Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2018 11:16 - В Канада приеха закон, позволяващ да се отнемат децата на вярващите
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3785 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Парламентът на канадската провинция Онтарио прие закон, предписващ отнемане децата от родители, които критикуват нетрадиционните извращенски бракове и гендерната идеология на хомосексуалистите.

imageХристиянските семейства в Канада нарекоха закона «Бил 89» тоталитарен, понеже новият закон позволява отнемане на децата от всички вярващи, придържащи се към традиционните ценности и възпитаващи своите синове и дъщери в традиционен дух.


Освен това, правителствените органи в Канада вече имат право да забраняват на «традиционни семейства» да въпитават или да усиновяват деца. В него са добавени термините «гендерна идентичност» и «гендерно изразяване», като главни фактори, които задължително се вземат предвид, за отнемане децата от родителите. И това щяло да се прави «в интерес на децата».

Същевременно новият закон изключва «вероисповеданието» и «системата от ценности, в които родителите са възпитавали своето дете», от факторите, които с занапред ще се съобразяват ювеналните служби.

«С приемането на закона «Бил 89» канадците навлизат в нова епоха на идеологически тоталитаризъм, невиждан до сега в историята на Канада»,
– казва Джек Фонсека, старши политически стратег на коалицията «Кампания за живот». Американско издание пише, че новият закон в Канада е сериозна заплаха за християните и за всички вярващи хора, които имат деца или планират да усиновят дете (макар да е ясно, че този, и подобните закони, се приемат изключително срещу християните и Християнството!! И то, не само в Канада, но в целия свят. Да им забрани Господ! Амин. - Г.С.)

 

http://3rm.info/main/70496-sodomskiy-genocid-v-kanade-prinyali-zakon-pozvolyayuschiy-zabirat-detey-u-veruyuschih.html

 

ПЕДЕРАСТКИЯТ РЕЖИМ... В Канада започна да наказва всички, които не вярват в трети (или в... тридесет и трети) пол.

20 ноември 2017 година американският вестник "Лайфсайтнюз" писа, че в Канадаските университети, за "най-малка критика срещу трансгендеризма" започнаха да обвиняват студентите и преподавателите в "рапалване на ненавист", глобяват ги, заплашват ги със затвор и принудително "гейобучение"... 

imageЗа поредния скандал разказаха традиционни студенти: Сега може да се говори само за извращения, а традиционните отношения са табу, за тях даже е забранено да се споменава. Към всяка "негейска" гледна точка сега се отнасят, като към "терористическа" и посягаща на "гейдиктатурата". 


На основание на влезлия в сила закон, в Канада, вече всяка "най-малка критика на гендерната теория" - е престъпление, наказвано с глоба или затвор. Изказване на жител на Канада, че "гендери няма", че "думата гендер е лъжа", че "гендеризмът е лъжетеория" – ще се наказват жестоко, по закона "Бил С-16". 

Всички критици на гендерната теория в Канада, официално ги уведомиха от екраните на телевизиите, че на основание закона "Бил С-16" канадците, отричащи гендерната теория, могат да бъдат обвинени в престъпления, за ненавист, да бъдат глобени, осъдени на затворо, и ще бъдат задължени да изкарат специално разработено, принудително "гейобучение". 

 

 

В КАНАД, СТУДЕНТИ И ПРОФЕСОРИ, ДРЪЗНАЛИ ДА ОТРИЧАТ "ТРЕТИЯ ПОЛ, ИЛИ НЕВОЛНО СЕ ОБЪРНАТ КЪМ НЯКОЙ СТУДЕНТ, С ТРАДИЦИОННОТО "ТОЙ" ИЛИ "ТЯ", ВМЕСТО ВЕЧЕ УТВЪРДЕНОТО "НЕУТРАЛНО" ОБРЪЩЕНИЕ – "ТО", ГИ УВОЛНЯВАТ ИЛИ ИЗКЛЮЧВАТ, ЗА ИНАКОМИСЛИЕ



https://www.lifesitenews.com/news/university-grills-grad-student-over-transphobic-thought-crimes 

https://globalnews.ca/news/3868080/laurier-accused-of-censorship-after-ta-reprimanded-for-playing-gender-pronoun-debate-clip/

 

 

http://3rm.info/main/69584-v-kanade-nachali-karat-vseh-kto-ne-verit-v-tretiy-pol.html

 

Превод, Григор Симов




Гласувай:
4



1. radostinalassa - Аз не се обиждам
24.02.2018 18:31
Но в блог.бг ме мислеха за трол. А един умник ме мислеше за мъж. Но мисля, че е обидно да ми сменят пола. А канадците са неестествени за нормалните хора.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315099
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031