Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2017 20:19 - How much? Или колко милиона от Цеко сложиха в джоба си вицето по тишината, вицето на ВМРО и парламентарното им мюре? Казано с три думи: Патриотарите приватизира
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 197 Коментари: 0 Гласове:
0



How much? Или колко милиона от Цеко сложиха в джоба си вицето по тишината, вицето на ВМРО и парламентарното им мюре? Казано с три думи: Патриотарите приватизираха Пирин! Публикувано на 28.12.2017 в България

HOW MUCH? ИЛИ КОЛКО МИЛИОНА ОТ ЦЕКО СЛОЖИХА В ДЖОБА СИ ВИЦЕТО ПО ТИШИНАТА, ВИЦЕТО НА ВМРО И ПАРЛАМЕНТАРНОТО ИМ МЮРЕ? КАЗАНО С ТРИ ДУМИ: ПАТРИОТАРИТЕ ПРИВАТИЗИРАХА ПИРИН!
imageВелизар Енчев

На Банско ще са построи втори лифт, но за строежа ще бъде изготвена оценка за въздействие върху околната среда и оценка за съвместимостта“, заяви на брифинг в Министерския съвет екоминистърът на Патриотарския фронт Нено Димов.

Вицепремиерът Симеонов гордо се поздрави с поредния успех на Опитомени патриоти. „И ние искаме да спасим природата на Пирин, може би от псевдоеколозите”, гръмогласно се изрепчи на еколозите вицето по тишината. За да подкрепи коалиционния си авер, военният министър обяви еколозите за обществена напаст с нулева народна подкрепа.

Хайде да теглим чертата на шестмесечното деребействане на вицепремиерите по тишината и войната:

Докато кабинетът бае на втория лифт на банкера Цеко, здравеопазването е в мъртвешки колапс, образованието запада със скоростта на светлината, МВР не работи и готви генерална стачка, армията е без изтребители и флот, раковоболните деца са отписани от държавата и чакат подаяния от „Българската коледа“.

За дебилите поясняваме: Това е същият банкер, който преди десет лета кабинетът на Тройната коалиция на два пъти спаси от банкрут. Щото патрицият Цеко е писано яйце, плебсът да го духа.

Покрай лифта на Цеко ще цъфне хотелче, зад него паркинг и между другото ще изсекат стотина декара вековна гора за някакви си стотина милиона от дървесина. Вместо хазната да се позлати с данъци, алчни банкери и сюрия гербаджийски кметове ще лапнат милиони, а народът ще гушне букета.

Обаче тримата патриотари изобщо не са Тримата глупаци. Като изкусни брокери първо ни разиграха гневния театър с царските имоти, които премиерът обещал на Симеон. И докато царската дървесина в Самоковския балкан вече десета година пътува към мебелните фабрики в Гърция, тримата републиканци кълнат монархията. После гласуваха убийствения мораториум върху лекарствата, но бързо обърнаха резбата, щом премиерът им нареди. И като капак, от душмани на Доган, отведнъж станаха апологети на Боянския сарай, даже Каракачанов го обяви за месия на Булгаристан.

Казано с три думи: Патриотарите приватизираха Пирин!

Може да е нахално, но питаме: How much? Колко милиона от Цеко сложиха в джоба си вицето по тишината, вицето на ВМРО и атакисткото им мюре?

Велизар Енчев, Фейсбук




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19707128
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031