Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2018 23:25 - Култура на смъртта https://bultimes.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1271 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Култура на смъртта Публикувано на 27.02.2018 в Свят
image Кабалата, Златото на Холокоста и Евреите

Сатанизмът – невидимият бекграунд на Библейската Цивилизация!

image

Защо търпим банките? . – Банките са убили повече хора от оръжията!

Култура на Смъртта . Защо Антиутопиите на XX век се сбъдват, = а Утопиите — не?

image

Как се получи така, че новото хилядолетие донесе на хората – не рай на Земята, а повод да препрочитат антиутопиите на ХХ век? Кой е виновен, че историята „отиде другаде – не там, където трябва” и сега – какво да правим? Свой отговор, дава японският фантаст и майстор на психологическия детектив Наоки Урасава — в манга «Момчетата на XX век»!

Това е началото на един важен разговор!

image

…безпътицата за която говори Наоки Урасава!

И, нашата задача е да потърсим Пътя – кой – то ще ни изведе извън Храма на Сатаната…

Този разговор е назрял отдавна! Но общество от живи мъртъвци, не е в със – тояние да води дискусия!

Поне да ни е Чиста Съвестта, че сме опита – ли! – Тежка е Царската корона – Знаем го!

Q&A

Questions and Answers – Въпроси и Отговори

Ако искаме да останем живи, трябва правилно да си зададем няколко НеЗадавани Въпроса и да потърсим правилния Отговор на тях! Днес, основна тема на разговори в обществото и семейството е Въпросът за Парите! По-точно – техният недостиг! За да разберем същността на Въпроса, следва правилно да определим Дискурса на разговора и коректно да артикулираме проблематиката.

image

Тя се корени в нарушаване на фундаменталните природни Закони! По-подробно и задълбочено е разгледана на друго място. А пространството ни, е ясно артикулирано от Наоки Урасава – Демокрацията – Матрицата, която ни се налага като правилен и единствено възможен обществен модел, всъщност е АнтиУтопия! Понятието въведе гениалният провидец Джордж Оруел. Антиутопията е режим на тиранична Власт! В тази формулировка, кратко и ясно е артикулиран проблемът на цивилизацията – налагането на АнтиХуманен – НеСправедлив режим!

Справедливостта, е всеобщ главен Императив – човешкото отношение на човека към човека!

Основополагащите принципи на човешките отношения са ясно и точно формулирани в «Хартата на Правата на Човека», приета от Организацията на Обединените Нации.

При внимателен анализ на съвременното Състояние на обществото, ние с лекота ще открием, че, декларираните Права на Човека са тотално погазени! Очевидно, Причините за абсурда не лежат на повърхността. Инструментът, който е ключ към разгадаването му е – Структурният Анализ на Системата.

ХРАНИТЕЛНА ВЕРИГА

image

Достатъчно пълно и съдържателно, системата е изобразена чрез рисунката «Пирамида на Властта». Най-важната и характеристика – върху която спе – циално обръщаме вниманието ви – е нейната йерархичност! Това е структу – ра на Власт и Тирания!

Нека сега, обърнем специално внимание върху най-долното ниво на системата, при което авторът на изображението и, услужливо е посочил в левия долен ъгъл със стрелка, мястото на всеки, който я гледа! Там е изобразено стадо овце. Овцата е много полезно, но и много глупаво животно и служи като метафора – както е в случая – за онагледяване на човешката глупост.

Извел съм математическа зависимост, която ясно показва, че между Властта на малцинството и Глупостта на огромното мнозинство съществува правопропорционална зависимост, поради което – неслучайно – мъдрите са казали: „Не е луд този, който яде баницата, а е луд този – който му я дава”! Ето така, кратко звучи Основният ни Проблем! Към това просто няма какво да се добави. Тези хора-овце са функционално неграмотни хора, поради което те лесно са попаднали в смъртоносен капан, който в рамките на Биогенезиса (а нашето топологично пространство се намира именно там) носи името – „Хранителна Верига”! Главният Проблем на човека-овца, не е, че не знае решението на Проблема (ще му го подскажем при нужда), а – че НЕ ЗНАЕ, че има Проблем! Поради което е изправен пред Проблем – и то сериозен!

