Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2017 18:01 - Вие луди ли сте, м*мицата ви лицемерна?! http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 296 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вие луди ли сте, м*мицата ви лицемерна?!     image

ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ, МАМИЦАТА ВИ ЛИЦЕМЕРНА?!

Докарайте ги във Видин, за да видят истината за това, че превърнахте България в кочина!

„За гостите по време на европредседателството вече са избрани 5 звездните хотели, в които ще бъдат настанени. На гостите е осигурен избор между три вида възглавници, а интериора е изпълнен с естествени материали от дърво и гранит“

За 90% от българите избора е измежду три вида кренвирши – от 3,60 лева, от 4 лева и от 5 лева(за богатите)

Така ли ще лъжем чужденците? В златни клетки и с придружители от хотела до НДК и обратно по килими и пътеки от гранит? Като в Северна Корея? Що не им покажете ИСТИНАТА?!А? Мизерията до която доведохте милиони българи! Регионите, които ограбихте и източихте и превърнахте в гробища! Селата без селяни и градовете призраци с хора призраци! Животновъдите без животни и фермите без гъски! Пътищата изградени за милиарди, които убиват и водните цикли за още повече милиарди, от които градовете ни смърдят на кенефи, а водата стана три пъти по скъпа!

   

Речните корита и диги за които усвоихте стотици милиони за укрепване и почистване и след всеки дъжд погребваме жертвите на наводненията! Покажете им истинското лице на България!Покажете им как корупцията и некадърността убиват! Покажете им Пееввски! Покажете им Цацаров! И Буда, ти застани заедно с тях и посрещай гостите, така, както заедно с тях ограбваш и източваш тази държава!

И на гостите от Европа ще кажа нещо! ТОВА ЛИ ВИ Е СОЛИДАРНОСТТА?! Да наливате милиарди в джобовете на мафията ни и да гледате как един народ бива убиван от шепа престъпници, а вие да се прегръщате с тях и да си избирате измежду три вида възглавници?! Скоро вашите сънародници и избиратели ще ви потърсят сметка за парите си, защото нашите крадливи боклуци крадат не само нашите пари, крадат и парите на европейските данъкоплатци.

Ако, заради късогледството и дебелогъзието си не можете да видите истината, или не иската да я видите и да ни помогнете, поне не ни пречете. Българите можем да се преборим с душманите си, можем да се преборим за свободата си. Можем да се проборим с престъпната банда ченгета, мутри и комунисти, които съсипват и ограбват държавата ни, ако вие поне спрете да храните и угоявате тези свине! СПРЕТЕ ФОНДОВЕТЕ! От тях дебелите само станаха още по-дебели, а народа е все по-беден и нещастен. СПРЕТЕ ФОНДОВЕТЕ И НИЕ ЩЕ СВЪРШИМ ОСТАНАЛОТО. И тогава елате и вижте една истински свободна и демократична България. Не искаме ли това всички? БОЕЦ си водим битките срещу управляващата ни мафия, за справедливост и възмездие и тези битки са лакмус за това, кой кой е, за какво се бори и до къде е готов да стигне.

Ще ви посрещнем и ще видим. Вие решавате дали ще се прегръщате със свинете, или ще чуете гласа на народа.

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“, Фейсбук




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19785290
Постинги: 44942
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930