Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2018 21:23 - Лидерът на БОЕЦ: Нямаме правителство, имаме мафия съставена от долни и брутални престъпници за които децата и техният живот не струват нищо! http://www.budnae
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 545 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Лидерът на БОЕЦ: Нямаме правителство, имаме мафия съставена от долни и брутални престъпници за които децата и техният живот не струват нищо! image

Не го правете, хора!

Гледах репортаж за българи, чиито деца са отнети в Норвегия, които очакват помощ от правителството.

НЕ ГО ПРАВЕТЕ, ХОРА!

Ако държите на децата си, търсете международни организации и институции и добри адвокати. Правителството няма да ви помогне. Защото нямаме правителство, имаме мафия съставена от долни и брутални престъпници за които децата и техният жиивот не струват нищо!

Министъра на транспорта уби собственото си дете в транспортно произшествие и продължава да е министър, а вие очаквате да се погрижи за вашите деца?

Правителството не чу гласа на майките на деца с увреждания, които направиха шест протеста за две години за да защитят децата си, а вие очаквате това същото правителство да чуе вас?

Общински съветник от управляващата партия ГЕРБ набеди шест годишно дете в убийство за да спаси своята кожа, а вие искате тези да спасят децата ви?

Ченге изпратено от слугите на Буда влезе в училището на детето ми и го изведе, като престъпник пред погледа на съучениците му, за да го разпитва къде работи баща му, с кого се среща и с какво се занимава, а вие очаквате да се погрижат за вашите деца?

Управляващите и слугите им крадат дори от храната на децата ни в детските градини, а вие очаквате да прояват съчувствие към вашите деца?

Министър Валери Симеонов се отказа от собственото си дете, а вие очаквате да се бори за вашите?

Бойко Борисов и бандата му прокудиха хиляди български деца от родината им, а вие очаквате да върне вашите?

Хора, вие идвате от Норвегия, а аз живея в България и ви казвам, ние правителство нямаме. Имаме престъпна банда за грабеж и крадлък готова на всичко за да продължи да краде безнаказано. И децата за тях са стока, а не грижа. Спасете децата си, хора и стойте далеч от нашата мафия. Свинете не помагат, те само дебелеят и освинват всичко до което се докоснат.

Дано ме чуете и разберете.

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев


 



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19798956
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930