При това, общоизвестно е, че този Проблем не е от вчера! Още, преди хилядолетия, древногръцкият мъдрец Диоген е „търсил Човека” посред бял ден с фенер в ръка! Историята срамежливо премълчава – открил ли е нещо!

DEMOCRACY

По Делата Им ще Ги познаете…

Днес, агресивно ни се натяква, че трябва да живеем според каноните на Демокрацията – демократичните норми и правила – да бъдем политкоректни и толерантни – покорни и послушни!

image

Американският философ и писател, авторът на бестселъра «Черният Лебед» – Насим Талеб, казва в едно интервю: „Математиците мислят с цифри, адвокатите мислят със закони, идиотите мислят с думи. Но думите не значат нищо! Днес тече бунтът срещу псевдоекспертите.”

За да се убедим, че Насим Талеб е прав, достатъчно е да дадем обективна Оценка на Резултата от прилагането на догмите на Демокрацията – за цивилизацията и ще ни стане съвсем ясно, че думата Демокрация, крие в себе си съдържанието на Сатанизма – инферналното – Абсолютното Зло, което ще открием в Скрижалите на рогатия Моисей! Там – където Угнетението и ограбването (престъпление срещу човечността) на народите е подарък (бонус) за „Избрания народ” (расизъм и ксенофобия), при едно Условие – безпрекословно – сляпо – подчинение на човекоядските Закони на БОГА Яхве!

Този канибализъм, днес е защитен със Закон за Свобода на Изповядване на Религиите! Кодът на Сатаната се охранява строго от „правоСъдието”. Тове е описано в открит текст в учебниците по литература и история в средните училища, но мътният ум на човеко-овцете не е в състояние да види очевидното, защото гледа – но не вижда! Такива са слепците в страната на кривите огледала!

Днес, ние живеем по каноните на Синайското Законодателство – Кодът на мракобесието, транслиран ни от мрака на хилядолетията!

Днес Властва «Правото на Силата», а не «Силата на Правото!

По това „право” – имаме Право на БезПравие и сме оСвободени от Свободата!

image

Това са Въпроси достойни за лъжеекспертите – икономистите и адвокатите, които ни обясняват – как да живеем правилно, но проблемът е и техен!

ЛЪЖАТА И КРАЖБАТА . – КАТО ОСНОВОПОЛАГАЩИ . ПРИНЦИПИ НА КАПИТАЛИЗМА!

image

image

Законодателството на Моисей, днес е въплътено в социалната Матрица на Капитализма!

Аксиоматиката на Моисей – в съвременен  прочит…

image

image

….нещо неясно?!

«In God We Trust»

Метафората на рогатия Моисей – който здравата се е потрудил да напише Петокнижието, е Проекция на вектора на Зловещото интелектуално превъзходство, от миналото – насочен в нашето Бъдеще! Алгоритмите от Скрижалите са образец на Канибализма, ксенофобията, расизма и човеконенавистничеството или – всичко това, което определяме като Сатанизъм – АнтиХуманизъм!

В съвременна терминология, днес го определяме като -корпоративистки Фашизъм, реализиран докрай в най-жестоката си форма в отделно взета държава…

ИЗ ИСТОРИЯТА НА СЪЗДАВАНЕ НА ИМПЕРИИ

image

Безусловно, ние прилагаме анализ на състоянието на най-голямата и кървава империя, създавана някога в човешката история. Тя вече се руши и твърде вероятно е – да затрупа и нас под обломките си. Тя е само част – макар и огромна – от планетарния затвор.

Чест и право е, за всеки човек да внесе по силната си лепта в унищо – жаването на кръвожадния монстър. Стандартният отговор на човека-овца е – „ами, какво мога да направя аз самичък”? Елементарният Въпрос към него е – „Ами, защо си самичък? Нали всички „сме в кюпа”? Защо не потърсиш съседа си – обясни му, а той от своя страна ще потърси своя съсед – така ще станем много. Тези, които сме обречени! – Ние сме милиони – 99%!

image

Овцата – затова е овца, защото друго – освен храна – от нея не става. Но има и хора – макар и малко. Между другото, в Съединените Американски Щати те стават все повече и повече – вече са стотици хиляди! Страхът на кукловодите е голям и те трескаво търсят начин да ги разоръжат.

