Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2017 20:20 - Президентът Радев АТАКУВА Борисов и ГЕРБ с ВОЕННА ТАКТИКА и СТРАТЕГИЯ! Вижте КАК Румен Радев ВОЮВА за България! http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1312 Коментари: 4 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Президентът Радев АТАКУВА Борисов и ГЕРБ с ВОЕННА ТАКТИКА и СТРАТЕГИЯ! Вижте КАК Румен Радев ВОЮВА за България!    image

В интервю за европейското онлайн издание за политика „EURACTIV“, президентът Румен Радев ясно посочи, че той на приема „ценностите“ на Борисов и ГЕРБ.

Не приемам, подчерта Радев, пред хората да си стискаме ръцете, а зад гърба им да вършим друго. Подобно лицемерие не води до нищо добро, нито за страната, нито за народа ни, категоричен е президентът.

И наистина ние сме свидетели, че ценностите на Румен Радев са много по-различни от тези на Борисов. Той е човек, който обича родината си и иска да съхрани българския дух. Да съхрани българската историческа памет.  Да съхрани своеобразието на българите като народ, макар и засега да сме в така наречения Европейски съюз. Той иска да се пребори с корупцията по високите етажи на властта. И основно с корупцията, която напълно е завладяла структурите на ГЕРБ и държавните институции на България, под ръководството на трите правителства на Борисов.

   

Най-накрая, президентът Радев държи на историческите и съвременни връзки с нашата посестрима Русия. Защото, като човек, който е учил и в САЩ, много добре съзнава, че няма на света друга държава освен Русия, която да има интерес от силна славянска и православна България на Балканите. Защото интересът на Запада е да унищожи Русия и да завладее целия свят.

Румен Радев бе категоричен още, че войнствената риторика по отношение на Русия не е в интерес на България. И не само защото трябва да си върнем огромния руски пазар, който на всичко отгоре има нужда от нашите селскостопански и промишлени стоки. Не само защото без помощта на Русия, не можем да развиваме нашата ядрена енергетика и високите технологии, в това число и космическите технологии. Не само защото ни трябват евтини природен газ и ток.

Истината е, че без Русия, нас отдавна щяха да ни ликвидират като народност. Западът отдавна щеше да ни унищожи и като държава. Но какво говорим? Англосаксонците и сега, при наличието на мощна, славянска и православна Русия, почти е загробил българския етнос. И само огромната упоритост, борбеност и издръжливост на нашия народ, засега ни спасява.

Румен Радев добре осъзнава, че ние българите имаме дълбоки исторически връзки с Русия и сме най-близки до северния Колос по език, по православна вяра, по славянски род велик, по традиции и общо светоусещане. Той осъзнава, че тези черти и традиции не могат да бъдат премахнати, защото са закодирани в нашия ген. И че единствената държава, която иска и може да спаси нашата народност от разпад и унищожение е Руската федерация.

Ето затова, Румен Радев, въпреки че засега проявява лоялност към ЕС, непрекъснато повтаря, че с Русия е по-добре да се говори, отколкото да се влиза в конфронтация. Повтаря, че Крим сега е руски, че Крим е бил руски, и такъв ще си остане. Защото населението на Крим са руски хора, които искат да са в състава на Руската федерация. И да принадлежат към Руския Свят.

Румен Радев иска още да спаси и възроди българската армия, понеже знае, че държава без силна армия е васал и слуга на другите. Затова той влиза непрекъснато в спорове и конфронтация с Борисов и неговите министри, които макар да се наричат патриоти, мислят единствено как да спечелят някой друг глас за следващите избори. За да не изпаднат напълно от властта. Защото тя май започна да им се услажда.

Като военен, президентът Радев знае, че битките се печелят стъпка, по стъпка, плацдарм по плацдарм, предмостие по предмостие. Затова, най-напред, още преди президентските избори, той заговори за снемане на антируските санкции. След изборите започна да обръща внимание на запазване на българската памет и на дълбоките братски връзки между българския и руския народи.

И така постепенно започна да въвежда един нов начин на говорене и на мислене, който най-пълно отговаря на българския интерес. И това е говоренето и мисленето за Русия като за приятел и брат, а не като за „окупатор“ и „враг“, каквото мислене се опитваше да наложи неговият неудачен предшественик и слуга на Запада, Плевнелиев.

Ето в това е голямата заслуга на президента Радев. А следващите му стъпки трябва да бъдат негово посещение в Москва и, разбира се, очакваното от всички нас посещение на руския президент Владимир Путин в България по повод 140 годишнината от освобождението от турско робство.

Дано, и президентът, и всички ние да имаме сили да устоим на зверския натиск, на който сме подложени от „добричкия“ Запад. И да успеем да запазим своя народ и своята държава. За нашите деца. И за бъдещето.

