imageThe Bulgarian Times

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19820830
Постинги: 45028
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930