В следващата част, ние ще разгледаме рушенето на сатанинската матрица в Европа и в САЩ по-подробно. Защо това е важно – рухването и, е нашият шанс да останем живи. Техните креатури в нашата държава ще останат без поддръжка и ние, ще можем да им потърсим сметка за злодеянията!

Сатанистите са приготвили за непокорните въоръжени американци – 800 концентрационни лагера, с милиони пластмасови ковчези (с добро качество) за по четири човека! В нашия анализ са приложени документални филми за въоръженото опълчение на Америка!

 

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Спектаклите с „масовите убийства” в Съединените Американски Щати, в основната си част са инсценировки (нали Холивуд си е техен), необходими за да създадат почва за „обществени протести” срещу притежаването на оръжие. И ето че това се случи. За това ще разкажем по-подробно във втората част на анализа. Но, този факт се наслагва върху други – които ясно говорят, че ни остава съвсем малко време до Апокалипсиса! Дано повече хора се замислят върху това.

Българите от нищо не се интересуват и не реагират никак на грандиозните промени, които трансформират света! Не е необходим шпионаж, за да разбереш главната тенденция на днешния ден – Последната Война на Хората срещу Сатанистите. Сега се решава нашата съдба и, единствено от нас зависи ще останем ли живи. В разобличаването и дестабилизацията на фашисткия режим може да вземе участие всеки. Това е неговият човешки дълг – пред семейството си и пред Родината си!

Second Civil War

image

image

…ето така изглежда „Американската мечта” в страната на победилия фашизъм…

image

Ако трябва накратко да обясня – защо правителството в сянка толкова бърза да разоръжи американците, ще го обясня по прост начин. Доста хора са чували, че съществуват така наречените финансови балони. Този чист идиотизъм, психиатрия – балон, пълен с нещо финансово – за човека-овца е свръхсложна интелектуална конструкция, която могат да обяснят единствено икономическите гурувци! Но това съвсем не е така!

Те нищо не могат да обяснят, поради простата причина че са носители на профанни знания и самите те са профани (адресирам тази своя оценка към всички кухи лейки, които по един или друг начин принадлежат към паразитната каста, която съвсем погрешно наричаме „финансово-икономически елит”! – Ето че КРАЯТ им дойде! Ние ще разгледаме този важен въпрос по-подробно по нататък. А сега ще се ограничим с едно просто обяснение, върху което биха могли да се замислят тези, които все още притежават тази способност! По същество, световната финансова система е най-голямата измама в историята на човечеството. Това си е просто казано – пладнешки обир – престъпление спрямо човечеството – за което ще трябва да се отговаря!

Follow the Money

image

Финансовите балони са кухи псевдоикономически конструкции, които са пълни с излъгани човешки мечти и надежди за Реална печалба – без Реално да работят, тоест – да получат Нещо – срещу Нищо! Правилната постановка на Въпроса, ясно говори на разумния човек, че мисията е невъзможна. Това се нарича финансова пирамида, която при срутването си (пукването на финансовия балон, от който изтичат гной и кръв на измамените идиоти – не малко от банкрутиралите се самоубиват) обогатява хитреците-мошенници и ограбва безочливо – но Законно (по Правото на Моисей) тъпото болшинство!

Тази проста схема работи от векове насам и – както виждаме – хората не са се научили на нищо!

Това ще наречем „Фундаментален когнитивен Проблем”! Само помислете – след всичко това, могат ли хората (овце) да бъдат уважавани?!

Но за съжаление, тези констатации не отменят проблема. Ситуацията е критична и ще оцелеят единствено тези, които успеят да се мобилизират в групи за оцеляване

image

Световната финансова Пирамида няма как да не рухне! Просто законите на природата са такива. В такава екстремална ситуация, хората се паникьосват, започват бунтове, грабежи, убийства…

Най-напред ще бъдат разграбени магазините и складовете с хранителни стоки, ще бъдат разбивани банкоматите, а банките – превзети, аптеките разграбени! След като свърши храната, хората ще започнат да се грабят един-друг и да се избиват!