Автор Иво Македонски


 



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. get - - Ех, Ники, Ники-и-и ... и ти ли Бруте - взе да вЕрваш на руско-съветски подлоги, като ... ?
01.12.2017 11:43
... поръчковото журна(Г)листче Иво Македонски?

- Ами да ти припомня, неща от миналото ни, тогава ... в които се казва - каква "благодетелка" на България е Русия - и то в лицето на един такъв "пламенен българофил", като панслависта Иван Аксаков?

“Всяко тържество на България е смърт за Русия”, пишеше в един брой на вестник “Русь” покойний екзалтиран славянофил Аксаков, за когото се проляха толкова сълзи в Софийското книжевно дружество. “Какви са тия Крумовци, Симеоновци и Борисовци? Разве не можеше и без тях?”… пишеше същий тоя Аксаков на княжеската прокламация към българските солдати, в която се казваше: “Вие, синове и потомци на Крума и пр.” Виждате доколко е жесток бил горещий славянофил. Негова милост желаял, щото ние да се не обърщаме към нашето минало, да заместиме името на Крума, и Симеона с Иван Грозний и с Екатерина Вторая." - писано през 90-те години на 19-ти век!

- Каква е "благодетелка" тази Русия спрямо България - виждаме и към настоящия момент в решението на Българската православна църква, като "църква майка" да признае АВТОКЕФАЛНОСТТА НА МАКЕДОНСКАТА православна църква? А това е на практика РЕЗУЛТАТ ОТ ЯЙЦЕТО, което СНЕСЕ РУСКАТА КУКУВИЦА - при така известния "Фирмилианов въпос" - кога откъсна от БЪЛГАРСКИЯ ЦЪРКОВЕН ДИОЦЕЗ давайки ЦЪРКОВНАТА ВЛАСТ в Македония на ЛЮБИМКАТА СИ СЪРБИЯ - още през 1897 г. ... ?!
- А пресметни КОЛКО ВРЕМЕ Е ТОВА - до настоящия момент ... с което тя Русията - изкуствено създаде още един повод за дрязги и междусъседски претенции между нас и сърби и гърци?
- А да ти припомня ли ... Какъв АРБИТЪР СЕ ЯВИ РУСИЯ по националния ни въпрос - по време на Балканските войни ... ?

- Ех, Ники, Ники-и-и ... какво ни казва за случай, като този Христа-Спасителя!

„Светило за тялото е окото. Затова, АКО ТВОЕТО ОКО БЪДЕ ЧИСТО, и ЦЯЛОТО ТВОЕ ТЯЛО ЩЕ БЪДЕ СВЕТЛО; ако пък твоето ОКО БЪДЕ ЛУКАВО, цялото твое тяло ЩЕ БЪДЕ ТЪМНО.
И тъй, ако светлината, що е в тебе, е тъмнина, то КОЛКО ЛИ ГОЛЯМА ЩЕ Е ТЪМНИНАТА?” – Евангелие от Матея – 6, 22
цитирай
2. nikikm - 1. get
01.12.2017 18:20
Уважаеми Гет,всуе си писал.Не съм това,което си мислиш,изобщо.Не ти прилича да грешиш,още повече с преценката си за мен.С цялото си съществуване съм доказал,че за мен Изток,Запад не съществуват,съществува България! И си плащам за това.Македонски съм го посъветвал това онова за залитанията му,но и не съм очаквал ефект.Но и не значи,че нямат /със Славова/ верни попадения. Всъщност понякога публикувам и противоположни материали,истината не е собственост на никого. Та независимо от уважението, което имам към теб не приемам "И ти ли Бруте?!",макар да звучи солидно. Присъда и мигновено изпълнение... Не нападай другаря си брат,не го огорчавай!
цитирай
3. get - Уважаеми Гет, всуе си писал. Не съм ...
01.12.2017 21:52
nikikm написа:
Уважаеми Гет,всуе си писал.Не съм това,което си мислиш,изобщо.Не ти прилича да грешиш,още повече с преценката си за мен.С цялото си съществуване съм доказал,че за мен Изток,Запад не съществуват,съществува България! И си плащам за това.Македонски съм го посъветвал това онова за залитанията му,но и не съм очаквал ефект.Но и не значи,че нямат /със Славова/ верни попадения. Всъщност понякога публикувам и противоположни материали,истината не е собственост на никого. Та независимо от уважението, което имам към теб не приемам "И ти ли Бруте?!",макар да звучи солидно. Присъда и мигновено изпълнение... Не нападай другаря си брат,не го огорчавай!


- Ако споделяш това, казано от статията?

