Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2017 18:37 - Татяна Дончева разкри пъклена тайна договорка между ГЕРБ и ДПС! Призовава за революция! http://skandalno.net
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 400 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Татяна Дончева разкри пъклена тайна договорка между ГЕРБ и ДПС! Призовава за революция!  

imageТатяна Дончева и нейното ”Движение 21” поискаха смяна на властта и дори призоваха към Революция!

Партията започва разговори с граждани, организации и политически партии за коалиране и концентриране на усилия и действия, които да доведат до отстраняване на сегашните управници на България – ПП ГЕРБ.

Хората на Дончева излязоха с  позиция, в която пише: „Искаме да се установи  устойчив  и демократичен модел на управление, където публичните институции гарантират върховенство на закона, а не крадат и не са корумпирани, да има  справедливост, да се постигне равенство в правата и свободите на гражданите, да има реална  защита на труда, частната собственост наистина да е неприкосновена,  да има стопанска инициатива и свободна, а хората да получават качествено образование и здравеопазване.“

В момента в България текат неприемливи процеси, които я правят все по-отдалечена  от европейските демократични принципи и я приближават към едноличното управление и тоталитаризма.

Според  Татяна Дончева в момента в България управляващите и опозицията в парламента  действат като политически картел и са си взаимно удобни. У нас политически дебат по същество не се води, а за пред хората се разразяват дребни битки и махленски свади, но нищо градивно не се случва. Само свади и театрални постановки уж в „името на народа“.

„Публичната власт вече е овладяна до такава степен от мафията ГЕРБ, че пречи на държавата да функционира нормално, като демократична и правова“, пише още в декларацията.

От „Движение 21“ разкриват и връзката опозиция – управляващи, която е немислима в една нормална държава:

imageДепутати от ДПС, които уж са в дълбока опозиция, са внесли с благословията и подкрепата на ГЕРБ  закон за доприбиране на имущество от КТБ. И той ще бъде приет. Вместо да се търси истината, тя се замазва от ГЕРБ и ДПС, които действат заедно! Иначе за пред хората тези две псивдо-партии са врагове, в пленарната зала – също. Дори ДПС готви вот на недоверие, защото знае, че няма да мине. И така ще замаже съмненията на електората си, че там горе се случва нещо нередно, че има симбиоза между турските лидери и бойковите мафиоти.

Делян Пеевски, който би трябвало да се бори с мафията, наречена власт, изобщо не се мярка в парламента и прави далавери със същата тази мафия, доказвайки, че е част от нея. Същото вършат и сайтовете му.

ДПС и БСП са опозиция и би трябвало да са единни с хората на Доган, но най-плюти в сайтовете на депесаря Пеевски са именно Корнелия Нинова, президента Румен Радев и още няколко по-устати депутати от БСП. Докато за представителите на властта ГЕРБ и Обединените патриоти се пишат само похвали.

ДПС и ГЕРБ са едно цяло, като първите само са се маскирали като опозиция. Но по всяко време са готови да дадат едно рамо на Вожда и да сринат цялата лява съпротива в парламента.

Според Дончева управляващи и опозиция имат тоталитарни намерения – да вземат цялата власт и да управляват безкрайно под предлог, че народът така иска. В държавата цари монопол, а властващите си затварят очите, защото участват лично, или с подставени лица в този монопол.

Пред България има два пътя: Или изцяло да се превърне в тоталитарна държава, яхната от една несменяема шайка, която декларира, че намеренията й са демократични… или будни българи да се преборят със статуквото и да превърнат страната в истинска демокрация.

Засега „Движение 21“ е тръгнало по пътя на преговорите с цел обединение на всички политически сили извън парламента, с помощта на които да вземат влъстта и да установят справедливо и демократично управление.

Само че това е дълъг и труден процес, който ще отнеме поне няколко години.

Сриващата се България не разполага с толкова време.

Затова единственото решение е революция!

Сега и веднага!

Само дето няма кой да ни я внесе и да плати на протестърите.

Уви!

Автор: Станислава СЛАВОВА



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19705259
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031