Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2018 20:15 - Световният еврейски конгрес и официалното германско еврейство приветстват ислямисткото нашествие в Европа http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 317 Коментари: 0 Гласове:
0



Световният еврейски конгрес и официалното германско еврейство приветстват ислямисткото нашествие в Европа   image

СВЕТОВНИЯТ ЕВРЕЙСКИ КОНГРЕС И ОФИЦИАЛНОТО ГЕРМАНСКО ЕВРЕЙСТВО ПРИВЕТСТВАТ ИСЛЯМИСТКОТО НАШЕСТВИЕ В ЕВРОПА

Превод: Р. Григоров / Българска легия за защита

Световният Еврейски конгрес и Централният съвет на евреите в Германия разпространиха съвместно комюнике, с което „приветстват” ислямисткото нашествие в Германия, определяйки го като нещо „правилно” и „стъпка напред в посока към отвореното общество”. Същевременно разбира се, двете организации подкрепят Израел, който има собствена специфична имиграционна политика, включваща и обследване на потенциалните имигранти за установяване дали те притежават еврейска ДНК.

В официално комюнике, публикувано в меродавния германски ежедневник „Ди Велт”, озаглавено “Wir Juden wissen, wie bitter Flucht ist” („Ние, евреите разбираме какво означава да бъдеш бежанец“), Роналд Лаудер, президент на Световния Еврейски конгрес (WJC) и д-р Йозеф Шустер, председател на Централния съвет на евреите в Германия и вицепрезидент на Световния еврейски конгрес, атакуват открито всички онези германци, които се противопоставят на наводняването на страната им от не-бели нашественици, наричайки ги „неонацисти”.

   

„Свидетели сме на огромна вълна от спонтанна гражданска съпричастност и от вземани много по-бързо от обикновено управленски решения. Тези неща спечелиха нови симпатии за Германия в световен мащаб”, пишат еврейските лидери.

„В продължение на много години имаше оплаквания относно нежеланието на страната да се превърне в страна на имиграцията, както и за отсъствието й на „култура на „добре дошли” /”culture of welcome”/. Като се има предвид обаче това, което видяхме през последните седмици е очевидно, че това не е общовалидно за Германия”, продължават Лаудер и Шустер, игнорирайки факта, че тяхната държава Израел, арестува, задържа и депортира всички онези от Третия свят, които се опитат да се установят в еднонационалната еврейска държава.

„Еврейската общност в Германия и по света приветства тази еволюция в посока към отвореното общество. Това е правилното”.

Игнорирайки също така фактът, че еврейското лоби и еврейската държава са причината за цялото насилие в Близкия изток, двамата еврейски лидери отиват още по-далеч, твърдейки, че вълната „бежанци” от Сирия „бягали” заради „религията”.
В действителност, разбира се, официалните данни показват, че 70% от т.нар. „бежанци” дори не са от Сирия, а от страни от Третия свят – откъдедо никой не е добре дошъл в Израел.

Освен това, Държавата Израел – която и двамата, Лаудер и Шустер подкрепят – даде ясно да се разбере, че няма намерение да приеме дори един сирийски бежанец, дори нещо повече – строи нова ограда, за да попречи на всякакви бежанци да влязат в държавата, която е само за евреи.

По-нататък, двамата високопоставени евреи настояват цунамито от не-бели нашественици, да бъде разпределено измежду всички европейски нации:

„Това, което сега е необходимо е, не просто разпределянето им по квоти за отделните държави, но тяхната дълготрайна подкрепа /”longer-term support”/. Зимата в страната е на прага и БЕЖАНЦИТЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ДОБРО ЖИЛИЩНО НАСТАНЯВАНЕ /„the refugees need good housing”/. Затова е крайно недостатъчно да им бъдат предоставяни палатки, гевречета и плюшени мечета /”…It won’t suffice to provide them with tents, or pretzels, or teddy bears”/.

Еврейските лидери също така са се постарали да посочат, че потопът от не-бели нашественици трябва и да станат поддръжници на Израел, както и да повярват в историята за Холокоста:

„Важно е също така, тези, които не могат днес да се завърнат в своите отечества, да се запознаят с нашите западни ценности. В Германия това означава уважение към ценностите, прогласени от Конституцията, както и безусловното приемане, че поддържането на Израел е органична част от политическия дневен ред на тази страна. Нещо повече, обществото като цяло е съгласно, че Холокостът не трябва да бъде забравян”.

Двамата високопоставени евреи след това отиват към осъждане на всички германци, който биха се противопоставили на нашествието, алармирайки не само срещу физическо, но и дори и против всякакво мирно политическо противопоставяне:

„И въпреки изображенията на Добрата Германия, ние в момента сме свидетели и на някои неща, чиито отрицателни аспекти не бива да бъда скривани: все още се извършват нападения върху домовете на търсещи убежище бежанци, а би могло да има и ответна реакция на следващите избори в полза на определени политически партии, стремящи се да се възползват от страховете, породени от бежанската криза”.

В Израел е основна норма за политическите партии да бъдат ултра-ксенофобски, както и да поставят извън закона бракът между евреи и неевреи, както и между хомосексуалисти – всичко онова, за което Лаудер и Шустер и техните „общности” във всички западни държави биха „осъдили” ако дори само едно от тези неща бъде извършено от която и да било европейска нация.

Това лицемерие е поразяващо: от една страна, организираната еврейска общност в западните държави настоява европейците безропотно да приемат нашествието от пришълци от Третия свят, като същевременно обаче, от друга страна те всички фанатично поддържат Израел, който провежда откровено расистки имиграционни политики и които категорично изключват премането на всякаква възможна имиграция от страни от Третия свят.

Двете най-големи църкви в Германия – Католическата и Лютеранската деноминации, също изразиха официална подкрепа за не-бялото нашествие в страната.

Източник: newobserveronline.com

Източник: https://anonybulgaria.wordpress.com/


 



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19799184
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930