"Румен Радев добре осъзнава, че ние българите имаме дълбоки исторически връзки с Русия и сме най-близки до северния Колос по език, по православна вяра, по славянски род велик, по традиции и общо светоусещане. Той осъзнава, че тези черти и традиции не могат да бъдат премахнати, защото са закодирани в нашия ген. И че единствената държава, която иска и може да спаси нашата народност от разпад и унищожение е Руската федерация."

- Вземи надникни в блога на Щапаров(последния му пост) - да прочетеш мнението ми по този въпрос?
цитирай
4. nikikm - 3. get - Уважаеми Гет, всуе си писал. Не съм ...
02.12.2017 20:08
За разлика от теб, АЗ,ГОСПОДАРЯТ И СУВЕРЕНЪТ НА ТАЗИ "ДЪРЖАВА", СЪМ ПРИНУДЕН ДА ЖИВЕЯ С ПЕНСИЯ ОТ 240 ЛВ.,КОЕТО Е НЕВЪЗМОЖНО, ДОРИ ЗА ПРЕХРАНА. РАЗБИРА СЕ, МОИТЕ СЛУГИ, МИНИСТРИТЕ И СЛУЖИТЕЛИТЕ В РАЗНИТЕ МИНИСТЕРСТВА, ЖИВКАТ НА ГЪРБА МИ /НИ/, ДОСТА ПО-ДОБРЕ ОТ "ГОСПОДАРЯ" СИ,ТА СЪМ ПРИНУДЕН,ЗА ДА ИМ ОСИГУРЯ ДОХОДИТЕ: НА 71 ГОДИНИ, ДА РАБОТЯ , КАТО ОБЩ РАБОТНИК В СТРОИТЕЛСТВОТО, ЗА ДА ОЦЕЛЯВАМ. В РЕЗУЛТАТ,НЯМА МЯСТО ПО ТЯЛОТО МИ,КОЕТО ДА НЕ БОЛИ И НА РАБОТА ТРЪГВАМ НЕВЪЗСТАНОВЕН И С БОЛКИ,КОИТО ПРЕОДОЛЯВАМ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН.ФИРМАТА Е КОРЕКТНА,ПОНЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА МЕН,НО ТОВА Е ОТНОСИТЕЛНО! В СЪЩНОСТ ТИ НЕ ЗНАЕШ,КАКВО Е ЕКСПЛОАТАЦИЯ,ПРИВИЛЕГИРОВАН СИ,НО И ТОВА,КОЕТО СИ Е ВСЕ ПАК НЯКАКВА СВЕТЛИНКА! НЕ ОЧАКВАМ ДА МЕ РАЗБЕРЕШ И ЗА ТВОЯ ИЗНЕНАДА,ТОВА, КОЕТО ПИШЕШ Е ТОЛКОВА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗА МЕН..АЗ СЪМ ИЗВЪРВЯЛ ПЪТЯ СИ И ПРОСТО И В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ,ИСКАМ ДА ПОМОГНА НА БЪЛГАРИЯ И ГО ПРАВЯ КАКТО МОГА,ПИЯН,ЗАЛЯН,ЯДОСАН,И Т.Н.,НО ВИНАГИ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ,МОИТЕ СЪНАРОДНИЦИ! ГРЕША,КАК НЕ,ОБЯСНИМО..МНОГО ВИЖДАМ И ЗА МНОГО НЕ МОГА ДА ДОПРИНЕСА,ПОНЕЖЕ НЕ СЪМ ФАКТОР! ДЕ ДА БЯХ ФИНАНСОВ ТАКЪВ..ТА, ВИЕ СТЕ ИНТЕЛИГЕНТНИ И МНОГО ОБРАЗОВАНИ,ИМАТЕ ШКОЛА,НО СТЕ ДО НЯКЪДЕ ИНДОКТРИНИРАНИ..,БЯГА ВИ СЛЕДВАЩАТА СТЕПЕН-МЪДРИ! щЕ ДОЙДЕ,ИСКАТ СЕ САМО С Т Р А Д А Н И Е И Ж И Т Е Й С К И О П И Т! ЧОВЕК, КОЙТО НЕ Е СТРАДАЛ Е НЕПЪЛНОЦЕНЕН! При твоята дейност,нещата с опита се развиват много бързо и много често водят до цинизъм,който изключва някой да действа от позицията на идеализма,неподкупността.Дано не е твоят случай. зАПАЗВАМ ДОБРОТО СИ МНЕНИЕ И ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТЕБ! ХОРА,КАТО ТЕБ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЛЕЗНИ,ОСОБЕНО В СЕГАШНИЯТ МОМЕНТ! УТРЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ КОЙ КОЙ Е!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19699996
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031