Ето това е нашето съвсем близко бъдеще!

Изгнилата, постиндустриална империя се руши и в буквалния смисъл на думата!

Бомбардировката на банкерите е по-страшна и от ядрено оръжие…

image

image

image
Империята на доброто е „финансова пирамида” – което предопределя еднозначно колапса и!

Ние ще разгледаме подробно състоянието и й – как се случи така, на едно общество да се преподнесат фалит, крах, мизерия, насилие, антагонизъм, содомия, наркомания… в опаковката „Американска Мечта”?!

Всъщност, гледайте филма «Матрицата». Там нагледно и с много обяснения е показано – как се създават Илюзии в съзнанието на човека – в които той вярва! Ние също живеем в свят на измама и илюзии, но – за разлика от филма, пробуждането и връщането в Реалността ще бъде страшно и кърваво!

«НАРОДЕН СЪД»

„Малоумници ON AIR”

image

Имайки предвид тези обстоятелства (изложени дотук), потресава – ща е реакцията на политиците по повод изказването на депутата от Българската Социалистическа Пратия – Валери Жаблянов. Подобна неадекватност може да съществува единствено в Бълга – рия!

Народният представител от “Обединени патриоти” доц. Милен Михов, в предаването “Денят ON AIR”, разсъждава дали тези аргументи служат в полза на обществото или обратното – водят до „противоречие и разделение”. Може ли човек с разсъдък да изсипе такъв идиотизъм за най-разделеното и маргинално общество, антагонизмът на отношенията в което – в близките месеци – ще превърнат България в кланица. Новият преход няма да е безкръвен! И това го разбират добре някои хора, чиито изказвания ще приведем по-долу. А „обединените идиоти” – са предатели и разединени идиоти. Цялата българска политическа каста (с малки изключения) е ON AIR, но реалността бързо ще ги приземи. Казусът „Жаблянов” – чрез реакцията на паразитите – ярко показа животинския страх, който предизвиква у тях подобна асоциация! Но „Народният – а не комунистическият – Съд е близката и неизбежна Реалност. Фашизмът няма как да остане ненаказан. Ще има и Експроприация, и Белене, и Бесило! – Всичко накуп – каквото са заслужили!

„Намазаните пехливани”, ще бъдат принудени да напуснат луксозните си палати с басейни и високи стени с видеокамери по тях – построени върху кръвта и мъките на ограбените поколения и ще бъдат принудени да се преместят върху недотам меките нарове на лагера Белене!

image

Когато говорех така преди 10 години ми се смееха. Но сега, на никой не му е до смях!

Списъкът «SWINDLER »

image

…с голяма част от него, можете да се запознаете в броевете на списание Forbes

…германците също са приготвили бесило за Меркел!

image

– Най-добре се смее този – който се смее последен!

Защо съм убеден, че това е неизбежно? Ами вдигнете си главата, забита в българското информационно блато – вижте какво става в Европа и света. След Крим 2014-а, светът започна да се обръща с главата нагоре както му е редът. Масонските мастодонти ЕС и САЩ стремително се рушат и срокът на Колапса – определен от сериозните аналитици – е 2020 година. Нищо време!

image

Това е Краят на Новия Световен Ред, за който ние пишем в Доклада «Краят на Новия Световен Ред и Неговите Архитекти», в който подробно разглеждаме точките на началото на Апокалипсиса и детерминантите, които ще го инициират!

Сега се решава, кой – от коя страна на барикадата е. Престъпленията спрямо човечеството са страшни и, така наречените либерали – чужди платени агенти родоотстъпници – ще бъдат избивани по улиците на градовете. Това се нарича Гражданска война! Причините за да се случи това в най-близко време са такива и толкова, че не съществува поне една Причина това да не се случи!

Автор: В. Вълев

Материалът е изпратен на електронната поща на сайта и публикуван 1:1 без абсолютно никаква редакторска намеса.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19807781
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930