Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2017 18:19 - Георги Георгиев: Дебелите ги е страх от нас. Разкриваме мафиотската същност на управляващата ни клика http://bgjournal.info/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 581 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Георги Георгиев: Дебелите ги е страх от нас. Разкриваме мафиотската същност на управляващата ни клика 27.11.2017
image

Днес БОЕЦ заедно с непримирими граждани, солидарни с нашата акция в защита свободата на словото и в подкрепа на журналистката Люба Кулезич бяхме пред сградата на BIT. На място връчихме на на служители от телевизията документ озаглавен ГЛАС , в който изразяваме своята позиция, че е недопустим начина по който стана отстраняването на Кулезич и мнението ни, че трибуната , която имахме гражданите в ефира на „Честно казано“ е нужна на обществото ни и предаването ще бъде върнато в ефир. Нашата позиция бе записана и излъчена в новинарските емисии на BIT.
На излизане от сградата на телевизията бяхме нападнати по най брутален и гнусен начин от пет мутри с качулки и шапки, които ни заляха с яйца, както нас, така и гражданите дошли да се включат в акцията ни и сградата на телевизията.
ВЪПРОСА Е, ЗАЩО?!
Абсурда е в това, че само преди две седмици в аналогична акция в подкрепа на професор Velislav Minekov, заради делото на мултака Рашидов срещу него, пред сградата на СРС нашите колежки Ваня Рибчева, Захаринка Истаткова и Анжела Адамова, бяха нападнати по абсолютно същият начин от подобни мутри и това бе отразено единствено в ефира на BIT в предаването „Честно казано“ на Люба Кулезич, в чиято подкрепа бяхме днес.

Тези бандити не бяха дошли за да замерят свободата на словото или гражданската солидарност. Те бяха изпратени от господарите си Буда и Пеевски. Защото дебелите ги е страх от нас. Ударите срещу БОЕЦ са за заради дейността ни , с която разкриваме мафитската същност на управляващата ни клика. В конкретният случай бе и удар срещу телевизията.

От какво ги е страх дебелите? От връщането на предаването, в което преди дни собственика на сайта Биволъ изнесе взривяващи факти за контрабандните канали на Булгартабаk (разбирай Борисов и Пеевски) и връзките на джихадистки организации с тези канали, които се финансират чрез подобни схеми. Или от осуетеното участие (което бе предвидено, но предаването спря) на журналистката Мария Димитрова от Зов Нюз, която да разкаже за дейноста на една врачанска група за наркотрафик , рекет и изнудване, заплашваща с убийство нея и собственика на сайта , д-р Георги Езекиев. Групата и нейната дейност бе разкрита от биволите, като в техен материал свидетел описва престъпните планове на мутрите и чадъра,който е разпънат над тях от най-високо ниво!

БОЕЦ се надяваме, че гласа ни като представители на гражданското общество ще бъде чут и предаването ‘Честно казано“ върнато в ефир. А що се касае до нас, свинете няма да ни спрат, чрез ударите си към нас само ни амбицират още повече. Ще продължим да реагираме на всяка неправда, да подкрепяме репресираните и да градим така нужното ни гражданско общество, изграждайки в него инстинкти за солидарност към непримиримите и нетърпимост към мафията и нейните слуги.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19796772
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930